Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość fidelio

SEIKO SNK803K2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fidelio

I gitara :)

Ano  :)  A za chwilę meczyk  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

SNK803 w naturalnym środowisku  ;)

post-34987-0-25317900-1507280228_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek w świetnej cenie jak na to co oferuje, ale ma też kilka wad. Pasek jak dla mnie od razu do wymiany, nie przypadł mi do gustu kolorystycznie, a poza tym jest dość średniej jakości. Luma jest ładna, ale dość słaba - swieci słabo i krótko. Koperta jest ładna i matowa, ale przez to widać każde, nawet niewielkie uszkodzenie.

Nie zmienia to faktu, że nosi się go świetnie i bardzo go lubię, a ze skórzanym paskiem wyglada naprawdę dobrze i nie na swoją cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja bym dorzucił jeszcze brak szafiru i wr na poziomie 30 metrów, ale ciągle trzeba mieć na uwadze cenę, jaką trzeba za niego zapłacić, a ta jest więcej niż przystępna ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Fajnie to wygląda, aż sam zacząłem się zastanawiać nad jakąś skórą w stylu vintage :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna recka i fajny zegarek. Na tym kremowym pasku robi się majonez, ale już ta brązowa skórka, dzięki odpowiedniemu kontrastowi - wydobywa piękno zegarka.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ostatnimi czasy też doszedłem do takiego wniosku, stąd mam zamiar spróbować z paskiem nato w kolorystyce camo, przez co nie powinno się to wszystko tak zlewać  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja poszedłem w taką stronę z paskiem nato

d0bcf9fca7eee4131685d9e4309d89b3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Fajne zestawienie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie tęsknimy za maluchem?

Czasami... Ten zegarek po prostu ma coś w sobie :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby był chociaż 2 mm. większy to bym wrócił  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja mimo jego wielkości co jakiś czas rozmyślam o powrocie do niego ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny ten zegarek! Panowie, a polecicie jakąś stronę, z której korzystaliście przy zakupie? Zastanawiałem się nad zamówieniem z creation watches albo sport watch zone. Z góry dziękuję!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja swojego znalazłem na Alledrogo. Firma sprzedawała i udało się to załatwić bez Allegrogo. W sumie w ten sposób kosztował mnie 319 PLN...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny ten zegarek! Panowie, a polecicie jakąś stronę, z której korzystaliście przy zakupie? Zastanawiałem się nad zamówieniem z creation watches albo sport watch zone. Z góry dziękuję!

Na e-globalu można dostać do 300 pln https://www.eglobalcentral.pl/seiko-5-meski-beowy-tkanina-bandowa-dialer-wojskowy-automatyczny-zegarek-snk803k2-pl.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na creation już nie ma w sprzedaży modelu SNK809K2.Zamówiłem go i wysłali mi 9 czerwca.Wczoraj jescze był.Pospiesz się bo tylko te dwa egzemplarze 5 Military (SNK803K2,SNK809K2) są na werku w wersji C.Cena Na Creation i Global podobna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pomoc. To mówicie, żeby śmiało nie bać się i zamawiać z eglobal albo creation (pytam, bo różne opinie o tych sklepach znalazłem na forach)?  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opinie są malkontentów i innych życiowych niedorajd.

Sklepy są OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Dzięki za pomoc. To mówicie, żeby śmiało nie bać się i zamawiać z eglobal albo creation (pytam, bo różne opinie o tych sklepach znalazłem na forach)? :ph34r:

IMO decydując się na zakup tego zegarka trzeba tylko pamiętać o tym, że jak na dzisiejsze standardy, jest to zegarek niewielki. Do tego wykonany w taki sposób (koperta bez powierzchni polerowanych na wysoki połysk), że i wizualnie jest mały w odbiorze :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj jest znowu w sprzedaży na Creation model Seiko  SNK809K2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nic, tylko kupować :-) Ja póki co go nie mam, ale kiedyś do niego wrócę ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez cage
      Chętnie kupię Seiko żółwia ewentualnie SKX007 - czarna wersja lub Citka JP2000-08. W jak najlepszym stanie.
    • Przez Seler
      Seiko Marinemaster MM300 SLA021J1

Entuzjastom nie trzeba przedstawiać szerzej.

Stan 8/10.

Rok 2019, kupiony na Chrono24 od pierwszego właściciela, dystrybucja EU. 

Wszystkie drobne ryski starałem się załapać na zdjęciach, ale nie jest to łatwe zadanie. Szkło, bezel czyste, żadnych imperfekcji na tarczy. 

Na prawidłowym chodzie, trzyma rezerwę, gubi od kilku do około 10 sekund na dobę.

Pełen zestaw z bransą, paskiem gumowym, pudełkiem, kartą gwarancyjną. 

7400zł. Odbiór osobisty Łomianki/Warszawa/Pruszków lub paczkomat po przedpłacie.

• Przez siweq
      Dzień dobry, kupię zegarek Citizen z jednej z serii: BN, CB, AT, BJ lub coś w solarze od Seiko (ale divery, żaden ssc czy inny chronografu). Zegarek musi być sprawny technicznie i w dostatecznie dobrym stanie wizualnym. Budżet do 1200 zł. Kontakt PW. 
      Serdecznie pozdrawiam
    • Przez Fraktale
      Kupię oryginalną bransoletę do SKX 007
      Jubilee, 22mm, puste endlinki
      Tylko w bardzo dobrym stanie

• Przez osjd
      Na sprzedaż:

Seiko Landmaster ref. SLA071J1 Limitowana Edycja 1000szt.

Zegarek zakupiony przeze mnie w listopadzie 2023 roku

Stan 10/10 – zegarek założony dosłownie kilka razy, potem był przechowywany w pudełku.

Średnica koperty 42mm, cal. 8L35 (odpowiednik werku 9S55 od GS), ok. 50  godzin rezerwy chodu – pełna specyfikacja na stronie Seiko. Bransoleta z mikroregulacja jak w słynnym MM300.

Full set (pudełko, karta gwarancyjna). 

Cena 8600zł 

Na sprzedaż:

Seiko 5 Sports SRPK17K1 “55th Anniversary” Limitowana Edycja 15555szt

Zegarek zakupiony przeze mnie we wrzesniu 2023 roku w Tempus Zegarki. (3 lata gwarancji od Seiko)

Stan 10/10 – zegarek założony kilka razy, potem był przechowywany w pudełku.

Średnica koperty 40mm, cal. 4R36, ok. 41 godzin rezerwy chodu – pełna specyfikacja na stronie Seiko.

Full set (pudełko, karta gwarancyjna).

Cena 1400zł 

PREFEROWANY ODBIOR OSOBISTY W WARSZAWIE. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.