share28 35 #301 Napisano 4 Lipca 2018 Nie testowałem jeszcze tej opcji ale po mojemu,tak na chłopski rozum,kiedy wgrywasz mapę masz jasno określony start i cel.W przypadku kiedy GPS tylko rejestruje przebytą drogę zegarek nie ma tego sprecyzowanego i ta funkcja jest nieaktywna.dobra rozkminiłem chodzi o to że trzeba lewym górnym przyciskiem sobie przestawić z "s" na "g" i wszystko śmiga aż miło ten zegar ma potencjał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #302 Napisano 12 Lipca 2018 Mój zegarek wyzionął ducha???? po nocy już się nie wybudził,nie pomogło całodniowe ładowanie.Spore niedowierzanie,pierwszy zepsuty G.W sobotę jadę do salonu reklamować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #303 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Ojoj,nie dobrze. A bardzo eksploatowałeś energetycznie(ładowanie ,rozładowanie)? Edytowane 12 Lipca 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #304 Napisano 12 Lipca 2018 Mówiłem że to qpa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TytusDeZoo #305 Napisano 12 Lipca 2018 Bateria naładowana ma max.i nic takiego w ostatnim czasie nie robiłem,normalne używanie.Ale nawet gdyby doprowadzić zegar do całkowitego wygaszenia wyświetlacza,to jak piszą w instrukcji,po podłączeniu ładowarki,za pięć godzin ma ruszyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #306 Napisano 13 Lipca 2018 Bateria naładowana ma max.i nic takiego w ostatnim czasie nie robiłem,normalne używanie.Ale nawet gdyby doprowadzić zegar do całkowitego wygaszenia wyświetlacza,to jak piszą w instrukcji,po podłączeniu ładowarki,za pięć godzin ma ruszyć.Bardzo dziwne a zarazem ciekawe :/Pozostaje czekać na sobotę i trzymać kciuki za udaną wymianę/zwrot pieniędzy. 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85397 #307 Napisano 13 Lipca 2018 (edytowane) Kolega już gość więc się nie dowiemy. Pewnie sam coś z nim zmajstrowal Edytowane 13 Lipca 2018 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #308 Napisano 14 Lipca 2018 Pewnie jakiegoś testu nie przeszedł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #309 Napisano 19 Lipca 2018 Panowie kupię niebieskiego GPR.... ktoś coś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #310 Napisano 19 Lipca 2018 Ojoj,nie dobrze. A bardzo eksploatowałeś energetycznie(ładowanie ,rozładowanie)?Hej coś tam kołowałeś z nowymi Romanami miały być grubo poniżej 3000 koła sa jakieś wieści? miałeś się odezwać jak coś, a sporo czasu juz mineło i nic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #311 Napisano 19 Lipca 2018 No właśnie kontakt się nagle urwał i nici z interesów. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #312 Napisano 19 Lipca 2018 No właśnie kontakt się nagle urwał i nici z interesów.szkoda choć juz swojego nabyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SurferTM 280 #313 Napisano 23 Lipca 2018 no i jest "what's inside": https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=ItDonLi17E4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #314 Napisano 23 Lipca 2018 na nastepnym filmiku płacze że pokrętło nie działa ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #315 Napisano 23 Lipca 2018 Ano słabo ta sprytna koronka wygląda, widać że to słaby punkt. Ciekawe za ile zaczną się sypać w reszcie modeli. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #316 Napisano 23 Lipca 2018 Ano słabo ta sprytna koronka wygląda, widać że to słaby punkt. Ciekawe za ile zaczną się sypać w reszcie modeli.jak nie będziesz rozkręcał to sie nie posypie przecież Casio nie robi zegarków od wczoraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35550 #317 Napisano 23 Lipca 2018 Koronka to słaby punkt każdego G ale nie będę się powtarzał ;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #318 Napisano 24 Lipca 2018 Chodzi mi o to że przekombinowali z tym potencjometrem w który wchodzi koronka, widać że luźno jest osadzony i pewnie się wyrobił. Jednak wydaje mi się że trafił mu się jakiś wadliwy egzemplarz bo było widać już po unboxingu że coś nie halo z reakcją koronki. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapkycc9 0 #319 Napisano 27 Lipca 2018 Witam wszystkich, Czy wiadomo już co nam daje połączenie zegarka z np iPhone? Chodzi mi o to czy zegarek poinformuje mnie o nadchodzącym połączeniu czy też wiadomości sms PozdrawiamMoże na tego się ktoś skusi.https://plazajuwelier.nl/casio-g-shock-gpr-b1000tlcWitam, Aktualne? Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #320 Napisano 27 Lipca 2018 Witam wszystkich, Czy wiadomo już co nam daje połączenie zegarka z np iPhone? Chodzi mi o to czy zegarek poinformuje mnie o nadchodzącym połączeniu czy też wiadomości sms Pozdrawiam Witam, Aktualne? PozdrawiamZ tego co wyczytałem ten zegarek ma terenową nawigacje GPS plus poszukiwanie smartfona natomiast nie posiada typowych funkcji smartłoczowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #321 Napisano 28 Lipca 2018 Z tego co wyczytałem ten zegarek ma terenową nawigacje GPS plus poszukiwanie smartfona natomiast nie posiada typowych funkcji smartłoczowychto jest zegarek a nie smartwach i tak trzeba go rozumieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #322 Napisano 29 Lipca 2018 Niektórzy powiedzieliby, że ani to zegarek, ani smartwatch.Moim zdaniem bliżej mu do smartwatcha ale takiego "niedorozwiniętego". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #323 Napisano 29 Lipca 2018 Qpa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #324 Napisano 29 Lipca 2018 Niektórzy powiedzieliby, że ani to zegarek, ani smartwatch.Moim zdaniem bliżej mu do smartwatcha ale takiego "niedorozwiniętego". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łomatko 30 #325 Napisano 29 Lipca 2018 Trochę bym go bronił,cechą Rangemana ma być wszechstronność i w tym kierunku poszli twórcy rozwijając poprzednika o navi.A łączność ze smartfonem jest koniecznością,jak inaczej załadować dane mapy.Rozwoj funkcjonalności wymusza stosowanie nowych rozwiązań, inaczej się nida.Nowy range jest prekursorem, niedoskonałym jeszcze lecz liczy się ogólna idea kierunku rozwóju.Nie wzbogacono go o tysiąc funkcji smartwatcha ,bo nie o to biega,dodano co trzeba bez zbędnego komplikowania całości. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach