Gość Magik. #7801 Napisano 30 Grudnia 2015 AP jest najlepszeTo oczywiste. Niech no tylko ktoś spróbuje napisać coś innego to... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7802 Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) On uwaza innaczej.. Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7803 Napisano 31 Grudnia 2015 On uwaza innaczej.. Na ściance Hublot? Tyson... wybitny pięściarz, ale poza sportem niestety marny człowiek. Po śmierci Cus D'Amato, Tyson nie poradził sobie z życiem. Szkoda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #7804 Napisano 31 Grudnia 2015 Ap,Hublot,Rolex...nic się wśród znanych nie wyróżnisz...nuda. Johnny Depp miał ciekawszy zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #7805 Napisano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Niezły rusek . Jest kilka ciekawszych ( i bez czołgu) . No ale , jak ktoś potrzebuje prestiżu rozpoznawalnego przez masy to kanał ( i jeszcze ta czerwona gwiazda - katastrofa jak ostatnio gdzieś czytałem ) . Edytowane 31 Grudnia 2015 przez LMed 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7806 Napisano 31 Grudnia 2015 Niezły rusek . Jest kilka ciekawszych ( i bez czołgu) . No ale , jak ktoś potrzebuje prestiżu to kanał ( i jeszcze ta czerwona gwiazda - katastrofa jak ostatnio gdzieś czytałem ) .[/quote) W temacie 'Zuan' ... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83400 #7807 Napisano 31 Grudnia 2015 Bez CEO, bez CEO, bez CEO.... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15948 #7808 Napisano 1 Stycznia 2016 Pan Andrzej Klesyk, Prezes Zarządu PZU,jeszcze nie wiem co ma na ręku, ale moze jutro będę wiedział https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQPkYDAwHyyToLV-Q9JorZMYFbOOYS1kmYK-rweUR7O60-G70kLJak na Yodę, to strasznie niedoinformowany jesteś, Marku :-) I nie chodzi o zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #7809 Napisano 1 Stycznia 2016 Jak na Yodę, to strasznie niedoinformowany jesteś, Marku :-) I nie chodzi o zegarek.Na zdjęciu był jeszcze prezesem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7810 Napisano 1 Stycznia 2016 Wracając do tematu... Gerard Pique (obok na zdjęciach Shakira), środkowy obrońca najlepszej klubowej drużyny świata, a na ręku zegarki Audemars Piguet. Zna się gość na rzeczy. Co prawda zdarzało mu się nosić zegarki innych firm, ale w końcu zrozumiał swój błąd i się nawrócił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 832 #7811 Napisano 2 Stycznia 2016 No wlasnie wiekszosc powyzszych fotek potwierdza, ze Ci ludzie kupuja AP, gdyz to zegarki drogie, a oni chca pokazywac na rekach zegarki drogie - nie dla wszystkich. Nie sadze by kupowali gustem, ale oczywiscie moze sie zdazyc, ze faktycznie maja tak kiepski .... 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #7812 Napisano 2 Stycznia 2016 Podobnie z Hublotem - zegarki dla pilkarzykow i innych sportowcow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4351 #7813 Napisano 2 Stycznia 2016 Przy okazji dyskusji o CEO, wszyscy podobno wiedzą, co to... Zależy od tego, czym się zajmują Mi się kojarzy w pierwszej kolejności tak:http://www.ceo.org.pl/pl Małe zegarki mierzą czas tak samo jak duże 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7814 Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) No wlasnie wiekszosc powyzszych fotek potwierdza, ze Ci ludzie kupuja AP, gdyz to zegarki drogie, a oni chca pokazywac na rekach zegarki drogie - nie dla wszystkich. Nie sadze by kupowali gustem, ale oczywiscie moze sie zdazyc, ze faktycznie maja tak kiepski .... Pozwolę sobie dołączyć do grona ludzi z kiepskim gustem . Kiedyś bardzo często zmieniałem zegarki. W krótkim czasie przewinęło się przez mój nadgarstek kilka zegarków IWC (7 lub 8, dokładnie nie pamiętam), Breguet Marine, Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine, Jaeger-LeCoultre itd. Ale to właśnie AP Royal Oak cieszy mnie najbardziej i ma status - nie na sprzedaż. Zostanie na moim nadgarstku do końca moich dni. Co do Pique, widać, że kupuje zegarki AP, bo powyższe zdjęcia to nie jakieś reklamówki tylko fotki prywatne. Z tego co wiem, Pique jest fanem Audemars Piguet i kolekcjonuje zegarki manufaktury z Le Brassus. Nie jest więc to zakup pod publiczkę jak sugerujesz. Nie musi się też obnosić z kosztownymi zegarami, bo wszyscy wiedzą, że kasę ma. W końcu jest jednym z podstawowych zawodników Barcy. Podobnie z Hublotem - zegarki dla pilkarzykow i innych sportowcow Zostawmy stereotypy portalom takim jak WP, Onet, bo na forum zegarkowym nie wypada się nimi posługiwać. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Magik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #7815 Napisano 2 Stycznia 2016 Prawie kazdy pilkarz ma Hublota i gdyby nie ta grupa odbiorcow firma by tak dobrze nie stala - tak mi sie wydaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #7816 Napisano 2 Stycznia 2016 Bez przesady, to prawda piłkarze i inni sportowcy, czy gwiazdy rapu promują te marki, ale ich zakupy same w sobie nie tworzą sprzedaży, bo są odsetkiem całości. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #7817 Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Ok zapomnialem jeszcze o nowobogackich mieszkancach Rosji i szejkach Edytowane 2 Stycznia 2016 przez ecipeci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7818 Napisano 2 Stycznia 2016 Prawie kazdy pilkarz ma Hublota i gdyby nie ta grupa odbiorcow firma by tak dobrze nie stala - tak mi sie wydaje A mnie się "wydaje", że gdyby nie rozwój oferty w kontekście designu oraz dużego postępu zegarmistrzowskiego, to firma Hublot nie byłaby w tym miejscu, w którym jest. Marketing jest oczywiście ważny, ale trzeba uczciwie przyznać, że Hublot ma co promować. Firma bardzo się rozwinęła więc to nie jest pusty, nadmuchany balon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #7819 Napisano 2 Stycznia 2016 Ja np. gdybym mial srodki i wybor miedzy Hublotem a AP to nawet sekundy bym sie nie zastanawial 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7820 Napisano 2 Stycznia 2016 Ja np. gdybym mial srodki i wybor miedzy Hublotem a AP to nawet sekundy bym sie nie zastanawial Domyślam się, że będąc fanem Manchester United wybrałbyś Hublot "King Power Red Devil" . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #7821 Napisano 2 Stycznia 2016 A tu Cie zaskocze wybralbym pokazany na poprzedniej stronie przez Ciebie AP RO Offshore Diver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7822 Napisano 2 Stycznia 2016 A tu Cie zaskocze wybralbym pokazany na poprzedniej stronie przez Ciebie AP RO Offshore Diver Nie jestem zaskoczony . Też wybrałbym AP. Świetne zestawy głośnikowe robią... Avanti, Tempo, Virgo... Audio Physic to jest klasa ! . O Audemars Piguet w kontekście swojej osoby pisał nie będę, bo to jest zbyt oczywiste . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3042 #7823 Napisano 2 Stycznia 2016 Kolumny to akurat B&W 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #7824 Napisano 2 Stycznia 2016 Kolumny to akurat B&W Z brytyjskiego audio wolę klasyczne Spendory, Harbethy, ale nie ma to jak niemiecki i amerykański high-end. Lubię też francuskiego Focala... ale zostańmy w temacie zegarków, bo zaraz nas moderator wytnie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu2 2221 #7825 Napisano 2 Stycznia 2016 No wlasnie wiekszosc powyzszych fotek potwierdza, ze Ci ludzie kupuja AP, gdyz to zegarki drogie, a oni chca pokazywac na rekach zegarki drogie - nie dla wszystkich. Nie sadze by kupowali gustem, ale oczywiscie moze sie zdazyc, ze faktycznie maja tak kiepski .... Gdyby naprawdę było tak jak piszesz to są przecież zegarki znacznie droższe i bardziej elitarne, a ich akurat na nie stać.Astona, Bentleya, Ferrari, Lambo też uznasz za niegustowne samochody? To też są ulubione marki piłkarzy.Ja uważam że tutaj akurat nie cena, a moda na daną firmę/markę ma kluczowe znaczenie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach