Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Kwiatek

Pokaż jak "odpicowałeś" swojego ruska! :) Zbiór zmodowanych rosyjskich i radzieckich.

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się na swoje konto, zobacz status zamówienia.

Tam zobaczysz dokładnie co wysłano.

Tak to wygląda. Nigdzie nie wyszczególniają co wysłali a czego nie więc wnioskowałbym, że w paczce jest wszystko

Przepraszam że tak truję, po prostu te zakupy to dla mnie lekka egzotyka. A Dymitryia trochę się boję :Dd4e2c7cb4ae2d2703163c14a9b03b891.jpga54bc26833ae4a0fe7cbfc5cb4e4f5ab.jpg

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez lipson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już zamówiłem pomarańczowe wskazówki z trójzębem. Tarcza chyba też będzie z trójkątnymi indeksami tylko, że czarna (na pewno będzie bez okienka datownika). Czekam, aż na meranom będą dostępne wszystkie części (koronka z logo dostępna będzie pod koniec listopada).

Wysłane z mojego Redmi 5A przy użyciu Tapatalka

Ja mam części z ebaja i olx. Mam tylko obawę czy wszystko spasuje się dobrze.

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ta koperta najbardziej mi pasuje. Tarcze wybrałem stalową z indeksami w trójkąty, grube wskazówki, sekundnik z tym 3zębem pomarańczowym i insert bezel zrobię też w pomarańcz

Koniecznie pochwal się efektem końcowym :)

Wysyłają wszystko razem, nigdy na raty, także całe zamówienie już do Ciebie jedzie :)

ja to tu tylko zostawię

Fajna! :D

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysyłają wszystko razem, nigdy na raty, także całe zamówienie już do Ciebie jedzie :)

Dzięki! Już nie mogę się doczekać

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

fXTq0gh.jpg

Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie pochwal się efektem końcowym :)

Na razie w rozsypce, czekam jeszcze za tą tarczą. Jakoś długo listonosz niesie.

20890f909132ce994599d6d7195e7869.jpg1ae87b19b2ea72906313419ada830ff8.jpgb3194336c9d33144d20f72ad5e2497d2.jpg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też fajnie.

Dzięki :)

Na razie w rozsypce, czekam jeszcze za tą tarczą. Jakoś długo listonosz niesie.

Wskazówki super, trident będzie dobrze pasował do wkładki bezela  :) Nie widziałem wcześniej takiej tarczy, to oryginał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia. Gość z olx ma trochę różnych tarcz. Jeśli go dobrze zrozumiałem to zamawia gdzieś poza granicami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Ta tarcza z Wostokiem akurat nie ma nic wspólnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne żeby pasowała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ma 29,4 mm to do standardowej koperty raczej jest za duza jeśli się nie mylę.Te tarcze robione są pod koperty od uszatej ,mechanizm 2209post-63389-1540931591,1226_thumb.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to będzie porażka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja beczka dzięki solidnemu kajdanowi zyskała na wadze. Teraz czuć moc. Bezel z 420 też jakoś bardziej mi się widzi.

post-68894-0-91394000-1541596856_thumb.jpeg

post-68894-0-81315700-1541596897_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i fajnie... :)

do mnie w końcu dotarły wszystkie klocki i zestaw poszedł do zegarmistrza. czekam.....

może zadzwoni, że coś nie pasuje .... :blink: wtedy zonk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta tarcza jest na 100% do uszatej na werk 2209 też taką kupiłem i zamontowałem w uszatej.

no i fajnie... :)

do mnie w końcu dotarły wszystkie klocki i zestaw poszedł do zegarmistrza. czekam.....

może zadzwoni, że coś nie pasuje .... :blink: wtedy zonk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to mnie pocieszyłeś. :(

a co tam będzie nie tak z tą tarczą? średnica tarczy, czy te bolce od spodu? a może jeszcze coś innego. mam mechanizm 2416

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kłopot będzie. Dzięki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to kłopot będzie. Dzięki za info

Wcześniej koledze pisałem ,srednica tej tarczy jest za duza do normalnej koperty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem, ale to i tak już było za późno. Dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję wszystkim za rady i uwagi dla mnie, szczególnie dla @jac-st, @enkil i @dodge66.

okazuje się że tarczę miałem rzeczywiście do uszatej. a mój zegarmistrz dziś dzwoni, że zrobione. powiedział, że się postarał i zmieścił tę tarczę do amfibii z mech 24xx. więc jest. cieszę się jak gwizdek, jakbym kupił swój pierwszy zegarek za własne pieniądze, itp :D

więc na gorąco się pochwalę, zdjęcia na szybko więc szału nie ma. może na zdjęciach tego nie widać, ale udało mi się zgrać kolory lumy wskazówek i tarczy - przypadkiem :D

/klikać/

oryginał - też mi się podobał

post-92558-0-38765000-1541693748_thumb.jpg

teraz jest tak

post-92558-0-49859600-1541693756_thumb.jpg

a będzie tak, tylko muszę insert zmienić

post-92558-0-30836600-1541693763_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Lukas_op

dziękuję wszystkim za rady i uwagi dla mnie, szczególnie dla @jac-st, @enkil i @dodge66.

okazuje się że tarczę miałem rzeczywiście do uszatej. a mój zegarmistrz dziś dzwoni, że zrobione. powiedział, że się postarał i zmieścił tę tarczę do amfibii z mech 24xx. więc jest. cieszę się jak gwizdek, jakbym kupił swój pierwszy zegarek za własne pieniądze, itp :D

więc na gorąco się pochwalę, zdjęcia na szybko więc szału nie ma. może na zdjęciach tego nie widać, ale udało mi się zgrać kolory lumy wskazówek i tarczy - przypadkiem :D

/klikać/

oryginał - też mi się podobał

attachicon.gifN72A3249.jpg

teraz jest tak

attachicon.gifN72A3345.jpg

a będzie tak, tylko muszę insert zmienić

attachicon.gifN72A3353.jpg

a co myślisz aby podmienić tarczę na niebieską? pomarańcz i błękit świetnie by się komponowały 

post-92791-0-60328600-1541695532.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłem, że będzie pasować  :D Wyszedł bardzo atrakcyjny zestaw, super! B) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi