Mercel 966 #276 Napisano 15 Stycznia 2018 Gratulacje dla finalistów . Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdwardNygma 199 #277 Napisano 15 Stycznia 2018 Wyniki zaskakujące Tak sobię myślę, czy nie było by opcji (tu pytanie do organizatora) żeby osoby, które dziś odpadły dołączyły do grupy "pocieszenia"? A w zasadzie do tego co zostanie z niej jutro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8216 #278 Napisano 15 Stycznia 2018 No cóż, byłem przekonany że dziś będę się żegnał z turniejem, jestem mile zaskoczony, nie spodziewałem się dalszej walki. Rybak zasłużenie prowadzi - też bym na niego głosował w kolorowej rundzie. Pamiętam że za długo się zastanawiałam i nie kupiłem tej zielonej rakiety na bazarku 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość D@dik #279 Napisano 15 Stycznia 2018 Ufff.... koniec udręki ;-P bo już mi się te kolory śniły ;-) Gratki dla tych, co na pudle. Muszę się zgodzić z Jury, bo i mnie zestaw kchrapka się najbardziej podoba! Rybaka również...Kibicować będę nadał bo to fajna rozrywka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #280 Napisano 15 Stycznia 2018 Wyniki mocno zaskakujące Dziękuje-jestem mile zaskoczony móc jeszcze raz zawalczyć szczególnie mając takich przeciwników w rundzie finałowej Gratuluje wszystkim kolegom pięknych zegarków i dobrego pomysłu na pokazanie ich. Życzę wszystkim konkurentom powodzenia w dalszej grze oraz dziękuje za dotychczasowe zmagania No cóż, byłem przekonany że dziś będę się żegnał z turniejem, jestem mile zaskoczony, nie spodziewałem się dalszej walki. Rybak zasłużenie prowadzi - też bym na niego głosował w kolorowej rundzie. Pamiętam że za długo się zastanawiałam i nie kupiłem tej zielonej rakiety na bazarku Cieszę się, że ją kupiłem od Grzesia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mercel 966 #281 Napisano 15 Stycznia 2018 A jaki temat finału ??? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #282 Napisano 15 Stycznia 2018 W środę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #283 Napisano 15 Stycznia 2018 Wyniki mocno zaskakujące Dziękuje-jestem mile zaskoczony móc jeszcze raz zawalczyć szczególnie mając takich przeciwników w rundzie finałowej Się nie ciesz zbyt wcześnie bo nam jeszcze kopary do kolan opadną jak usłyszymy następną kategorię 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybak1979GSL 201 #284 Napisano 15 Stycznia 2018 Dobra zabawa z nutką perwersji pomieszana z małym stresem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8216 #285 Napisano 15 Stycznia 2018 Się nie ciesz zbyt wcześnie bo nam jeszcze kopary do kolan opadną jak usłyszymy następną kategorię Np. Zegarek z ciekawą koronką 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #286 Napisano 15 Stycznia 2018 Np. Zegarek z ciekawą koronką Ha! Się coś przygotuje na szybko, jakaś nakrętka się pod ręka znajdzie żeby było ciekawie 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregch 282 #287 Napisano 15 Stycznia 2018 Cieszę się, że ją kupiłem od Grzesia Heh... Gdybym wiedział że tak dobrze będzie się sprawdzała w turnieju to bym ją sobie zostawił 0 Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3521 #288 Napisano 15 Stycznia 2018 Gratuluje wszystkim bardzo fajnych prezentacji. Nie wiem czy tylko ja czekam na kategorię finałową? Czy jest jakaś zmiana o której nie wiem?.....15 stycznia – wyniki II rundy Turnieju Głównego, ogłoszenie kategorii rundy III (Finałowej) Turnieju Głównego..... 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #289 Napisano 15 Stycznia 2018 Ehh... 'Tak bardzo się starałem'.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sthool 185 #290 Napisano 15 Stycznia 2018 A jaki temat finału ??? Gratuluje wszystkim bardzo fajnych prezentacji. Nie wiem czy tylko ja czekam na kategorię finałową? Czy jest jakaś zmiana o której nie wiem? Nie ma żadnej zmiany. Po prostu czekałem aż emocje opadną Temat rundy Finałowej to.....: "Bez cyfr", czyli zegarki, w których nie występują liczbowe oznaczenia godzin na tarczy Żeby urozmaicić kategorię, prosimy o pokazanie dwóch zegarków (na jednej lub dwóch fotografiach) Przypominam, że od tej Rundy ocenianie odbywa się w formie ankiety. Życzę dalszych udanych emocji! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #291 Napisano 15 Stycznia 2018 No to teraz dopiero wolna amerykanka. Tylko trafić dobrze z typami to jak w totka Edit. Już wiem! Wygra tarcza zmyta do zera! 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3521 #292 Napisano 15 Stycznia 2018 Ciesze sie, że nie "bez wskazówek" Znowu mi kieszonkowe wypadły 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #293 Napisano 15 Stycznia 2018 Ciesze sie, że nie "bez wskazówek" Znowu mi kieszonkowe wypadły Masz rację Roman. I tak jest dobrze jak dla mnie bo elektronika żadnego nie mam 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3521 #294 Napisano 15 Stycznia 2018 Ja też już nie Dopytam - indeksy minutowe mogą być z cyframi? Temat niby "bez cyfr" ale "czyli..." troszkę to zmienia.A że to finał to chcę wiedzieć czy tylko indeksy godzinowe mają byc bez cyfr? 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w2k2 123 #295 Napisano 15 Stycznia 2018 Rzymskie to w sumie litery... 0 Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #296 Napisano 15 Stycznia 2018 Ja bym rozumiał że jak bez to bez, ale faktycznie warto doprecyzować bo zaraz Tomek może zadać jeszcze trudniejsze pytanie Sorry Tomasz, to apropo poprzedniego pytania i żartuję, nie żebym był złośliwy :D Edit. A tak na poważnie to ja rozumiem że nie ma być żadnych cyfr tylko indeksy. 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3521 #297 Napisano 15 Stycznia 2018 "Bez cyfr", czyli zegarki, w których nie występują liczbowe oznaczenia godzin na tarczy Zegarki w których nie występują liczbowe oznaczenia godzin - o minutach i innych cyfrach nie ma teoretycznie mowy. A datownik? w datowniku mam cyfry - jak każdy zapewne Inaczej kategoria miała by tytuł " zegarki bez cyfr na tarczy" 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #298 Napisano 15 Stycznia 2018 "Bez cyfr", czyli zegarki, w których nie występują liczbowe oznaczenia godzin na tarczy Zegarki w których nie występują liczbowe oznaczenia godzin - o minutach i innych cyfrach nie ma teoretycznie mowy. A datownik? w datowniku mam cyfry - jak każdy zapewne Inaczej kategoria miała by tytuł " zegarki bez cyfr na tarczy"No właśnie dlatego trzeba jednak doprecyzować, Ja odczytuję temat jako brak cyfr na indeksach, a o datowniku mowy nie ma.edit. Nie żebym się czepiał i tak chyba wiem co wystawię. Umytą tarczę chyba... :D 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3521 #299 Napisano 15 Stycznia 2018 No właśnie dlatego trzeba jednak doprecyzować, Ja odczytuję temat jako brak cyfr na indeksach, a o datowniku mowy nie ma.edit. Nie żebym się czepiał i tak chyba wiem co wystawię. Umytą tarczę chyba... :DA to bardzo wybiórczo odczytujesz Jak bez cyfr w ogóle to i bez datownika.Jak bez cyfr na indeksach godzinowych to wszędzie indziej mogą być - IMO EdycjaPójdę dalej - jak na tarczy bedzie 17 kam to też są cyfry przecież Czyli jednak tylko bez cyfr na indeksach godzinowych. Dobranoc 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kchrapek 4737 #300 Napisano 15 Stycznia 2018 A to bardzo wybiórczo odczytujesz Jak bez cyfr w ogóle to i bez datownika.Jak bez cyfr na indeksach godzinowych to wszędzie indziej mogą być - IMO Bez urazy, to moja interpretacja. Jak szukamy dziury w całym to obudźmy sthool'a Edit. Roman dociekasz jak byś co najmniej zegarków kilku nie miał 0 Kilka moich zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach