Litus 1591 #7301 Napisano 10 Października 2020 Zegar mnie skusił. Wchodzę w to :-). Może będzie więcej chętnych? Projekt w zasadzie nie miał reklamy i gdyby nie Abir zapewne dowiedziałbym się po fakcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7302 Napisano 10 Października 2020 Najlepiej 2 klientów.Jeśli ktoś nie ma konta na kickstarter możemy to puścić przeze mnie.Będą 2 oddzielne zamówienia 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7303 Napisano 10 Października 2020 Tak sobie siedzę i patrzę, a na niemieckim forum taka perełka 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7304 Napisano 11 Października 2020 No , co jakiś czas się będą pojawiać. Sporo mam zegarków w Europie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7305 Napisano 11 Października 2020 Ale też sporo masz takich, co się nigdzie nie pojawią😜 A tymczasem u mnie: klamerka z brązu jest jakby co...🤪 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7306 Napisano 13 Października 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7307 Napisano 13 Października 2020 Klasa jak zawsze. Dekiel i numer limitacji😵 A mnie się Energia przylepiła: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7308 Napisano 13 Października 2020 A do mnie cos takiego wpadło, szukałem jakiegos skromnego pilocika a tu cos takiego wpadło, inspiracji ma w sobie wiele ale całość wygląda genialnie 🤩 Fajny kameleon 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7309 Napisano 13 Października 2020 Tomek W sumie żadna limitacja. Klient płaci , klient żąda. Tak se zażyczył , leci do Danii. A ja na roboczo. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7310 Napisano 13 Października 2020 Godzinę temu, artooro napisał: A do mnie cos takiego wpadło, szukałem jakiegos skromnego pilocika a tu cos takiego wpadło, inspiracji ma w sobie wiele ale całość wygląda genialnie Fajny kameleon Fajny, podrzuć link gdzie mają te nomady. Kiedyś mieli fajnego klocka z brązu, ale wydawał mi się za duży. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7311 Napisano 13 Października 2020 Hej 6 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1576 #7312 Napisano 14 Października 2020 W dniu 13.10.2020 o 10:59, artooro napisał: A do mnie cos takiego wpadło, szukałem jakiegos skromnego pilocika a tu cos takiego wpadło, inspiracji ma w sobie wiele ale całość wygląda genialnie 🤩 Fajny kameleon Fajowy:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7313 Napisano 16 Października 2020 Pamiętam, że często polujecie na fajne klamry z brązu nie za miliony monet - wczoraj trafiłem na takie dwie na ali:US $13.50 10%OFF | Hand-cut buckle 22MM 24MM 26MM, tin bronze buckle accessories, old leather buckle For pamhttps://a.aliexpress.com/_B1eiFNUS $13.95 10%OFF | Tin bronze buckle, 22MM24MM 26MM suitable leather strap buckle, personalized design of watch accessorieshttps://a.aliexpress.com/_BSKPff 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7314 Napisano 16 Października 2020 Fajne, tylko mi pokazujeMateriał - cynaKolor - brązowy.Czy to ok.? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7315 Napisano 16 Października 2020 dzięki za namiar nie wiem czy to będzie patynować, ale wziąłem 2 sztuki tych z zębatkami. zobaczymy jak to będzie wyglądać 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7316 Napisano 17 Października 2020 dzięki za namiar nie wiem czy to będzie patynować, ale wziąłem 2 sztuki tych z zębatkami. zobaczymy jak to będzie wyglądać W przypadku ali nigdy nie wiesz co dostaniesz ale w opisie po angielsku jest "tin bronze" - to by się zgadzało. Ja wziąłem tę okrągłą, jeśli okaże się być z brązu i prawdziwym "roller buckle" to naprawdę dobry deal.A tymczasem BR dostał nowe gacie - i to nawet rodzimej produkcji 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny Jastrząb 325 #7317 Napisano 17 Października 2020 Trzeba przyznać, że ten kwadraciak 😉 niczego sobie szczególnie na tym pasku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8471 #7318 Napisano 17 Października 2020 W przypadku ali nigdy nie wiesz co dostaniesz ale w opisie po angielsku jest "tin bronze" - to by się zgadzało. Ja wziąłem tę okrągłą, jeśli okaże się być z brązu i prawdziwym "roller buckle" to naprawdę dobry deal.A tymczasem BR dostał nowe gacie - i to nawet rodzimej produkcji Poza zegarkiem - świetne światło. Chyba robi cały klimat kadru. Ale tylko tak mi się wydaje 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7319 Napisano 18 Października 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7320 Napisano 19 Października 2020 (edytowane) Zelos to jednak dobra firma. Zapytałem o możliwość naprawy koronki. Przysłali kuriera, naprawili, odesłali i złotówki nie zażądali Jednak nasz UC kazał sobie od 0 zł zapłacić prawie 8 dych podatku Ale kontent jestem Edytowane 19 Października 2020 przez artooro 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Volturi 123 #7321 Napisano 19 Października 2020 15 godzin temu, piotrek39 napisał: Sent from my iPhone using Tapatalk Mogę Ciebie zmęczyć i rzuciłbyś fotkę ale taką w półmroku jak sie prezentuje luma.. 0 Czas jest moim sprzymierzeńcem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7322 Napisano 19 Października 2020 Jasne Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7323 Napisano 19 Października 2020 2 minuty temu, piotrek39 napisał: Jasne Sent from my iPhone using Tapatalk fajny ale wskazówki bez lumy z tarczą full lume zrobiłbym jeszcze lepszą robotę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7324 Napisano 19 Października 2020 fajny ale wskazówki bez lumy z tarczą full lume zrobiłbym jeszcze lepszą robotę Próbowałem zrobić wskazówki , tym razem nie wyszło. Jeszcze powrócę do tematu. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7325 Napisano 22 Października 2020 Bry! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach