kornel91 85422 #10126 Napisano 17 Grudnia 2023 2 godziny temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): @kornel91 Dawaj! Brakuje nam jednego do pary! Proszę bardzo wczoraj się zatrzymał po testach w rotomacie a dzisiaj specjalnie do wątku nakręcony 😀 Myślę że na tym pasku zyskał. 10 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67384 #10127 Napisano 17 Grudnia 2023 No to jeszcze @Gio mógłby dołączyć z jakąś swoją fotką i byłby pewnie komplet forumowych Airmanów w brązie. Chyba, że ktoś jeszcze ma, ale się zbytnio nie chwali 😉. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #10128 Napisano 17 Grudnia 2023 Do kompletu, dziś dzielnie służył przy zakupach świątecznych 😉 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7055 #10129 Napisano 18 Grudnia 2023 A ja pochwalę się kolejnym (już ostatnim) brązem w kolekcji. Dzisiaj przyjechał i jest naprawdę dobrze. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 54899 #10130 Napisano 18 Grudnia 2023 Teraz, traczu napisał(-a): A ja pochwalę się kolejnym (już ostatnim) brązem w kolekcji. Dzisiaj przyjechał i jest naprawdę dobrze. Gdzie takie cudo jest dostępne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8714 #10131 Napisano 18 Grudnia 2023 A ja pochwalę się kolejnym (już ostatnim) brązem w kolekcji. Dzisiaj przyjechał i jest naprawdę dobrze.Kurde, wiele razy podchodziłem do niego. Ale zawsze było coś innego na tapecie. Podoba się. Gratki Z czasem pokaż go w różnych perspektywach. On chyba jest bardziej płaski niż gruby?Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7055 #10132 Napisano 18 Grudnia 2023 Gdzie takie cudo jest dostępne?Ja brałem z Aliexpress.Kurde, wiele razy podchodziłem do niego. Ale zawsze było coś innego na tapecie. Podoba się. Gratki Z czasem pokaż go w różnych perspektywach. On chyba jest bardziej płaski niż gruby?Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaDzięki, też się do niego przymierzałem już z rok czasu Za oknem już szaro do reszty, ale na szybko cyknalem.Przypomina Avengera i w sumie podobnie się układa na ręku. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, bezel na pewno będzie bardzo fajnie patynowal. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8714 #10133 Napisano 20 Grudnia 2023 W dniu 18.10.2022 o 20:14, abir napisał(-a): coś świeżego/innego na rynku się pojawia. koperta składa się z 7 części, CuSn12 włoska manufaktura erredibi. 46mm, 16mm. tarcze do wyboru, kolor lumy też ma być do wyboru z tego co piszą wszystkich razem ma być tylko 10 sztuk. 3xstal, 3xcamuflage, 4xbronze październik 2022. pierwsze rozmowy o projekcie. po 14 miesiącach czekania ...... jutro powinien być. w sam raz na 🤶🎄 z produkcji 5 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67384 #10134 Napisano 20 Grudnia 2023 Napisz proszę coś więcej o tym projekcie. I o Twoim w nim udziale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 156657 #10135 Napisano 20 Grudnia 2023 2 godziny temu, abir napisał(-a): październik 2022. pierwsze rozmowy o projekcie. po 14 miesiącach czekania ...... jutro powinien być. w sam raz na 🤶🎄 z produkcji Rafał, gratuluję. Ty masz nosa do świetnych projektów💪👍😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8714 #10136 Napisano 20 Grudnia 2023 32 minuty temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Napisz proszę coś więcej o tym projekcie. I o Twoim w nim udziale. mój udział to przede wszystkim taki, że jestem jednym z kilku finansujących go😅 tak jak pisałem w przytoczonym poście z 2022 roku. mocno limitowany projekt, w kilku konfiguracjach. koperta składa się z kilku elementów. w trakcie rozwoju projektu firma informowała o wszystkich szczegółach, zmianach technicznych, itp. bardzo dobry kontakt. wysyła zdjęcia i filmy przez moje różne "widzimisie" mój egzemplarz stał się jedynym takim. dostał przez to #1 i inskrypcję "special one off". standardowo koperta ma w uszach 22mm, ja mam 24mm. poprosiłem o rusty dial, i było wykonanych specjalnie kilka różnych egzemplarzy z użyciem różnych metod rdzewienia. ostatecznie zostały dwie do wyboru. wskazówki są delikatnie zmienione do tej tarczy. 16 minut temu, rafalmosty napisał(-a): Rafał, gratuluję. Ty masz nosa do świetnych projektów💪👍😎 dziękuję. zdarza się czasem coś wyczaić w gąszczu nudy 😉 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85422 #10137 Napisano 20 Grudnia 2023 W dniu 18.12.2023 o 14:59, traczu napisał(-a): Ja brałem z Aliexpress.Dzięki, też się do niego przymierzałem już z rok czasu Za oknem już szaro do reszty, ale na szybko cyknalem. Przypomina Avengera i w sumie podobnie się układa na ręku. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu, bezel na pewno będzie bardzo fajnie patynowal. Daj na Pw ile wyszedł finalnie bo widzę, że są na alliexpres ale może brałeś w jakiejś promocji. I co to za guma fajnie pasuje 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67384 #10138 Napisano 20 Grudnia 2023 1 godzinę temu, abir napisał(-a): mój udział to przede wszystkim taki, że jestem jednym z kilku finansujących go😅 tak jak pisałem w przytoczonym poście z 2022 roku. mocno limitowany projekt, w kilku konfiguracjach. koperta składa się z kilku elementów. w trakcie rozwoju projektu firma informowała o wszystkich szczegółach, zmianach technicznych, itp. bardzo dobry kontakt. wysyła zdjęcia i filmy Niezwykły projekt. I ta mała liczba egzemplarzy robi wrażenie. A Twój to już w ogóle unikat. Prawdziwa limitka. Wyszukałem ten model na WUSie. Jest kilka fotek jednego z użytkowników jeszcze z sierpnia. https://www.watchuseek.com/threads/post-your-bronze-brass-watch-pictures-here-lets-see-them-all-together.910589/page-49#replies Gratuluję i czekam na foty Twojego egzemplarza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8714 #10139 Napisano 21 Grudnia 2023 8 godzin temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Gratuluję i czekam na foty Twojego egzemplarza. nie ukrywam, że czekam jak dziecko na wyczekiwany prezent😅. dhl express raczej nie nawala. wczoraj Mediolan, dziś rano już Gdańsk💪 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 7055 #10140 Napisano 21 Grudnia 2023 nie ukrywam, że czekam jak dziecko na wyczekiwany prezent. dhl express raczej nie nawala. wczoraj Mediolan, dziś rano już GdańskŚwietny prezent na święta, również gratuluję Daj na Pw ile wyszedł finalnie bo widzę, że są na alliexpres ale może brałeś w jakiejś promocji. I co to za guma fajnie pasuje Zaraz napiszę na PW gdzie kupowałem.Pasek to frabonka Borealisa, bardzo fajna jakość i świetna alternstywa dla Isofrane, klamra z brązu z aliexpress. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #10141 Napisano 21 Grudnia 2023 Dzień dobry. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8714 #10142 Napisano 21 Grudnia 2023 no i jest, jest "grubo". zegarek przez swoją konstrukcję nie jest podobny do żadnego znanego mi zegarka - takie lubię. Zegarek jest duży i dość ciężki, dla mnie bomba. tarcza rusty na żywo robi duże wrażenie (mogę nie być obiektywny). estetyka całego kpl też na wysokim poziomie. skrzynia zegarka z grubego aluminium z numeracją egzemplarza i ładny bulaj/wizjer na zegarek. w komplecie jak widać, dwa paski świetnej jakości, tork i sam larius. na pewno będzie ważną pozycją w mojej kolekcji. na razie zastanawiam się jaki pasek założyć. i czy pomagać mu w patynowaniu czy zostawić to czasowi. święta uważam za otwarte 😎 17 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2050 #10143 Napisano 22 Grudnia 2023 Świetny! Robi wrażenie. Jakie ma wymiary? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 132353 #10144 Napisano 22 Grudnia 2023 Nowy brąziak z Chin. Drugi Boderry w moich zbiorach. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8714 #10145 Napisano 22 Grudnia 2023 Świetny! Robi wrażenie. Jakie ma wymiary?Gruby 17,5mmCałkowita szerokość 53mmL2L 58mmWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2050 #10146 Napisano 22 Grudnia 2023 No to kawał grzmota! Jeszcze raz gratulacje !😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67384 #10147 Napisano 23 Grudnia 2023 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 67384 #10148 Napisano 24 Grudnia 2023 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85422 #10149 Napisano 26 Grudnia 2023 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42544 #10150 Napisano 26 Grudnia 2023 W dniu 22.12.2023 o 13:28, abir napisał(-a): Gruby 17,5mm Całkowita szerokość 53mm L2L 58mm Kawał kowadła. Gratuluję. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach