Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

Temat inny niż wszystkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

hmm26ir.gif

000233842go.gif

00021041.gif

mchammer.gif

cash.gif

punchie.gif

Z każdego byłby fajny awatar

edit: zwłaszcza z pierwszego :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj tuning psa: http://www.frazpc.pl/b/114249 :lol:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

dontparkbywater2.jpg

dontparkbywater3.jpg

Teoria spiskowa w praktyce:

cokesubliminal.jpg

do wojska go przynajmniej nie wezmą:

crazytattoo2.jpg

złudzenie optyczne:

opticwaves.gif

Amaerykańska uczelnia :?

cheaters.jpg

trippyredballs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ten świat schodzi na psy. Podobno Mandaryna będzie walczyć o nagrodę Bursztynowego Słowika w Sopocie. Ciekawe czy będzie śpiewać na żywo czy z playbacku. Jeżeli chcecie posłuchać próbki możliwości tego beztalencia, to podaję link:

http://www.joemonster.org/download.php?d_o...&noplayer=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bossa

W tym miejscu wyrażałam swoje oburzenie odnośnie zdjęć, których tu już nie ma :roll: 8) ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdjęcie przedstawia pittbulla który zaatakował jeża.

nigdy nie napisałem że bawi mnie jego cierpienie!

bardziej chodziło mi o zwrócenie uwagi na fakt , że każda inna rasa zrezygnowałaby po pierwszym ukłuciu. pittbulle niestety potrafią wyłączyć ból. ... i atakują "do upadłego". dlatego tak często stosowane są do walk.

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pies wygląda jakby rzucił się na jeżozwierza lub coś podobnego,nie byłbym taki pewny że to sprawka jakiegoś łobuza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak miałem rację,co do rasy-nie łatwo ją na zdjęciu rozpoznać-ale postawiłbym,że to bulterrier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bossa
zdjęcie przedstawia pittbulla który zaatakował jeża.

Czy jesteś tego pewien? Skąd wiesz, że to nie jest sprawka jakiegoś psychopaty, który sobie urządził zabawę?

Tak czy inaczej, zdjęcia są drastyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bossa, tak wyglądam jak gram szlema w brydża (własnie tam zmierzam na cotygodniowe rozgrywki) :lol: Nic mnie nie rusza :lol:

Marcin 8)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bossa
Nic mnie nie rusza :lol:

Marcin 8)

Kurka blada, a mnie rusza :cry: (np. takie zdjęcia - do tej pory mi słabo po ich obejrzeniu :roll: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bossa ! próbowałaś kiedyś znęcać się nad pitbullem?

ja nie ! ... i napewno nie spróbuję.

myślę jednak, że nawet ci zdolni to tego psychicznie, nie byliby w stanie wbić temu zwierzęciu więcej niż jednej igły.

piotrek

P.S. właścicielem zdjęcia jest lekarz weterynarii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bossa

Przede wszystkim to nie jest pitbull.

Pitbull wygląda tak:

rita_cybut.jpg

A to jest bullterier, pies łagodny i przyjacielski dla ludzi.

bol3kl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zdjęciu jest bullterier, nie ma najmniejszej wątpliwości, ale trochę mnie zdziwiło to, że napisałaś Bossa, że to łagodny pies :shock:

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Bossa
Na zdjęciu jest bullterier, nie ma najmniejszej wątpliwości, ale trochę mnie zdziwiło to, że napisałaś Bossa, że to łagodny pies :shock:

Znam trochę bullików i z moich doświadczeń wynika, że są to wesołe, przyjacielskie pieszczochy (oczywiście jeśli ich właścicielami są ludzie zrównoważeni psychicznie i dojrzali :roll: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, przesadzacie. Pit bulle i rasy pokrewne to waleczne rasy i niewiele jest je w stanie ruszyć. Z życia jednego znajomego amstafa, rzecz autentyczna. Piesek kolegi, zresztą bardzo przyjacielski, sympatyczny i wogle ale bydle okrutnie wielkie. Kiedys został wyprowadzony na spacer do opuszczonej kopalni odkrywkowej... biegał sobie swobodnie, bawił się... w pewnym momencie zaczął kopać... kopał kopał... i dokopał sie do czegoś, co postanowił wyciągnąć zębami. Okazało się że to coś to kabel z jakimś potwornym przemysłowym napięciem - zwierzaka pokopało, zgięło pod jakimś nienaturalnym kątem i z potwornym piskiem odleciał na parę metrów. Jak już spadł, moj kumpel pobiegł w jego stronę, ale nie dobiegł.. Bo pies otrząsnął się, warknął i ruszył do walki z kablem. Jak go drugi raz popieściło, to znowu wykonał lot w powietrzu, ale już nie piszczał... Kumpel złapał go jak się szykował do trzeciego starcia .... i wyraźnie nie był zadowolony ze mu uniemożliwiono możliwość zemsty na kablu.

Pies w całym tym zdarzeniu stracił dwa zęby, okrutnie poparzył sobie pysk... ale dobrego humoru, ani ducha walki nie stracił. Żyje i ma się dobrze :lol:

A co do tego z fotki... podejrzewam ze jeżozwierz wyszedł na tym jednak nieco gorzej...

Michał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, usuwam posty.

Bossa, ja też znam rotwailery, które mogę bezkarnie trzepnąć w pysk jak za wysoko podskoczą :wink:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie na tą, opisaną przez Ciebie, cechę chciałem zwrócić uwagę. te psy stworzone zostały do walki. ... i są pwenie jednym z niewielu stworzeń na tej planecie , które mogą "wyłączyć" uczucie bólu. miało być psycholiogicznie ... ale cóż !

mazać posty !

piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek, nie chcę żebyś pomyślał, że mam do Ciebie jakieś aluzje po tym zdjęciu :lol:

Było po prostu "niefajne" no i poza tym, po co nam takie zdjęcia na forum :?: :lol:

Gadać tu na temat Piramidy (bo miała już chyba ruszać) a nie o zwierzakach :!: :twisted:

Marcin

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yarhard

z fizjologicznego punktu widzenia nie ma czegos takiego jak "wylaczenie" bolu. rasy bojowe zostaly tak wyselekcjonowane, aby podwyzszyc prog bolu, a poniewaz w prostej linii sa to terriery, psy z natury zawziete i nieustepliwe, nie zwracaja uwagi na tenze bol. bylbym raczej sklonny nazwac to szalem, chociaz to tez mocno naciagane.

Z mojej praktyki jest mi znany przypadek walki bullteriera z tosa inu (jakies 80 cm w klebie i 100 kg wagi). przez pol godziny tosa wycierala doslownie bullterierem arene, kiedy sie zmeczyla, ten jednym chwytem zakonczyl jej zywot :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.