piotrek39 3574 #7026 Napisano 5 Sierpnia 2020 Trochę ich na świecie jest , wiec pewnie się będą pojawiać. W Europie tez kilka widziałem do wzięcia , ceny od 1100 euro ciekawe to wszystko jest. Gdybym tak kasował , byłbym bogaty Ten to pomysł klienta , uparł się żeby świecił. Nie mój pomysł. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8411 #7027 Napisano 5 Sierpnia 2020 To coś podobnie jak w malarstwie art 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3393 #7028 Napisano 5 Sierpnia 2020 Nie jeden... ale nazwiska nie napisali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71431 #7029 Napisano 5 Sierpnia 2020 3 godziny temu, abir napisał: Się okazuje, że Boldr rzondzi. Serpentine - jedyny zegarek na świecie pokazujący, kiedy przypada legendarny Dzień Zero. 6 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #7030 Napisano 6 Sierpnia 2020 Pytanko mam,nie chce się ktoś zamienić lub zakupić zelos hammerhead midnight blue na nh35? Jutro oferte na bazarek wrzucę na razie pytam tu. Pozdrawiam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8411 #7031 Napisano 6 Sierpnia 2020 Ja już swojego mam, więc.... 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7032 Napisano 7 Sierpnia 2020 Wiem, że było kilku chętnych na San Martinowego Pam-a, ale nie zdążyło się załapać - w tym ja Steeldive, ten od krzywych uszu, wypuścił właśnie swoją kopię. Są na ali i ebayu. https://a.aliexpress.com/_BUy9qJ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7033 Napisano 7 Sierpnia 2020 Jak patrzę na wykonanie tego zegarka na zdjęciach z Ali to masakra, satynowane to chyba pilnikiem do obróbki zgróbnej robili 🤨 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7034 Napisano 7 Sierpnia 2020 Święty Marcin miał jeszcze przyklejoną do tarczy łódkę i to go wyróżniało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #7035 Napisano 7 Sierpnia 2020 Ojtam, dajcie spokój... Wypijecie..., będzie dobrze🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #7036 Napisano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Który to już mój Aquatico to chyba się nie doliczę, na pewno trzeci Bronze Sea Star, tym razem zielony Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Schioedtei 4 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8411 #7037 Napisano 7 Sierpnia 2020 Ale pierwszy z bronze bezel 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8411 #7038 Napisano 7 Sierpnia 2020 W sprawie tego steeldive. Wydawało mi się na pierwszy rzut oka że to jest to samo co SM. Jednak nie, inne indeksy, nie ma podziałki minutowej, inne markery na bezel, bardziej kuliste, brak na bezelu podziałki między 0 a 15 minutą, lekko inne wskazówki. Zastanawia mnie też widoczny stalowy wałek przy koronce w pozycji zaciągniętego zabezpieczenia koronki. Nie wiem czy koronka powinna przylegać do koperty,. Tak jest w SM.Nie twierdzę że jest brzydki, ale SM zrobił chyba to ciekawiej.Może warto zainteresować się tymi wersjamiSam myślę nad tą drugą?? Ale też leży mi na wątrobie ten vintage od PONTVS. Chyba się napiję 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8411 #7039 Napisano 7 Sierpnia 2020 Na mierzei, jeszcze przed przekopem 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #7040 Napisano 7 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, abir napisał: Ale pierwszy z bronze bezel Widzę że dobrze się orientujesz w moich zegarkach 1 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #7041 Napisano 7 Sierpnia 2020 taki wpadł: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7042 Napisano 7 Sierpnia 2020 Fajny. Dla córki? 🤭 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #7043 Napisano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) 44 mm Więcej o jeden niż Żaba... I podoba mi się... I do tego monoblock. Będę nosił. Czasem 🤗 Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7044 Napisano 7 Sierpnia 2020 Na mierzei, jeszcze przed przekopem Mówię Ci, do tego biały pasek i zostaniesz królem okolicznych dyskotek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8411 #7045 Napisano 8 Sierpnia 2020 Widzę że dobrze się orientujesz w moich zegarkach Coś tam pamiętam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71431 #7046 Napisano 8 Sierpnia 2020 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7047 Napisano 8 Sierpnia 2020 Wy tu dywagujecie nad złomem steeldive 😜 a na zatoce rzucili san martin z manualem A wziąłem se zielonego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grawermen 532 #7048 Napisano 8 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał: To jest zegarek z brązu, mosiądzu lub miedzi ? 13 godzin temu, Thomas666 napisał: taki wpadł: Szkoda że nie do mnie 🙂 ( wpdł 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71431 #7049 Napisano 8 Sierpnia 2020 6 minut temu, Grawermen napisał: To jest zegarek z brązu, mosiądzu lub miedzi ? https://www.boldrsupply.co/collections/boldr-odyssey/products/odyssey-bronze-aventurine 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grawermen 532 #7050 Napisano 8 Sierpnia 2020 Teraz, Lincoln Six Echo napisał: https://www.boldrsupply.co/collections/boldr-odyssey/products/odyssey-bronze-aventurine Czyli jest z mosiądzu, miedzi, brązu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach