Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Monopolowy

Dla ostrzeżenia - z cyklu chwalimy się bogactwem a wyłazi z nas ....

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko ;) jestem nowy na forum. Witam wszystkich i odrazu sie pochwale swoim prezentem gwiazdkowym, ktory sobie sam zrobilem na ostatnie swieta  ;)

gallery_98619_3216_787746.jpg

gallery_98619_3216_297780.jpg

gallery_98619_3216_220260.jpg

gallery_98619_3216_1275086.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

sie pochwale swoim prezentem gwiazdkowym, ktory sobie sam zrobilem na ostatnie swieta  ;)

Na bogato :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe wiem czy wiesz, ale kupiles kopie, korona na godzinie 6 na szkle jest widoczna na powiekszeniuj, mam 3 prawdziwe rolexy i te korone ledwo mozna zauwazyc golym okiem pod pewnym katem padania swiatla....Mialem tez kilka replik i na kazdej ta korona byla wlasnie tak dobrze widoczna... mozesz zrobic macro tego? 

0559b46a250a8c632c3e8947287ec844.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Mialem tez kilka replik i na kazdej ta korona byla wlasnie tak dobrze widoczna

Faktycznie masz sie czym chwalić!

Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

A mógłbyś też pare makro twojego Skydwellera zrobić, najlepiej od tylu i od środka zapinki? Super byłoby też ostre zdjęcia od tarczy bo to fajny zegarek który zasłużył na dobre zdjęcia

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Passero

A mógłbyś też pare makro twojego Skydwellera zrobić, najlepiej od tylu i od środka zapinki? Super byłoby też ostre zdjęcia od tarczy bo to fajny zegarek który zasłużył na dobre zdjęcia

Andreas, ja też to widzę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;)

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monopolowy nie wiem dokładnie jaka korona mam papiery do zegarka kartę itd wiec niewiem ocb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie dysponuje niczym poza iphonem 6s, zrobie jak najszybciej jak sie da, mam jeszcze dwa GTM II zlotego i stalowego z bezelem z kamieni, ich zdjecia tez dorzuce, cierpliowosci. chcialem sie pochwalic, jestem egocentrykiem.

Ktos mi zarzucil posiadanie replik, no coz bedac nastolatkiem mialem zawsze snobistyczne zapedy, teraz mnie na to stac by kupowac oryginalne produkty. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Andreas, ja też to widzę ;)

Może wprost zapytajmy, ile się Kolega wykosztował na ten prezent :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałeś kolego replik tylko podróby. A co masz teraz to pewnie koledzy Ci powiedzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może wprost zapytajmy, ile się Kolega wykosztował na ten prezent :unsure:

na pierwszym zdjeciu widac, ze jest zupenie nowy... koszt takiego w Szwecji w Goteborgu w Hedens Guld, autoryzowanego retailera  na zlotowki to ok 210 000 pln

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjechales z grubej rury - zarowno ze swoim zegarkiem jak i podejsciem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nie dysponuje niczym poza iphonem 6s, zrobie jak najszybciej jak sie da, mam jeszcze dwa GTM II zlotego i stalowego z bezelem z kamieni, ich zdjecia tez dorzuce, cierpliowosci. chcialem sie pochwalic, jestem egocentrykiem.

Ktos mi zarzucil posiadanie replik, no coz bedac nastolatkiem mialem zawsze snobistyczne zapedy, teraz mnie na to stac by kupowac oryginalne produkty. 

Zrób Iphonem bo aż ciekawość mnie zżera :-)

Jestem pod wrażeniem znalezienia tej korony bo ja nic nie widzę na tych zdjęciach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób Iphonem bo aż ciekawość mnie zżera :-)

Jestem pod wrażeniem znalezienia tej korony bo ja nic nie widzę na tych zdjęciach.

Bo nie masz 6s

Tam wszystko lepiej widać! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę pożyczyć od kogoś żeby prześwietlić zenitha :)

Lepiej nie bo sie okaże, ze Daytone kupiłeś! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze zdjęcie jest z przymiarki, także to oryginał, co do pozostałych, oglądam na tablecie i wyglądają nienajgorzej, ale tu kilku Kolegów na dwucalowym wyświetlaczu rozpozna podjebke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

na pierwszym zdjeciu widac, ze jest zupenie nowy... koszt takiego w Szwecji w Goteborgu w Hedens Guld, autoryzowanego retailera na zlotowki to ok 210 000 pln

Nie odpowiedziałeś na pytanie Kolego. Ja nie pytałem ile taki zegar kosztuje w Göteborgu, tylko ile dałeś za swój egzemplarz :P

Przecież jakiś rabat utargowałeś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odpowiedziałeś na pytanie Kolego. Ja nie pytałem ile taki zegar kosztuje w Göteborgu, tylko ile dałeś za swój egzemplarz :P

Przecież jakiś rabat utargowałeś :D

to byla odpowiedz, wtedy na zlotowki wyszedl mnie okolo 210k 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze tu sa nawet znawcy telefonow ;)  jestem na wakacjach w hiszpanii i nie ma dwellera ze soba. bd w domu 5 sierpnia i zrobie zdjecia na wypasie ;) przy sobie mam GTM zlotego moge pyknac zdjecie teraz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe wiem czy wiesz, ale kupiles kopie, korona na godzinie 6 na szkle jest widoczna na powiekszeniuj, mam 3 prawdziwe rolexy i te korone ledwo mozna zauwazyc golym okiem pod pewnym katem padania swiatla....Mialem tez kilka replik i na kazdej ta korona byla wlasnie tak dobrze widoczna... mozesz zrobic macro tego?

Akurat taka korona jaka wkleiles zbyt czestym widokiem w Rolexach nie jest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze tu sa nawet znawcy telefonow ;)  jestem na wakacjach w hiszpanii i nie ma dwellera ze soba. bd w domu 5 sierpnia i zrobie zdjecia na wypasie ;) przy sobie mam GTM zlotego moge pyknac zdjecie teraz 

To dawaj zdjęcie GMT chętnie popatrzę na fajny zegar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Na dobrych zdjęciach można dużo zauważyć....nawet koronkę na szkle przy oryginalnym zegarku. I jak Bartek już pisał, ta przykładowa koronka to trochę nietrafiony przykład

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foti spodziewam się raczej GTMa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.