pablozpueblo 70 #3001 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Maxim i Abir. Panowie.Robicie "ustawkę"? Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez pablozpueblo 0 Zegarki nie mają duszy... one ją kradną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3002 Napisano 22 Sierpnia 2018 Dzisiejsze wyposażenie zegarek zmieniam ale scyzoryk i gnat(SIG pro) zawsze ten sam , codziennie przejeżdżam przez rezerwat indiański dziki zachód sprawdźcie na mapie Maricopa Arizona. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3003 Napisano 22 Sierpnia 2018 Haha Fajnie Sig pro , taka damka , fajny bo wygodny w noszeniu , czasem jestem w Gary Indiana a to chyba jedno z najniebezpieczniejszych miast ( może i nawet w stanach ) Springfield , raczej nie nosze A o tym to żona moja nawet nie wie , że mam w sejfie w pracy trzymam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3004 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Piękne zabawkiklamki raczej sobie nie sprawie niestety więc mogę Wam tylko zazdrościć@Piotr K. ten protech czy też emerson ładny bardzo ja trafiłem na kmziz z knives.pl i cały czas noże walczą u mnie o lepsze z zegarkami i raz jedno hobby wygrywa a raz drugie teraz z racji wakacji noszę sebenze 25 na zmianę z spyderco tasman saltW Krakowie maczety nie noszę i nie mam.Na działce mam kukri od cold steela bo się przydaje W miescie wbrew opinii nóż nie jest potrzebny do obrony tylko od tak do wszystkiego Zreszta dźgać kogoś nożem za 300 czy 400$... bez sensu - lepiej śrubokręt a za resztę zegarek kupić Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3005 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Sig pro to full size nie damka,damka leży i pilnuje broni ,dziwny pies lubi strzelanie nawet burzy i grzmotów się nie boji.Sent from my Moto G (4) using TapatalkKrupik tak to Emerson od kumpla co je robi (Rene).Pioterk ile ma ta lufa 18" czy 20" Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8547 #3006 Napisano 22 Sierpnia 2018 Rozwaliliście mnie tą bronią, leżę na łopatkach. wiem że USA to inne tradycje i prawo związane z bronią. że w pewnych stanach jest ona niezbędna chociażby w pickupie dla obrony przed niedźwiedziami.ale od razu wyobrażam sobie taki sam dostęp do broni u nas jak u was. Z naszą ułańską fantazją i wszystkimi polskimi przywarami. jak szwagry pokłócą się przy kielichu o ocynkowane wiadro do studni. kto pierwszy do karabinu ten wygrywa.... oj by się działo ... Abir - mieszkasz blisko więc wiesz...jak dojdzie to się po prostu spotkamy .no, ciekawie by było chociaż niezobowiązująco zobaczyć go na żywo. mnie się bardzo spodobał od momentu gdy się pojawił na ich stronie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3007 Napisano 22 Sierpnia 2018 Śmieje sie , że damka bo nie jest zbyt duży jak mówię , wygodny w noszeniu No masz arsenał fiu fiu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3008 Napisano 22 Sierpnia 2018 Śmieje sie , że damka bo nie jest zbyt duży jak mówię , wygodny w noszeniu No masz arsenał fiu fiu Sent from my iPhone using Tapatalkto nie wszystko reszta pod kluczem u kumpla zeby zona nie widziala hehe. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3009 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) to nie wszystko reszta pod kluczem u kumpla zeby zona nie widziala hehe.Zawsze ten sam problem Rafał Nie jest tak kolorowo jak myślisz karabiny z funkcją ognia ciągłego zabronione Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8547 #3010 Napisano 22 Sierpnia 2018 Rafał Nie jest tak kolorowo jak myślisz karabiny z funkcją ognia ciągłego zabronione Sent from my iPhone using TapatalkJak tu żyć Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3011 Napisano 22 Sierpnia 2018 Ja mam pozwolenie na maszynowy karabin ale poco mi to? A tu czysta damka Beretta 950 caliber .25 FMJ full metal jacket Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3012 Napisano 22 Sierpnia 2018 no to jak tak to : mój zestaw przetrwania w mieście nr 1. Jest jeszcze zestaw nr dwa gdzie wszystko jest większe . 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3013 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzisiejsze wyposażenie zegarek zmieniam ale scyzoryk i gnat(SIG pro) zawsze ten sam , codziennie przejeżdżam przez rezerwat indiański dziki zachód sprawdźcie na mapie Maricopa Arizona. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk Wybieram zegarek! HahaFajnie Sig pro , taka damka , fajny bo wygodny w noszeniu , czasem jestem w Gary Indiana a to chyba jedno z najniebezpieczniejszych miast ( może i nawet w stanach ) Springfield , raczej nie nosze A o tym to żona moja nawet nie wie , że mam w sejfie w pracy trzymam Sent from my iPhone using Tapatalk Ponownie wybieram zegarek... no to jak tak to : mój zestaw przetrwania w mieście nr 1. Jest jeszcze zestaw nr dwa gdzie wszystko jest większe . Jeszcze raz wybieram zegarek... Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3014 Napisano 22 Sierpnia 2018 thomas wiem ! bo..ma skrzydełka . 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8547 #3015 Napisano 22 Sierpnia 2018 żeby odejść trochę od tych niebezpiecznych pukawek,bob wellson ma film na stronach z superbronzo,, dla mnie jest mocPiotr39, miałeś rację - już zbieram Frankliny żeby za rok zgarnąć 2 sztuki 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3016 Napisano 22 Sierpnia 2018 a ja też mam fajny zegarek, choć w sumie rzadko go ostatnio noszę, bo to typowy toolwatch... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8547 #3017 Napisano 22 Sierpnia 2018 hhhaaaaa, Tomek przebiłeś wszystkich to ja jutro u syna znajdę jakieś klamki i też zrobię fotę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3018 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Ten grease gun jest najlepszy. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3019 Napisano 22 Sierpnia 2018 Aaaale mię się o zegarek rozchodziło.... Dziś już ciemno, jutro zrobię zegarkowi fotę na podwórku...Ten grease gun jest najlepszy.Sent from my Moto G (4) using TapatalkRaaany, a który to? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8547 #3020 Napisano 22 Sierpnia 2018 Drugi plan zrobiłeś za mocny i nikt nie zauważył zegarka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3021 Napisano 22 Sierpnia 2018 dlatego napisałem.... Żebyście uwagę zwrócili na istotę rzeczy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #3022 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Co wy tam wiecie o broni Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3023 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Tomek Jest moc granat by mi sie przydał AdiOMG Sent from my iPhone using Tapatalkżeby odejść trochę od tych niebezpiecznych pukawek,bob wellson ma film na stronach z superbronzo,, dla mnie jest mocPiotr39, miałeś rację - już zbieram Frankliny żeby za rok zgarnąć 2 sztuki Rzadko gadam głupoty ten gość wie co robi w każdym bądź razie klientów szanuje , kto nie zdążył niech żałuje Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #3024 Napisano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Cd... są mocno walnięci: I Dragunov dla ubogich Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8547 #3025 Napisano 22 Sierpnia 2018 Adi, to tak na serio, znaczy się prawdziwe i legalne ? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach