Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość McIntosh

RANKING ULUBIONYCH FIRM KLUBOWICZÓW AD 2017 - ANKIETA

RANKING ULUBIONYCH FIRM KLUBOWICZÓW AD 2017  

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Zadam głupie pytanie, bo może w aplikacjach mobilnych się to nie wyświetla, czy głosowanie ruszyło i jeśli tak, to gdzie dokładnie?

Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy piszą komentarze w wątku z głosowaniem, więc ja będę "tę gópi" i napiszę, jak proszono, tutaj. Lubię, jak widać po mojej dziesiątce, Hamiltona, ale są pewne granice komizmu:

"1. Hamilton - doskonałe, proste i piękne mechaniki i automaty, design kopiowany na potęgę nie tylko przez jakieś Seiki czy... za przeproszeniem... Timexy, ale nawet przez znacznie droższe marki (czy może być lepsza rekomendacja?)."

:D

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt jeszcze nie zagłosował za marką sprzedającą obecnie najwięcej egzemplarzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę wyjść na anty- fana :P , ale "sugerowanie "w rankingu by głosować na Rolexa  to raczej dobrze nie wygląda.....

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Widocznie koledze zależy, żeby ktoś z Roleksa pojawił się na spotkaniu klubowym  :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż to za marka...? :rolleyes:

Apple :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie zegarki, a urządzenie kompatybilne z telefonem posiadające funkcję wskazania czasu...podobnie jak licznik rowerowy ;)  ;)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie zegarki, a urządzenie kompatybilne z telefonem posiadające funkcję wskazania czasu...podobnie jak licznik rowerowy ;);)

Oczywiście, ale są noszone w zastępstwie zegarka, a te funkcje może trzeba traktować jako współczesne komplikacje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Oczywiście, ale są noszone w zastępstwie zegarka, a te funkcje może trzeba traktować jako współczesne komplikacje :)

Lubię Apple, ale Apple Watch w ogóle mnie nie rusza. Nie mój świat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie podobnie. Choć z zainteresowaniem przyglądam się temu, w jakim kierunku to idzie. Wszelkiego typu smartbandy monitorujące parametry ciała uważam za całkiem przydatne. I gdzieś pomiędzy nimi, a takim Apple Watch widzę rozwój tych produktów. Niech jeszcze będą wytrzymałe jak G-Shock, urokliwe jak Nomos i biegnę do sklepu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No... bo ten Nomos urokliwy jest. Chyba nie ma na tym świecie kogoś kto by powiedział, że ich nie lubi. Mogą się nie podobać, ale przesympatyczni są. To jak kremówka, Lewandowski i osioł ze Shreka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jakoś nie mogę się przemóc. Uwielbienie dla Dai Nippon Teikoku, a nawet podbój Etiopii przez twórców pasty jestem jeszcze w stanie przeboleć, ale... no, nie kupię (chyba) nigdy niemieckiego lub rosyjskiego zegarka. ;)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.