GTB 19428 #5451 Napisano 8 Lutego 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #5452 Napisano 8 Lutego 2021 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #5453 Napisano 8 Lutego 2021 4 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #5454 Napisano 8 Lutego 2021 Niby zwykły czarny ale czerwone dodatki robią robotę Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5455 Napisano 8 Lutego 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #5456 Napisano 8 Lutego 2021 No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5457 Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, p.r.p. napisał: No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 ...cos Ty te pieczywo na meczu hokejowym łapał ? współczuje ...żeby nie było ... że nie mam serca Edytowane 8 Lutego 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zawadiak 114 #5458 Napisano 8 Lutego 2021 4 minuty temu, p.r.p. napisał: No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 Frogmana gwf-d1000 zapniesz bez problemu 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5459 Napisano 8 Lutego 2021 8 minut temu, p.r.p. napisał: Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 a G-Shock cały ? czy tez doznał jakieś kontuzji - jak dwóch to dwóch ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5460 Napisano 8 Lutego 2021 No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. Kinga pewnie też uda się zapiąć. A jak nie, to adaptery do jakiejś kostki i na długie NATO ją 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 66072 #5461 Napisano 8 Lutego 2021 19 minut temu, p.r.p. napisał: No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 Bardzo mi przykro. ☹️ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pazikk 1457 #5462 Napisano 8 Lutego 2021 No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. Na prawa zakładaj. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bald8 19 #5463 Napisano 8 Lutego 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #5464 Napisano 8 Lutego 2021 51 minut temu, p.r.p. napisał: No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 Trzeba uważać na pieczywo 😆 Wracaj szybko do zdrowia… 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #5465 Napisano 8 Lutego 2021 57 minut temu, unadarek napisał: a G-Shock cały ? czy tez doznał jakieś kontuzji - jak dwóch to dwóch ? 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #5466 Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) Dzięki wszystkim za słowa otuchy!! 😃😃 Tak, gw-5000 dzielnie dał radę.. 😉 Tylko musiałem go szybko w domu zdjąć, bo mi łapa zaczęła puchnąć i potem to już musiałby mi ktoś całą bransę rozpinać. Tak, już zegar wylądował na prawej ręce. Choć to pierwszy raz w życiu gdy będę nosił na prawej. Jakoś tak dziwnie jest.. Jednak warto mieć jakiś zegar na pasku - ja nie mam, bo w takiej sytuacji byłby jak znalazł. A! Oczywiście przy tej grubości to tylko właśnie frog no i może king by dał radę, mierzyłem casiOak syna, ale tak z 4 dziurki brakuje, żeby w ogóle zapiąć.. :D Także chleb nie dość, że tuczy to i prawie zabija! 🤣🤣 Murcins! Mistrz!!! Edytowane 8 Lutego 2021 przez p.r.p. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beriam 17830 #5467 Napisano 8 Lutego 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5468 Napisano 8 Lutego 2021 4 minuty temu, p.r.p. napisał: Tak, już zegar wylądował na prawej ręce. Choć to pierwszy raz w życiu gdy będę nosił na prawej. Jakoś tak dziwnie jest.. .. popatrz na to z tej strony - przyzwyczaisz się do prawej a jak lewa wydobrzeje wtedy będziesz mógł i na lewej nosić - ogólnie zwiększysz wykorzystanie G -Shock-ów o jednego - po to człowiek ma dwie ręce aby nosić dwa zegarki naraz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zawadiak 114 #5469 Napisano 8 Lutego 2021 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1128 #5470 Napisano 8 Lutego 2021 Korzystamy z młodym 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #5471 Napisano 8 Lutego 2021 Patryk szybkiego ściągnięcia gipsu życzę i jeszcze szybszego rozruszania nadgarstka po. A na brakujące dziurki w pasku istnieje druciarskie rozwiązanie (w spodniach roboczych swego czasu sprawdzało się wyśmienicie) : 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #5472 Napisano 8 Lutego 2021 20 minut temu, GTB napisał: Patryk szybkiego ściągnięcia gipsu życzę i jeszcze szybszego rozruszania nadgarstka po. A na brakujące dziurki w pasku istnieje druciarskie rozwiązanie (w spodniach roboczych swego czasu sprawdzało się wyśmienicie) : ...ja tam chciałem zaproponiowac zamiast paska sznurek od snopowiązalki ale jakos tak gupio by wyszło .... 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1128 #5473 Napisano 8 Lutego 2021 Jak coś jest głupie ale działa to nie jest głupie 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #5474 Napisano 8 Lutego 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #5475 Napisano 8 Lutego 2021 6 godzin temu, p.r.p. napisał: No to minimum miesiąc mam z głowy.. Wyjście z rana po pieczywo mogę uznać za wyjątkowo udane.. Mogę sobie teraz co najwyżej wklejać na zdjęciu zegary.. 🤣 Znam ten ból 3 lata temu też se połamałem małe co nieco Miesiąc szybko zleci, ja miałem 8 tygodni. 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach