Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Recommended Posts

W dniu 20.04.2024 o 09:44, Thomas666 napisał(-a):

53665949083_cf3427e31e_4k.jpg

To Hruodland? Jak oceniasz wykonanie? 

Posted (edited)

Genialny, wykonany wzorowo, 101% zadowolenia, polecam. To jest Thorn ze sklepu Heimdallr na Ali.

Edited by Thomas666

1 minutę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a):

@kornel91 Złote PVD to nie tutaj 🤣

Wróć jak już trochę spatynuje 😉

A tak poważnie, to i tutaj pogratuluję. To naprawdę fajny zegarek.

Musiałbym wrócić gdzieś w lipcu 😀 czasami wrzucę i tutaj jeszcze raz dziękuję chociaż już pisaliśmy, że czekam na preorder 😀i się doczekałem. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Zelos

4 godziny temu, kornel91 napisał(-a):

Piękny! Gratulacje!

Marcin, co do brąziaków to Twój nowy Krzysiek i Glicyny, które masz ty i Robert są "the best". Jak mi kiedyś nadgarstek urośnie to z chęcią kupię.

@Perpetuum Mobile oglądam ostatnie kilka stron i Twój zestaw brąziaków jest świetny! Krzysiek, Glicynka, Zelos - super. Stowa też ekstra, tylko szkoda, że to brąziak bez opcji patynowania. Robert, gratulacje. 

Małżeństwo i zegarki.

Godzinę temu, AK&AK napisał(-a):

Piękny! Gratulacje!

Marcin, co do brąziaków to Twój nowy Krzysiek i Glicyny, które masz ty i Robert są "the best". Jak mi kiedyś nadgarstek urośnie to z chęcią kupię.

@Perpetuum Mobile oglądam ostatnie kilka stron i Twój zestaw brąziaków jest świetny! Krzysiek, Glicynka, Zelos - super. Stowa też ekstra, tylko szkoda, że to brąziak bez opcji patynowania. Robert, gratulacje. 

Dziękuję bardzo za miłe słowo. 

Robert ma ogólnie świetne zegarki już mu mówiłem 😀

Zresztą każdy ma coś fajnego. Może masz mniejszy nadgarstek ale kolekcję świetną a tego Krzyśka trzeba przymierzyć bo on mimo 42 mm bardzo dobrze się układa. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Orient Star, Oris, Phoibos, Zelos

1 godzinę temu, AK&AK napisał(-a):

Dzięki. Tak się jakoś uzbierało.

14 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Robert ma ogólnie świetne zegarki już mu mówiłem 😀

Zresztą każdy ma coś fajnego. Może masz mniejszy nadgarstek ale kolekcję świetną a tego Krzyśka trzeba przymierzyć bo on mimo 42 mm bardzo dobrze się układa. 

Też dzięki 😌

@AK&AK, @kornel91

Tak nam się chyba troszkę takie towarzystwo wzajemnej adoracji zrobiło, bo ja też bardzo lubię sobie zerknąć na Wasze kolekcje i bardzo mi się one podobają. Chyba mamy podobne gusta i pewnie każdy by pozostałym coś z ich kolekcji uszczknął. Ja z pewnością.

A jak jesteśmy przy brąziakach, to sporo ciekawych rzeczy można tu w wątku zobaczyć, ale najfajniejsze, najciekawsze i najbardziej oryginalne egzemplarze to i tak zawsze prezentuje tutaj @abir

No i  @piotrek39, który, (jeżeli dobrze nadążam za wątkiem) to prezentuje własną twórczość, a to już zupełnie inny poziom.

O tak zgadzam się kolega Rafał ma świetne microbrandy ale żeby jeszcze trochę posłodzić to @rafalmosty też ma świetne brąziaki i często wrzuca 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Przestańcie, bo aż mnie zemdliło, jak tu wszedłem🤢🤢🤢 same ochy, echy… trzeba to zatrzymać, bo aż strach pomyśleć, do czego jesteście zdolni😉 

Ps: fajne wrzucacie tu zegary i rzadko którego nie widziałbym w swoim pudełku😎

Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a):

Przestańcie, bo aż mnie zemdliło, jak tu wszedłem🤢🤢🤢 same ochy, echy… trzeba to zatrzymać, bo aż strach pomyśleć, do czego jesteście zdolni😉 ....

widać wyspał się, dobrze gada 👍

poza tym dziękuję. muszę przyznać że chyba kliku sztuk musiałbym się pozbyć., zrobiło się ciut za dużo🥴

w temacie wątku

1714022151843.thumb.jpeg.ff7cf7aa0770624fdcec80ade8741d86.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

1 godzinę temu, abir napisał(-a):

widać wyspał się, dobrze gada 👍

poza tym dziękuję. muszę przyznać że chyba kliku sztuk musiałbym się pozbyć., zrobiło się ciut za dużo🥴

w temacie wątku

1714022151843.thumb.jpeg.ff7cf7aa0770624fdcec80ade8741d86.jpeg

No i jak nie pochwalić jak na tym pasku jest mega 😀

Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a):

Dobrego dnia! 

IMG_1026.jpeg

Żeby cię Rafał znowu nie zemdiło ale specjalnie brąziaka założyłeś 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Z cyklu nikt nie pytał, ale każdy chciał zobaczyć różnicę… 😉 

IMG_3614.jpeg

Żeby tylko Ham jakąś przyzwoitą lumę dawał do swoich czasomierzy, a tak to pozostaje cieszyć się tylko namiastką owej. 

IMG_8642.jpeg

jeszcze 2 dni i przez 3 dni będzie piątek😎🥃

1714317280147.thumb.jpeg.272e8b6b39cb9252b841976d179424e5.jpeg

1714317280137.thumb.jpeg.2096f5bf50df121962abfec78118fb7d.jpeg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia