Daito 5719 #51 Napisano 6 Marca 2018 Nie pogniewałbym się jakby ktoś wrzucił jakąś fotkę porównawczą z GWG-1000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #52 Napisano 6 Marca 2018 (edytowane) Z GWG nie widziałem, tylko z romkiem Edytowane 6 Marca 2018 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #53 Napisano 6 Marca 2018 Do garniaka jak znalazł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #54 Napisano 6 Marca 2018 Na tych renderach to jeszcze można było oko do niego przyzwyczaić, ale na tych powyższych fotach jakiś taki niespójny.Jeśli się ktoś skusi, to bez problemu wkręci małżonce, że tylko 5 dych kosztował. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5719 #55 Napisano 6 Marca 2018 Na tych renderach to jeszcze można było oko do niego przyzwyczaić, ale na tych powyższych fotach jakiś taki niespójny.Jeśli się ktoś skusi, to bez problemu wkręci małżonce, że tylko 5 dych kosztował. I to z kosztem przesyłki z Chin :D murcins dzięki za foty - już wiem że dla mnie za duży - nie będzie mnie kusić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasznowak244 93 #56 Napisano 7 Marca 2018 Fajny zegarek, tylko cena trochę za wysoka jak dla mnie. Jak kiedyś może spadnie z ceny poniżej 2000 PLN ,to rozważę zakup. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #57 Napisano 7 Marca 2018 Ten różowy pierścień, jakiś taki niemęski . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #58 Napisano 7 Marca 2018 Sprzączka nie jest na teleskopie tylko na śrubce? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11574 #59 Napisano 7 Marca 2018 Jak byłem, tak dalej jestem na nie i nic mnie do niego nie skusi, podobnie jak do GPW-2000. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #60 Napisano 8 Marca 2018 hmmm,wprawdzie to nie mój cenowy level,ale skoro widze to powiem tak,niby w sumie nic mu nie można zarzucić, poza jednym patrząc na niego nie wywoluje zadnych pozytywnych emocji, a tym samym nie wzbudza pozadania, przynajmniej we mnie, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #61 Napisano 8 Marca 2018 Ta bateryjka na wyświetlaczu doprowadziła by mnie do nerwicy Chociaż ma jedną zaletę - odczyt godziny jest ekstrasuperczytelny. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #62 Napisano 8 Marca 2018 Na wus ktoś dobre zdjęcie wrzucił ;-) 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #63 Napisano 9 Marca 2018 Dziś premiera, a na WUS-ie pojawiły się już dwie pierwsze sztuki. Jedna czarna, jedna khaki. Oczywiście zacząłem też wątek obliczeniowy ...8--)) Pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #64 Napisano 10 Marca 2018 Szkoda, że nie ma funkcji pomiaru tętna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin77 7 #65 Napisano 10 Marca 2018 Pomiar tętna to pikuś, ale czemu nie mierzy przebytego dystansu? W zegarku gps to nie do pomyślenia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #66 Napisano 10 Marca 2018 fotki z WUSa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #67 Napisano 10 Marca 2018 Pomiar tętna to pikuś, ale czemu nie mierzy przebytego dystansu? W zegarku gps to nie do pomyślenia!Porażka w taki razie jak dla mnie. Brak dystansu itp dziwi tym bardziej bo to kwestia oprogramowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaljl 20 #68 Napisano 20 Marca 2018 Mnie odrzuciło na początku ale teraz juz myśle że może jednak bedzie fajny. Tylko ciekawy jestem jak sie korzysta z niego bez telefonu. Uważam ze zegarek powinien być calkowicie niezalezny od innych urzadzeń. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabarts 28 #69 Napisano 29 Marca 2018 Jest ciekawy siedmiominutowy filmik z "rozbebeszenia" nowego Rangemana https://www.bilibili.com/video/av21248990/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldoggg 4 #70 Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) nowy odcinek klawitera i pyk Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez buldoggg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gszok 4 #71 Napisano 6 Kwietnia 2018 Klawiter w odcinku powiedział że to pożyczony zegarek , z resztą każdy kto go ogląda wie co on myśli na temat "smartłaczy ".Sam jestem zainteresowany tym zegarkiem jak na ten moment jest problem z jego dostępnością . Chciał bym go najpierw zobaczyć na żywo no ale chyba przyjdzie mi jeszcze chwilę poczekać . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamem 3 #72 Napisano 14 Kwietnia 2018 Nareszcie doczekałem się Rangemana z dużym czytelnym wyświetlaczem. Trzeba będzie go kupić. Ciekawe czy będą teraz wprowadzać nowe wyświetlacze do innych zegarków? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #73 Napisano 17 Kwietnia 2018 Pojawił się na portalu ogłoszeniowym za 3,9 k. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #74 Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Rozmawiałem z kierownikiem TT o kolorach Rangemana na Polskę i powiedział że tylko czarne nie ma szans na zielonego... wiecie coś na ten temat??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flawless 18 #75 Napisano 19 Kwietnia 2018 Jeżeli pomiar jest z czujnika "pytanie czy te same czujniki z serii czy nowsze " i nie wyświetla info to lipa totalna , powinni zrobić jak jest np. w garminie fenix 5 , na filmie promocyjnym wygląda na to że mierzy odległość "punkty" i pokazuje. Zobaczymy , generalnie to telefon np. samsung s7 ma więcej możliwości a jest tańszy. dlatego właśnie utrzymają się zegarki mechaniczne, kwarc zawsze przegra ze smartfonem 0 MUZZY IN GONDOLAND...Sylvia tells them to wait in the tool shed for her to come to them with food and clocks for Muzzy (who eats them)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach