Ciech 1350 #4576 Napisano 28 Września 2013 Jean-Paul Belmondo PAM00024 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarlik 1 #4577 Napisano 12 Października 2013 Drodzy forumowiecze, ktoś z Was ogląda moze program Top Chef ? W ostatnim odcinku Pan Amaro, dośc często eksponował swój zegar, wie ktoś moze co to ? Niestety nie udało mi się znaleźć zdięcia, ale jestem pewnien, że jeśli jakiś forumowicz oglądał to mu ise rzucił w oczy . Zauważyłem 2 subtarczki na godz 12 i 6 , czyżby IWC ? Ale był na bransolecie więc nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4578 Napisano 12 Października 2013 Pamietam ze W.Amaro miał taga ale teraz to nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #4579 Napisano 12 Października 2013 TH Carrera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #4580 Napisano 12 Października 2013 Tag 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4581 Napisano 12 Października 2013 Tag A na czyjej ręce? 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8463 #4582 Napisano 12 Października 2013 A na czyjej ręce?Pierwszego właściciela gwiazdki przewodnika Michelin w naszym kraju. 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4583 Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Pierwszego właściciela gwiazdki przewodnika Michelin w naszym kraju. Wow!Siedzi człowiek na swoim zadupiu to i współczesnych sław nie zna......A tu świat do przodu idzie. Kiedyś wystarczyło, że jaki-taki w niebo popatrzył i napisał, że Ziemia wkoło Słońca lata i już sławny. Inny znowuż byle szczepionkę zrobił, albo że ludzie od małpów pochodzą napisał, czy inne takie emcekwadrat, czy strop w kościele pomalował, to też go za sławę okrzyknęli.Dziś tak łatwo nie ma i na sławę trzeba sobie zasłużyć. Czasy takie ciężkie.... Tylko tablice podobne.... Edytowane 12 Października 2013 przez chronofil 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4584 Napisano 12 Października 2013 Za wiele nie tracisz Arturze, tak jak w tym dowcipie a może rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady ? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4585 Napisano 12 Października 2013 Pierwszego właściciela gwiazdki przewodnika Michelin w naszym kraju.Bo PR dobry.....Zjeść obiad za 300pln to i ja potrafię...tylko w jakim celu? W Moskwie pewnie można drożej.....Zresztą co to za restauracja co brak w niej menu? A w przewodniku PTTK nie ma żadnej gwiazdki,ba,nawet tam nie ma tej restauracji ,a moja jest 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4586 Napisano 12 Października 2013 Nie przesądzają , bo kuchnia dobra a ceny...zobacz w Noma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4587 Napisano 12 Października 2013 Szczerze,jest dobry,ale bez pomocy jednej z "topowych" stacji telewizyjnych był by jednym z wielu...i nie piszę o programie Top Chef..... A zegarek -fajny 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukebor 8463 #4588 Napisano 13 Października 2013 Bo PR dobry.....Zjeść obiad za 300pln to i ja potrafię...tylko w jakim celu? W Moskwie pewnie można drożej.....Zresztą co to za restauracja co brak w niej menu? A w przewodniku PTTK nie ma żadnej gwiazdki,ba,nawet tam nie ma tej restauracji ,a moja jest Nie wiem, nie znam się. Tylko informuję kto to jest.Skoro gwiazdkę dostał to może i zasłużył - nie znam mechanizmów przyznawania Michelinów, ale wiem, ze wartość w swoim środowisku jakąś mają.Tag fajny, ale jakoś gryzł mi się z jego ubiorem - imo coś delikatniejszego wyglądałoby lepiej (np. Heritage ) 0 I'm not myself, but not dead and not for sale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4589 Napisano 13 Października 2013 Pierwszego właściciela gwiazdki przewodnika Michelin w naszym kraju. a ma on jakieś imię ew. nazwisko? ...bo dalej typa nie kojarzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4590 Napisano 13 Października 2013 Wojciech Modest Amaro 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4591 Napisano 13 Października 2013 Panowie, proponował bym jednak - jeśli już chcecie hejtować - wiedzieć, kto to jest Pan Amaro, co osiągnął, i co oznacza przyznanie gwiazdki Michelina... no chyba, że chcecie standardowo hejtoweać po Polsku - komuś się udało, o go zjedźmy no bo przecież kto to jest... żenada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4592 Napisano 13 Października 2013 Bo PR dobry.....Zjeść obiad za 300pln to i ja potrafię...tylko w jakim celu? W Moskwie pewnie można drożej.....Zresztą co to za restauracja co brak w niej menu? A w przewodniku PTTK nie ma żadnej gwiazdki,ba,nawet tam nie ma tej restauracji ,a moja jest Szczerze,jest dobry,ale bez pomocy jednej z "topowych" stacji telewizyjnych był by jednym z wielu...i nie piszę o programie Top Chef..... A zegarek -fajny Panowie, proponował bym jednak - jeśli już chcecie hejtować - wiedzieć, kto to jest Pan Amaro, co osiągnął, i co oznacza przyznanie gwiazdki Michelina... no chyba, że chcecie standardowo hejtoweać po Polsku - komuś się udało, o go zjedźmy no bo przecież kto to jest... żenada. Pisałem żartobliwie,kucharz dobry,dobra restauracja..... -a gwiazdka oznacza tyle że będzie więcej gości zagranicznych i polskich snobów......znów żart 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4593 Napisano 13 Października 2013 Amaro był znanym i cenionym szefem kuchni zanim były programy nt temat w TV ( był wtedy szefem w Amber Room w PRB) Zanim zaczniemy generalizować , warto się przejść , spróbować i wyrobić sobie własne zdanie .. Inaczej będziemy powtarzać stereotypy jak to np z zegarku płacimy tylko za marketing 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4594 Napisano 13 Października 2013 Panowie, proponował bym jednak - jeśli już chcecie hejtować - wiedzieć, kto to jest Pan Amaro, co osiągnął, i co oznacza przyznanie gwiazdki Michelina... no chyba, że chcecie standardowo hejtoweać po Polsku - komuś się udało, o go zjedźmy no bo przecież kto to jest... żenada. A ja bym proponował nie dewaluować słowa "sławny" 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4595 Napisano 13 Października 2013 A ja bym proponował nie dewaluować słowa "sławny"I to jest "sluszna ta koncepcja" Poniewaz jeszcze wczoraj chcialem zapytac co to jest "gwiazdka michelina" Teraz przynajmniej to juz wiem ale kucharza celebryty nadal nie znam 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4596 Napisano 13 Października 2013 Teraz przynajmniej to juz wiem ale kucharza celebryty nadal nie znam Wypierasz się znajomości? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4597 Napisano 13 Października 2013 Cook ? Zdemaskowales sie ? 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4598 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) HA ha ,nie, to nie ja.....miałem na myśli że nie znasz kucharza "celebryty"... :D Artur ma rację-wątek[jego tytuł] mówi o sławnych ludziach,a kucharz z czego może być sławny?,z kotletów?...i to jest żenujące -jak kogoś w tv pokażą to zaraz sławny... Edytowane 13 Października 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #4599 Napisano 13 Października 2013 Ale ja znam. I nie boję się o tym głośno mówić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #4600 Napisano 13 Października 2013 Ale kogo znasz bo się chyba pogubiłem ?Kogoś sławnego ? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach