Thomas666 7668 #5576 Napisano 2 Października 2019 Na Cipestnatostraps pojawiły się paski z okuciami z brązu: https://www.cheapestnatostraps.com/search?q=bronze&type=product Oj, chyba nie doczytałeś opisu...: "...the hardware on the leather NATO straps is not chrome on brass like our competitors use, it is 316L stainless steel with a gold coating..." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #5577 Napisano 2 Października 2019 No nie wiem, raczej chodziło im ogólnie, że nie robią okuć z chromowanego brązu, tylko z nierdzewki. Te blachy na elastycznych paskach wyglądają na zaśniedziały brąz, trzeba by zapytać bo w opisie nic konkretnego nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5578 Napisano 2 Października 2019 Czad! Skąd pierwotnie była koperta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7668 #5579 Napisano 3 Października 2019 A ten się przylepił do łapy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #5580 Napisano 3 Października 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5581 Napisano 3 Października 2019 tymczasem Nethuns zrobił tanka 519 USD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9220 #5582 Napisano 3 Października 2019 Właśnie go oglądałem i miałem deżawu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7668 #5583 Napisano 3 Października 2019 Opis mija się ze zdjęciem... BEZEL 47mm bronze with green ceramic insert. Anti-clockwise rotating bezel with diving scale. Ciekawe, z czym jeszcze im się pomerdało? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5584 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Czad! Skąd pierwotnie była kopertaaliexpres Edytowane 4 Października 2019 przez MISTYK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7668 #5585 Napisano 4 Października 2019 Dni mijają, zegarek ten sam... Tylko grzyb rośnie (też ten sam) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #5586 Napisano 4 Października 2019 Niezły grzyb!Czy ta koperta nie przypomina trochę VISa? Przynajmniej w tym ujęciu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5587 Napisano 4 Października 2019 28,5 mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 48726 #5588 Napisano 5 Października 2019 Davosa Argonautic Bronze za 3850 u Dolińskiego https://dolinski.pl/davosa-argonautic-bronze-limited-edition-161.581.45/ 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9220 #5589 Napisano 5 Października 2019 jak się chce to można dać rozsądną cenę. a wyskoczyli na początku ponad 5 klocków. choć dla mnie ten zegarek nie robi wrażenia nawet za te pieniądze. konkurencja jest chyba bardziej kreatywna. a taki jeden Chrzaszcz to na nauki mógłby zaprosić kolegów z bronze Davosa 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7668 #5590 Napisano 5 Października 2019 Tak czytam ten opis i zastanawia mnie ten kolor koperty rose gold. Ten brąz to oni chyba pokryli pvd...A poza tym damka,niech spadają na szczaw...Radek chciał czarnego paska, na takim mu najlepiej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9220 #5591 Napisano 6 Października 2019 Gripen uszył do boldr taki pasek 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5592 Napisano 6 Października 2019 Cały czas szukam kogoś , kto by obszywa moje zegarki.Rafal dobrze to wyglada. Może spróbuje i jego paski , narazie czekam na próbne Roberta. Tym czasem jeszcze u mnie , ale wkrótce poleci do Warszawy na nadgarstek nowego właściciela. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5593 Napisano 6 Października 2019 Cały czas szukam kogoś , kto by obszywa moje zegarki.Rafal dobrze to wyglada. Może spróbuje i jego paski , narazie czekam na próbne Roberta.Tym czasem jeszcze u mnie , ale wkrótce poleci do Warszawy na nadgarstek nowego właściciela. Sent from my iPhone using Tapatalk piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5594 Napisano 6 Października 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5595 Napisano 8 Października 2019 Fonderia po małym liftingu Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9220 #5596 Napisano 8 Października 2019 Lepiej niż oryginał 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5597 Napisano 8 Października 2019 Lepiej niż oryginałKolega postanowił coś tam w nim zmienić. Niestety , nie wszystko poszło zgodnie z planem , zepsuł wskazówki i mechanizm. Wysłał go do mnie , a ja zaproponowałem zmianę tarczy. Jak wyszło widać , wskazówki Regia , tarcza Leszek. Ale to nie o tym tu chciałem pisać. Jestem niezbyt pozytywnie zaskoczony jakością wykonania , przede wszystkim tarczy czy mocowaniem mechanizmu. W skrócie , w środku tylko ryżu brakuje , straszne dziadostwo w fajnej oprawce wyglądającej na zewnątrz. Ja na takie zegarki już się nie nabiorę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7668 #5598 Napisano 10 Października 2019 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 425 #5599 Napisano 10 Października 2019 gdyby tylko ten Vostok był trochę mniejszy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5600 Napisano 10 Października 2019 Powitoł To by nie był taki fajny Przyglądałem się ostatnio przez chwilę: bombastyczny z tym kolorem tarczy. Nie nosiłby, za duży ale chciałbym mieć 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach