Thomas666 7628 #7776 Napisano 29 Marca 2021 Bry! Nadal trzymamy się zieleni! 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7777 Napisano 29 Marca 2021 (edytowane) No dobra, tylko moja zieleń aż spękała od tego wiosennego słońca 😉 Edytowane 29 Marca 2021 przez Odin 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154466 #7778 Napisano 29 Marca 2021 Dzisiaj taki dotarł😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7779 Napisano 29 Marca 2021 Fajny ten białas, gratuluje! Na początku jak go wypuścili to mi się nie podobał, ale teraz czym dłużej go obserwuje to coraz bardziej mi się widzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7780 Napisano 29 Marca 2021 Mi podoba się od początku. Gdyby miał bezel cały z brązu jak inne wersje to chyba lapalbym się za portfel Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7781 Napisano 29 Marca 2021 (edytowane) Takie same mam odczucia, bezel z brązu to by był strzał w 10! Edytowane 29 Marca 2021 przez BAT123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #7782 Napisano 29 Marca 2021 Bezel z brazu i biala tarcza - taka wersja juz byla. Serious Watches limited - bodajze z 2019 roku - pierwsza edycja ich limitacji. Mialem, ciekawy model i dzis juz niespotykany. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7783 Napisano 29 Marca 2021 3 godziny temu, kfraniu napisał(-a): Bezel z brazu i biala tarcza - taka wersja juz byla. Serious Watches limited - bodajze z 2019 roku - pierwsza edycja ich limitacji. Mialem, ciekawy model i dzis juz niespotykany. masz rację. dobrze ją pamiętam. wtedy łykałem wersję z meteorytem. biała wersja przegrała. teraz pewnie wziąłbym też z białą tarczą - ale się skończyły. może boldr i SW zrobi jakieś reedycje w fajnej cenie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70699 #7784 Napisano 29 Marca 2021 Jest ok. Łajt pała! 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7785 Napisano 29 Marca 2021 Godzinę temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Jest ok. Łajt pała! jestem na tak. 👍 każdy odyssey w brązie czy łąjt czy nie jest "pała" 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70699 #7786 Napisano 29 Marca 2021 Za Pała! 3 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7787 Napisano 29 Marca 2021 (edytowane) Powitoł Weekend, to rąbane było Edytowane 29 Marca 2021 przez porcelanowy 5 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7788 Napisano 30 Marca 2021 W dniu 28.03.2021 o 14:33, Ciech napisał(-a): miło mi że Ci się podobają moje klamry mimo widocznych ubytków i znacznych śladów upływu czasu takie najlepsze - przeglądałem kiedyś twój wątek z klamrami i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem twojego talentu 19 godzin temu, rafalmosty napisał(-a): Dzisiaj taki dotarł😉 Fajny - gratulacje A u mnie przyjacielskie przejęcie od kolegi Bosson z forum 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7789 Napisano 30 Marca 2021 gratki. To kolega śmignął szybciutko tę makarę. 😄 stare wypusty są super. miałem kiedyś tego nowego. nie było miłości fajny jest octopus od makary, ale chyba mało go w przyrodzie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7790 Napisano 30 Marca 2021 abir dzięki - faktycznie ten jest całkiem nie powiem i całkiem być może. Zwłaszcza w tej wersji żołw szylkretowy. No i kolor tarczy dla mnie na tak i to wypukłe szkło - tylko luma słaba na indeksach - na wskazówkach ok. Zostanie na dłużej A jak z twoją premierą? doszło? Pop-corn szykować na dzisiaj czy dopiero na jutro? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7791 Napisano 30 Marca 2021 doszło dziś znienacka. tracking poczty polskiej działa w tylko sobie znany sposób :) po pracy zobaczę paczkę i muszę jeszcze wymyśleć historię dla mojej lepszej połowy. :) 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #7792 Napisano 30 Marca 2021 12 minut temu, abir napisał(-a): doszło dziś znienacka. tracking poczty polskiej działa w tylko sobie znany sposób po pracy zobaczę paczkę i muszę jeszcze wymyśleć historię dla mojej lepszej połowy. To już pewnie masz opanowane do perfekcji 😁 Również czekam niecierpliwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7793 Napisano 30 Marca 2021 8 minut temu, artooro napisał(-a): To już pewnie masz opanowane do perfekcji 😁 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7794 Napisano 30 Marca 2021 Ha ha - to jest najlepsze - legalizacja zakupów w domu. Mam to samo, jeden gagatek to już dwa lata leży w ukryciu😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #7795 Napisano 30 Marca 2021 4 minuty temu, BAT123 napisał(-a): Ha ha - to jest najlepsze - legalizacja zakupów w domu. Mam to samo, jeden gagatek to już dwa lata leży w ukryciu U mnie aktualnie 2 na kwarantannie w pracy - Młotek i Makara. Muszą jeszcze odczekać bo w kwietniu przybędzie zakup autoryzowany przez władzę zwierzchnią. Ale to będzie bułka z masłem bo oba używki więc zostaną zakupione w maju i w czerwcu za symboliczne 100-200 zł (okazja i grzechem było nie brać :)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7796 Napisano 30 Marca 2021 Ja kiedyś przyczepiłem się do ilości posiadanych przez połowicę butów, torebek oraz tzw. "motywacji" (za chwilę schudnę, to będę nosiła). Od tej pory mam spokój. Najlepszą obroną jest atak...😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7797 Napisano 30 Marca 2021 co do tych scenariuszy wprowadzania zegarków do oficjalnej kolekcji to najgorzej było na początku gdy było mało zegarków. to dostałem do testów, to była super promocja, to dłuuugo na niego czekałem, itd... sposoby @Thomas666 też przerobiłem. ale najlepszy jest sposób damski, tj: "masz znowu nowy zegarek?" "no co ty, przecież mam go od dawna. tylko leżał w pudełku i nie było okazji założyć. albo że zdjąłem patynę i wygląda jak nowy" 🤣 jeszcze o białych tarczach. świetnie wyglądają z brązami. mam maraneza layan i prezentuje się coraz ładniej, pojawia się super kontrast. myślę o powrocie do helsona właśnie z białą tarczą. nie wiem czy jakiś jeszcze bronze/brass jest dostępny w tej wersji tarczy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8236 #7798 Napisano 31 Marca 2021 przyjechał do mnie movas zegarek ma to coś niewidzialnego w sobie co działa na mój punkt G 😃 od bardzo dawna mi się podobał i nie chciał wyjść z głowy. w końcu się udało nie zawiodłem się. ten zegarek będzie mocnym punktem w bronze pudełku. podoba mi się wszystko, 2 okienka na datę i dzień w różnych miejscach, tytanowa koronka, sama koperta i bronze bezel. całość jest mega fajna jak zawsze są też plusy ujemne, takie małe pierdoły, ale jednak. 1. zegarek ma skręcane teleskopy, śruby są jakieś micro imbus czy jakaś inna cholera. przydałby się w zestawie dedykowany wkrętak. radzę sobie na razie małym płaskim wkrętakiem. ale wiem że to półśrodek i muszę coś sobie kupić. 2. tak jak gumowy pasek jest fajny, super na lato do wody, itp. tak skórzany pasek to porażka, dziwny, sztuczny (choć niby naturalny). jednak większość firm oryginalne paski ma do d*py, więc już się przyzwyczaiłem. jak dobrze pamiętam to tylko H2O dało bardzo dobrej jakości paski super prezent na Wielkanoc 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #7799 Napisano 31 Marca 2021 Wygląda świetnie! Jaki to rozmiar? Jakbyś się wybierał w moją stronę to załóż, chętnie pomacam🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7800 Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) Gratulacje. Bardzo fajny ten Movas - robi wrażenie. I cena...... też. Edytowane 31 Marca 2021 przez BAT123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach