Ralfik 31 #7426 Napisano 30 Listopada 2020 W dniu 29.11.2020 o 00:38, konax napisał: Grubas Fajny pasiorek - tylko czy teraz zegarek nie jest za wysoki na nadgarstku? Bardzo mi się podobają podkładki, ale... nosząc przez dłuższy czas jeden z zegarków na takim pasku, podkładka "wybłyszczyła" matowy dekiel w dwóch miejscach. Nie wiem, czy tylko ja miałem takie szczęście, ale jakoś zraziło mnie to do dalszych eksperymentów - pasek przerobiłem, a podkładka poszła w odstawkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1485 #7427 Napisano 30 Listopada 2020 Godzinę temu, Thomas666 napisał: 45 mm II seria? Tak podejrzewam, zakupiony kwiecień/maj 2020. Szkło płaskie, co przy 45mm i moim nadgarstku jest dla mnie dużym plusem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7428 Napisano 30 Listopada 2020 Fajny pasiorek - tylko czy teraz zegarek nie jest za wysoki na nadgarstku? Bardzo mi się podobają podkładki, ale... nosząc przez dłuższy czas jeden z zegarków na takim pasku, podkładka "wybłyszczyła" matowy dekiel w dwóch miejscach. Nie wiem, czy tylko ja miałem takie szczęście, ale jakoś zraziło mnie to do dalszych eksperymentów - pasek przerobiłem, a podkładka poszła w odstawkę. Jest wysoki na maxa Ale najważniejsze że wygląda dobrze, to i tak od początku był klocek. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7429 Napisano 30 Listopada 2020 Przy brązach wybłyszczenie dekla w połączeniu z patyną tylko dodaje zegarkowi charakteru. Ale to mój pogląd... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1485 #7430 Napisano 30 Listopada 2020 (edytowane) Potwierdzam. Piny bezela i krawędzie koperty Rawai wybłyszczone mankietem ubrania przy normalnym, codziennym noszeniu, robią świetną robotę. EDIT - no nie mogłem patrzeć na tę rozdziałkę z telefonu i jednak odpaliłem komputer 😉 Edytowane 30 Listopada 2020 przez Litus 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7431 Napisano 30 Listopada 2020 Litus, tak, to druga seria, szafir i jeszcze bez sylwetki "maiale" na tarczy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7432 Napisano 1 Grudnia 2020 Dni przujaźni polsko amerykańskiej zaczynam: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3329 #7433 Napisano 1 Grudnia 2020 Oooo widzisz, koronka w łuskę do naboju. Taką chciałem do VIS-a. Ona ma bicia na stopce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7434 Napisano 1 Grudnia 2020 Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7435 Napisano 1 Grudnia 2020 Powitoł Dobre, nie mdłe U mnie z przysiadki pod biurkiem w robocie - ręce świetliste 5 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7436 Napisano 1 Grudnia 2020 8 godzin temu, Thomas666 napisał: Dni przujaźni polsko amerykańskiej zaczynam: żebyś tylko obcego akcentu nie dostał🤣 graty , będzie go widać na lotnisku🙂 a ja z jednym kolegą zamówiliśmy sobie dość dawno takie SM. doszło teraz. 1o dni leżały zegary na cle dhl w Gdańsku, nie do ruszenia😒 nikt nie wie dlaczego. 5 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7437 Napisano 1 Grudnia 2020 Fajne paski dają! Gratulacje, jaki to rozmiar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7438 Napisano 2 Grudnia 2020 Fajne paski dają! Gratulacje, jaki to rozmiar?44mm.Pasek jest nie od kompletu, klamerka Maranez. Wszystko z innej parafii 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7439 Napisano 2 Grudnia 2020 No tak... A już myślałem... A pasior skąd? A tymczasem kolejny dzień przyjaźni polsko amerykańskiej: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #7440 Napisano 2 Grudnia 2020 44mm.Pasek jest nie od kompletu, klamerka Maranez. Wszystko z innej parafiiPasek mega, możesz wrzucić jego dodatkowe zdjęcia, jak jest uszyty?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7441 Napisano 2 Grudnia 2020 Pasek też od Azjatów. Przyjechał razem z zegarkiem. Ale płacony dodatkowoPasek mega, możesz wrzucić jego dodatkowe zdjęcia, jak jest uszyty?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJasne, po robocie jak będę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7442 Napisano 2 Grudnia 2020 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7443 Napisano 2 Grudnia 2020 Jak Ci się znudzi, to wiesz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7444 Napisano 2 Grudnia 2020 Wiem, wiem 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7445 Napisano 2 Grudnia 2020 Pasek mega, możesz wrzucić jego dodatkowe zdjęcia, jak jest uszyty?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTakie zdjęcia wystarczą? 5 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #7446 Napisano 2 Grudnia 2020 4 godziny temu, abir napisał: Takie zdjęcia wystarczą? Dzięki, o to chodziło Podoba mi się, jak jest zrobiony ten paseczek. Eksperymentowałem kiedyś ze zrobieniem paska z płóciennych brytyjskich ładownic z WWII i z jeansu, ale nie miałem pomysłu na ich wykończenie - teraz chyba wrócę do tego tematu Jeszcze raz wielkie dzięki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7447 Napisano 2 Grudnia 2020 Klamerka doszła 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7448 Napisano 2 Grudnia 2020 @Ralfik - Mocno kibicuję, jestem zainteresowany. @artooro - fajny zestaw wyszedł! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7449 Napisano 3 Grudnia 2020 11 godzin temu, Ralfik napisał: Dzięki, o to chodziło Podoba mi się, jak jest zrobiony ten paseczek. z tego co widzę, to jest jakaś skóra jako baza. od góry przyklejony/przyszyty jest materiał - ale nie dżins, coś chyba bardziej delikatny parciak. wtedy od dołu też jest przyklejona/przyszyta fajna jakościowo skórka, która w całości zakręca przy teleskopie w górę i jako ta zakładka z pieczątką jest widoczna na pasku. automatycznie ta skórka robi otwór na teleskop. nie wiem czy dobrze to opisałem😉 ale trochę roboty jest z tym paskiem tak technicznie 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7450 Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś kolejny polonus: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach