clusca 4903 #1126 Napisano 29 Stycznia 2021 Jak już piszesz o cenie, to ile takie żółwiowe cudo kosztuje z szafirem i ceramiką, bo z tego co pamiętam, to cena była dla mnie zaporowa, biorąc pod uwagę, że SRP777 kupiłem za 800 PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #1127 Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Nie no, jeżeli udało Ci się wyrwać SRP777 za 800zł to nic tylko trzymać, bo ten kosztował około 1500zł:p Przy obecnych cenach i tak uważam, że było warto w tym stanie i z gwarą, a że bezel akurat centruje to jeszcze bonus😛 SRP777 i tak już bym nie dostał w takiej kasie, a nawet jeśli to z modami prawdopodobnie byłbym dość blisko:p King Turtle regularnie chodzą w USA teraz między 300-400$ tylko cło niestety robi robotę, więc jak się trafił w akceptowalnej (dla mnie) cenie to wziąłem, bo akurat coś sprzedałem. W każdym razie naprawdę mi się podoba, a to najważniejsze:) Po sklepowej bym nie kupił:p Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Amatsubu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1128 Napisano 29 Stycznia 2021 1500 PLN to świetna cena MZ za ten zegarek. Gdzie go dorwałeś za tą kwotę, jeśli wolno spytać. Mają jeszcze? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #1129 Napisano 29 Stycznia 2021 Trafiłem używany na OLX, komplet z podbitą gwarą i paragonem z końcówki listopada 2020 więc zegar ma praktycznie dwa miesiące. Tak szczerze, to wygląda jakby nawet na ręce nie siedział, sam byłem zaskoczony. Sprzedający wydawał się bardzo rzetelny no i faktycznie. Jest jeszcze jeden na OLX, ale za 2099, a to już się zbliża do chorego polskiego retaila. Szukałbym też w USA, wiem, że ktoś kupił używkę dokładnie tego SRPE07 za około 220$ z tego co pamiętam😛 W okolicach do 300$ to nawet z podatkien nie byłoby chyba aż takiej tragedii. Na Watchuseek widziałem sporo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koen 639 #1130 Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Hey, mam dwa SRP777 w wersji J. Stan dobry. Oddam po 1099 plus wysyłka sztuka Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na PW. Pisze tutaj bo na bazarku już nie mogę (jest teraz jakieś ograniczenie dot ilości ogłoszeń w miesiącu) a daje znać kolegom zanim wrzucę na OLX Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Koen 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #1131 Napisano 31 Stycznia 2021 BTW, czy ktoś ma może namiary na tanie jubilee znośnej jakości do żółwia np. z AliExpress (ktoś tu chyba kiedyś testował)? Zakładam, że do King Turtle też będzie pasować, bo kopertowo się chyba nic nie zmieniło:p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #1132 Napisano 1 Lutego 2021 Ja mam. Zaraz Ci podamJa testowałem i jest bardzo bardzo dobrze76,43 zł | Pasek zegarka marki Timelee mod dla 22mm żółwi prosperex SRP773 , SRP775 SRP777 SRP779 i bransoleta ze stali nierdzewnej 316Lhttps://a.aliexpress.com/_9QPNkX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amatsubu 466 #1133 Napisano 1 Lutego 2021 Super, dzięki wielkie:) Wczoraj było lekkie słonce, to jeszcze na bonus:p 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1134 Napisano 4 Lutego 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1135 Napisano 5 Lutego 2021 10 godzin temu, maritimeeng napisał: Sesyjne american pale ale, szacun i na zdrowie 🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #1136 Napisano 5 Lutego 2021 40 minut temu, Noodles napisał: Sesyjne american pale ale, szacun i na zdrowie 🍻 Dzięki 🍺 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1137 Napisano 5 Lutego 2021 W dniu 31.01.2021 o 13:23, Amatsubu napisał: BTW, czy ktoś ma może namiary na tanie jubilee znośnej jakości do żółwia np. z AliExpress (ktoś tu chyba kiedyś testował)? Zakładam, że do King Turtle też będzie pasować, bo kopertowo się chyba nic nie zmieniło:p To ja się podepnę, znacie jakieś sprawdzone miejsce, gdzie można kupić oryginalne bransolety Seiko? Jubilee albo oyster. Widzę, że jest pełno chińskich bransolet z brandem Seiko i strach zamawiać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1138 Napisano 6 Lutego 2021 12 godzin temu, zgrzyt napisał: To ja się podepnę, znacie jakieś sprawdzone miejsce, gdzie można kupić oryginalne bransolety Seiko? Jubilee albo oyster. Widzę, że jest pełno chińskich bransolet z brandem Seiko i strach zamawiać. Strapcode. Seiko nigdy nie wypuściło jubilee do żółwia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1139 Napisano 6 Lutego 2021 Oryginalne bransolety Seiko kupisz np. na eBayu, ale szukaj tylko u sprawdzonych sprzedawców. Zamienniki oraz inne ciekawe alternatywy - na Strapcode, jak kolega wyżej napisał. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1140 Napisano 6 Lutego 2021 Jeszcze Uncle Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #1141 Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) 17 godzin temu, Noodles napisał: Strapcode. Seiko nigdy nie wypuściło jubilee do żółwia. Coś mi się obiło o uszy, że te od niektórych SKX pasują do żółwii całkiem dobrze. Dzięki, będę jeszcze oglądał Uncle Seiko i ebay. Szkoda, że oryginały nie są dostępne u dystrybutorów. Do Strapcode jakoś nie jestem przekonany. Edytowane 7 Lutego 2021 przez zgrzyt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1142 Napisano 7 Lutego 2021 🐢💨 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 68917 #1143 Napisano 7 Lutego 2021 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walen 19 #1144 Napisano 7 Lutego 2021 (edytowane) Seiko SRPE39K1(King Tutrle Manta Ray), z którego jestem zadowolony od listopada 2020. + Szafirowe szkło + Ceramiczny bezel + Świetna luma + Kapitalna tarcza (manta) i jej faktura (fale) + Lupka - Kontrola jakości: wycentrowanie pierścienia z podziałką względem godziny 12 nie jest poprawne, natomiast wycentrowanie bezel/godzina 12 jest do zaakceptowania. Edytowane 7 Lutego 2021 przez Walen 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkoz1959 69 #1145 Napisano 7 Lutego 2021 3 godziny temu, Walen napisał: Seiko SRPE39K1(King Tutrle Manta Ray), z którego jestem zadowolony od listopada 2020. + Szafirowe szkło + Ceramiczny bezel + Świetna luma + Kapitalna tarcza (manta) i jej faktura (fale) + Lupka - Kontrola jakości: wycentrowanie pierścienia z podziałką względem godziny 12 nie jest poprawne, natomiast wycentrowanie bezel/godzina 12 jest do zaakceptowania. Jeden z ładniejszych żółwików .....gdyby nie ta "narośl" nad datownikiem. Pasuje jak pięść do d.py.😒 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #1146 Napisano 7 Lutego 2021 5 godzin temu, Walen napisał: Seiko SRPE39K1(King Tutrle Manta Ray), z którego jestem zadowolony od listopada 2020. + Szafirowe szkło + Ceramiczny bezel + Świetna luma + Kapitalna tarcza (manta) i jej faktura (fale) + Lupka - Kontrola jakości: wycentrowanie pierścienia z podziałką względem godziny 12 nie jest poprawne, natomiast wycentrowanie bezel/godzina 12 jest do zaakceptowania. zapakować go na jubilee i byłoby jeszcze fajniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1147 Napisano 8 Lutego 2021 Ale na tej też nie jest źle. Mam wrażenie, że to przez te kanciaste nacięcia na boku bezela, które jakoś współgrają z tą bransoletą. Super model, tylko trochę drogi 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #1148 Napisano 10 Lutego 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1003op 4708 #1149 Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) SRP773 Edytowane 11 Lutego 2021 przez Seba1003op 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1003op 4708 #1150 Napisano 14 Lutego 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach