Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duży (względnie) bo ma 41 czy 42mm. Stowa robi nawet 36mm, więc ten i tak przy tej wielkości L2L (50mm) jest wielki jak na taki styl. Weź poprawkę, że to jednak nie jest typowy nurek czy lotnik, tylko takie nie wiadomo co. Tarcza to srebro, tylko jakoś obrobione, że ma taki opalizujący kolor. Raz jest białe, raz pięknie kremowe, cholera wie czym to się ma 😜 

Nawet na deklu jest wspomniane, że to srebro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40mm  - sprawdzałem wiele razy. Długie uszy jak w Nomosie  Orion rekompensują to troszkę  :D 

Mam ten zegarek "rozebrany" na części pierwsze :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, rk7000 napisał(-a):

40mm  - sprawdzałem wiele razy. Długie uszy jak w Nomosie  Orion rekompensują to troszkę  :D 

Mam ten zegarek "rozebrany" na części pierwsze :) 

Kurna, mam podróbę  :( 

IMG_1123.thumb.JPG.1ef3964e74a704fc2aae422545e799bc.JPG

Porysuję sobie przez Ciebie zegarek i będziesz musiał go ode mnie kupić 😡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suwmiarka  zera nie trzyma :)  Zmierz jeszcze cztery razy róznymi sywmiarkami  - a nóż porysujesz :D 

Odkupię natychmiast :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1716580081996.thumb.jpeg.32b0a46f4a18cc06fa7b2c2e939f300d.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minutes ago, kornel91 said:

swOjdBK.jpeg

Marcin, jestem wręcz pewny że się powtarzam… pewnie nie pierwszy czy też drugi raz, petarda combo 💪🏻🔥

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Londek napisał(-a):

Marcin, jestem wręcz pewny że się powtarzam… pewnie nie pierwszy czy też drugi raz, petarda combo 💪🏻🔥

A dziękuję bardzo 😀na oryginalnym pasku wyglądal jednak dużo gorzej a ten struś z tym niebieskim przeszyciem wyszedł super i zegarek teraz wydaje się masywniejszy 😀 przy niedzieli w domu mogłem kilka zegarków rozruszać 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minutes ago, kornel91 said:

A dziękuję bardzo 😀na oryginalnym pasku wyglądal jednak dużo gorzej a ten struś z tym niebieskim przeszyciem wyszedł super i zegarek teraz wydaje się masywniejszy 😀 przy niedzieli w domu mogłem kilka zegarków rozruszać 😀

Ładnie się to wszystko „przegryzło”… AR też widać że robotę robi przednią. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Londek napisał(-a):

Ładnie się to wszystko „przegryzło”… AR też widać że robotę robi przednią. 

Seweryn bardzo fajny zegarek tym bardziej, że cena okazyjna bo nie kupowany w Pl tylko na Ashford. Kolega Santino już kilka razy pisał kiedy sprzedam ale szkoda się go pozbywać. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad 2 lata szukania i ustrzeliłem na włoskim Ebay. Rawai 49mm, wjechał od razu jeden z moich grubych pasków z cordovanu, czachy mosiądz i klamerka od Ciecha z brązu. 258 gramów szczęścia 🙂

20240527_123816.jpg

20240527_121622.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1717342118004.thumb.jpeg.cd57cdfa3471df5d40062848e2e85d9d.jpeg

1717342118026.thumb.jpeg.5add0b1744e839aa0cd4b3699334a2d9.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, artooro napisał(-a):

Świeżynka w kolorze blue 

gratulacje👍

😎

1717611919006.thumb.jpeg.5dccff180a0b447a4d50cee2b491ef3e.jpeg

1717611919000.thumb.jpeg.f6ac7becf41add60a03eb97b9fd95ecc.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi