Thomas666 7629 #3951 Napisano 8 Listopada 2018 Bry w promieniach porannego słoneczka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3952 Napisano 8 Listopada 2018 Piotrek39 C.d 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3953 Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) Willek Dzięki , jaki rozmiar nadgarstka masz? Jeszcze poczekam na zdjęcia Rafała - Majoneza. W promieniach światła sztucznego w zakładzie Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 8 Listopada 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #3954 Napisano 8 Listopada 2018 Dzieńdobrepopoludnie.Nowa skórka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3955 Napisano 8 Listopada 2018 Fajnie to wygląda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3956 Napisano 8 Listopada 2018 Bangla 44Niedługo wrzucę jeszcze zdjęcia z kompa a nie z telefonu Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3957 Napisano 8 Listopada 2018 Wow Niby Ancon , lepszy mechanizm , brąz nie mosiądz , cena proponowana bdb ale... ten Maranez jest zajefajny Rafał , może zmieniłeś zdanie 44mm wydaje się być idealny. Na stanie mają tylko 47 mm. Rozglądałem się za 44 ale nima Robi wrażenie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3958 Napisano 8 Listopada 2018 ancon był moim pierwszym brązem i nadal uważam że to świetny zegarek - tylko po pewnym czasie doświadczeń zdecydowałem, że 45mm i 52mm l2l to dla mnie max. tylko dlatego go sprzedałem, a on miał odważne wymiarya co do maraneza to na chwilę obecną nie mam takich planów aby się go pozbyć. ale te wymiary są wręcz idealne i uszy dobrze wyprofilowane w dół. nie mówię że bym go nie sprzedał, ale siła argumentów finansowych musiałaby być tak duża że raczej nieopłacalna dla kupującego dawno temu widziałem je u maraneza, ale się skończyły i bida. może będą jeszcze - warto. rawai 45mm też długo nie było, pokazały się potem /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3959 Napisano 8 Listopada 2018 makara jest na massdropie jakby ktoś chciał i się spóźnił na preorder - ta sama cena 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3960 Napisano 8 Listopada 2018 17,5 cm chyba dawno nie mierzyłem,sorki że bieżących zdjęć nie mam ale urlop na kanarach spędzam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3961 Napisano 8 Listopada 2018 Czarna stal Damasceńska i zpatynowany stara koperta z compresora Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3962 Napisano 8 Listopada 2018 Dobrze to wyglada !!!! A u mnie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3963 Napisano 8 Listopada 2018 ingersoll robi bronze? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3964 Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) ingersoll robi bronze?Oczywiście Edytowane 8 Listopada 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3965 Napisano 9 Listopada 2018 Makara doszła , nie jestem zaskoczony jest jak myślałem , czyli dobrze Klamra to badziew , nie lubię jej już na sam wygląd a wykonanie słabe. Koperta super , na ręce leży bardzo wygodnie. Oczywiście gumy nie trawie , i tu zaczyna sie problem czy któryś z kolegów próbował ją sciągnąć ? Ja miałem chyba trzy podejścia i dalej jest przy zegarku Niewiem o co chodzi , ale nie mogę teleskopów sciągnąć. Macie jakiś pomysł ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3966 Napisano 9 Listopada 2018 No w końcu udało się , ale nie było to proste klamerka póki co standard Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3967 Napisano 9 Listopada 2018 Gratulacje.No gumę też wymienię, Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3968 Napisano 9 Listopada 2018 Nawet dość ładna ta Makara Gratki wszystkim. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3969 Napisano 9 Listopada 2018 Bry!Piotrek, robisz ładniejsze zegarki... Napewno ciekawsze. I żeby nie na pusto pięknota w pochmurny dzień: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #3970 Napisano 9 Listopada 2018 (edytowane) .... Edytowane 29 Czerwca 2022 przez KRWISTY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3971 Napisano 10 Listopada 2018 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3972 Napisano 10 Listopada 2018 na 100 lecie 100 minut w jajach. Uwielbiam jak gnije...jeszcze troche i osiągnie stan doskonałości (wg mnie ofkors) 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3973 Napisano 10 Listopada 2018 kilka zegarków moczyłem w jajkach, czy tam w innej chemii. ale powiem wam, że tylko długotrwałe, naturalne utlenianie daje efekt łał. cała reszta to zabawa kolorami.teraz wystawiam zegary na świeże powietrze żeby łapały tlen, to wszystko. odpuściłem turbo..chemię czy któryś z kolegów próbował ją sciągnąć ? Ja miałem chyba trzy podejścia i dalej jest przy zegarku Niewiem o co chodzi , ale nie mogę teleskopów sciągnąć. Macie jakiś pomysł ?jeszcze nie próbowałem, ale ta operacja jest przede mną 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3974 Napisano 10 Listopada 2018 To zieleni nie doczekasz... I nie mam na myśli wiosny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3975 Napisano 10 Listopada 2018 Na bangla i tanku mam zieleń naturalną . Oczywiście nie w takiej skali jak na solarium. Ale nie o to chodzi. Wiem, że bardziej podchodzi mi natural look niż "przyspieszacz opalania" Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach