Parówkowy skrytożerca 429 #2001 Napisano 30 Stycznia 2019 Senks. Czasem się uda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23519 #2002 Napisano 31 Stycznia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 36462 #2003 Napisano 31 Stycznia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10462 #2004 Napisano 31 Stycznia 2019 Dziś wybór (poza Mudmasterem) mógł być tylko jeden. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 136 #2005 Napisano 31 Stycznia 2019 Jest moc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2006 Napisano 1 Lutego 2019 piłka na placu zabaw więc zmiana na G obowiązkowa Taplaltakl. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2007 Napisano 2 Lutego 2019 Cieszy, jakby był wyjątkowy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #2008 Napisano 2 Lutego 2019 Sobota pracująca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 14118 #2009 Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) Z królem G rozpoczynam dzień Edytowane 3 Lutego 2019 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mber 26 #2010 Napisano 3 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genogoafreak 0 #2011 Napisano 3 Lutego 2019 Po 125 miesiącach wciąż chodzi... tylko podświetlenia bateria nie dźwiga (09-2008). Czas wymienić. Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaoo 80 #2012 Napisano 4 Lutego 2019 (edytowane) Przyszedł "okazyjne" kupiony na wakacje.. kolorowo mi Edytowane 4 Lutego 2019 przez xaoo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2013 Napisano 6 Lutego 2019 Mr. G-REEN 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #2014 Napisano 7 Lutego 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #2015 Napisano 11 Lutego 2019 Cisza jakaś nastała w wątkach G-Shockowych. Czyżby wszyscy się na smartwatche przerzucili? Tymczasem u mnie dziś na nadgarstku gości stary, ale wciąż jary G-7800B. Naprawdę ciekawy moduł w środku siedzi, chociaż jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, to jest z nim trochę tak, jak z Fiatem Multiplą. Nie wiem, czy muszę wyjaśniać, o co mi chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #2016 Napisano 11 Lutego 2019 nie rozumiem skad takie skojarzenie,fiat multipla owszem to ostatni kaszalot (razem z nissanem juke) wśród aut, a ta kosteczka jest calkiem fajna, ile trzeba za nia wylozyc? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #2017 Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) A błyszczy się jak po jakiejś polerce Edytowane 11 Lutego 2019 przez karbeti 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #2018 Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) Żartuję sobie oczywiście, bo mnie się ten model również podoba, ale wersja ze srebrnym bezelem, który znacznie bardziej rzuca się w oczy może się MZ albo bardzo podobać, albo wzbudzać wręcz odwrotne odczucia. Stąd porównanie do Multipli, która moim zdaniem jest tak brzydka, że aż ładna Co do ceny, to z naszego bazarku za 3 stówki kupiłem. @karbetiChodzi o górną nakładkę bezela? To najprawdziwsza japońska stal produkowana z żelaza wypłukiwanego w postaci czarnego piasku pochodzącego z górskich strumieni, a następnie wytapianego przez trzy doby w specjalnym piecu z węglem drzewnym. Pozostałości surowca po wyrobie "nakładek bezela" wykorzystywane były zresztą do produkcji najwyższej jakości samurajskich mieczy zwanych "katana". Bezel w tym przypadku pokryty czarną warstwą PVD w celu kamuflażu podczas nocnych misji specjalnych (tzw. wersja stealth). Zresztą kolorystyka podświetlenia - o barwie nocnej poświaty księżyca - również została dobrana celowo, aby komponować się z otoczeniem podczas sprawdzania aktualnej godziny Edytowane 11 Lutego 2019 przez clusca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karbeti 0 #2019 Napisano 11 Lutego 2019 Żartuję sobie oczywiście, bo mnie się ten model również podoba, ale wersja ze srebrnym bezelem, który znacznie bardziej rzuca się w oczy może się MZ albo bardzo podobać, albo wzbudzać wręcz odwrotne odczucia. Stąd porównanie do Multipli, która moim zdaniem jest tak brzydka, że aż ładna Co do ceny, to z naszego bazarku za 3 stówki kupiłem. @karbetiChodzi o górną nakładkę bezela? To najprawdziwsza japońska stal produkowana z żelaza wypłukiwanego w postaci czarnego piasku pochodzącego z górskich strumieni, a następnie wytapianego przez trzy doby w specjalnym piecu z węglem drzewnym. Pozostałości surowca po wyrobie "nakładek bezela" wykorzystywane były zresztą do produkcji najwyższej jakości samurajskich mieczy zwanych "katana". Bezel w tym przypadku pokryty czarną warstwą PVD w celu kamuflażu podczas nocnych misji specjalnych (tzw. wersja stealth). Zresztą kolorystyka podświetlenia - o barwie nocnej poświaty księżyca - również została dobrana celowo, aby komponować się z otoczeniem podczas sprawdzania aktualnej godziny czary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zahnschmerzen 0 #2020 Napisano 13 Lutego 2019 Pierwszy post na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #2021 Napisano 15 Lutego 2019 Karbon fajber 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 136 #2022 Napisano 15 Lutego 2019 Doskonały. Super zegarek.Świetnie się prezentuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #2023 Napisano 15 Lutego 2019 Fajny ten Karton Fajber Jest bardziej czytelny od zwykłego negatywa, czy podobnie to wygląda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #2024 Napisano 15 Lutego 2019 To nie STN cudów nie ma się co spodziewać, ale wygląda fajnie. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalamondindesign 8 #2025 Napisano 16 Lutego 2019 U mnie dziś DW 5600HR Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach