yorki_man 430 #8451 Napisano 18 Czerwca 2016 No. Master Yoda, chyba pora użyć mocy bo wątek przypomina mi pewien inny słusznie skasowany Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #8452 Napisano 18 Czerwca 2016 No. Master Yoda, chyba pora użyć mocy bo wątek przypomina mi pewien inny słusznie skasowany Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWymieniana przez Ciebie osoba straciła tę moc... Co nosi trener reprezentacji Walii "Chris" Coleman? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8453 Napisano 18 Czerwca 2016 Wymieniana przez Ciebie osoba straciła tę moc... W Świetego Mikołaja i Wrózkę Zębową nadal wierzysz? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #8454 Napisano 18 Czerwca 2016 A ja mimo OT zaprotestuję: nie wszyscy politycy są cyniczni. Są politycy uważający pełnienie funkcji publicznych jako służbę narodowi. Jarosław Kaczyński, Piotr Naimski, Jan Olszewski czy Antoni Macierewicz nie dorobili się majątku, zaszczytów ani intratnych stanowisk, choć są w Sejmie od 26 lat. Myślicie, że są tam dla własnej przyjemności i sukcesu? Po pierwsze: jaką służbę narodowi? Ogarnij się trochę. Jakby robili to faktycznie bezinteresownie, to zrzekli by się całych apanaży z tym związanych, a jakoś nie słyszałem o żadnym polityku, który by się na to zdecydował. Po drugie i najważniejsze: na Forum rozmowy o polityce są zabronione, więc bądź tak miły i o tym szambie więcej nie wspominaj- również o typowych przedstawicielach tego szamba w postaci wyżej wymienionych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #8455 Napisano 18 Czerwca 2016 Rysiu, był taki jeden który zrzekł się diety poselskiej. Janusz Palikot . 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #8456 Napisano 18 Czerwca 2016 A to nawet nie wiedziałem o tym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #8457 Napisano 18 Czerwca 2016 Panowie, to już chyba poszło za daleko. Ile jeszcze będzie stron o polityce zanim ktoś to skończy? Wśród przyjaciół mam elektorat większości partii. A przyjaciółmi wciąż jesteśmy, bo o tym nie rozmawiamy. Skończmy, bo wątek zaśmiecony niemiłosiernie :/ 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #8458 Napisano 18 Czerwca 2016 Po pierwsze: jaką służbę narodowi? Ogarnij się trochę. Jakby robili to faktycznie bezinteresownie, to zrzekli by się całych apanaży z tym związanych, a jakoś nie słyszałem o żadnym polityku, który by się na to zdecydował. W USA prawo zabrania politykom sprawowania urzędu bez wynagrodzenia.,Możliwe jest tylko obniżenie zarobków do minimum jednego dolara rocznie. JFK przekazywał całe zarobki na charity zarówno jako Senator jak i Prezydent US. Za jednego dolara rocznie pracowali: Gubernatorzy Kalifornii Arnold Schwarzenegger i Massachusetts Milt Romney.,Michael Bloomberg przez 12 lat sprawował drugi najważniejszy urząd po Prezydencie USA za 1$ zamiast $225 000 rocznie,dodatkowo zrezygnował z przysługującej mu limuzyny i do pracy dojeżdżał metrem., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8459 Napisano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Dążenie do posiadania władzy ( i sama swiadomosć jej posiadania) jest ( podobno) większym popędem niż popęd seksualny...są tacy co oddadzą wszystko za sex, to co są w stanie zrobić Ci co 'wolą" władzę? To zboczeńcy , znaczy politycy.... P.S Biedroń dojeżdza do pracy rowerem. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8189 #8460 Napisano 19 Czerwca 2016 To specjalnie, aby mu się wkładka ułożyła.. 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #8461 Napisano 19 Czerwca 2016 Może bez siodełka woli... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #8462 Napisano 19 Czerwca 2016 W końcu Panowie piszecie na temat. Co prawda zakładając temat "Co noszą znani ludzie" chyba autor miał na myśli zegarki, a nie wkładki, ale... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #8463 Napisano 19 Czerwca 2016 PIS można wiele zarzucić, ale przynajmniej nie reprezentują interesów banksterów jak Petru :]A SKOKI to co? Nie ma partii silniej związanej z jedną instytucją finansową, która silniej by za nią lobbowała, niż PiS. Ale oczywiście fanatycy Jarka tego nie widzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8464 Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Wojciech Kilar - OmegaKrzysztof Komeda Krzysztof Penderecki1964: Rękopis znaleziony w Saragossie w reżyserii Wojciecha Hasa1973: Egzorcysta w reżyserii Williama Friedkina1980: Lśnienie w reżyserii Stanleya Kubricka (De natura sonoris I i II, Przebudzenie Jakuba, Kanon, Polimorfia, Utrenija II)2007: Katyń w reżyserii Andrzeja Wajdy2010: Shutter Island w reżyserii Martina Scorsese Polecam z "Lśnienia" https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Da6F3GAN5Mis&ved=0ahUKEwikqc_B5bPNAhVBVywKHcKpAEwQtwIIHzAC&usg=AFQjCNEoGxEuvxsNoEN5tNXouH9H8bFLLg https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dw38Io51YesQ&ved=0ahUKEwiZpu_A5rPNAhXFCCwKHXEsCD4QyCkIKzAB&usg=AFQjCNGUgpVc4dgInejnW7CxqdpRnREqCA Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 8189 #8465 Napisano 19 Czerwca 2016 Komeda ma chyba atlantic'a Lśnienie widziałem kilkukrotnie, muzyka bardzo dobra, jednak film nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia, ponieważ pierwszy kontakt z tą opowieścią, "Lśnienie" miałem poprzez książkę 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #8466 Napisano 19 Czerwca 2016 Od razu widać, że Atlantic. Była swego czasu limitowana reedycja tego modelu. Teraz chyba w salonach też jest. Już jako nielimitka. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8467 Napisano 19 Czerwca 2016 I tu 'pies pogrzebany" Moim zdaniem muzyka "zrobiła ' film....no i trochę twarz Jacka 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #8468 Napisano 19 Czerwca 2016 I tu 'pies pogrzebany" Moim zdaniem muzyka "zrobiła ' film....no i trochę twarz Jacka Dokładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bart8 #8469 Napisano 20 Czerwca 2016 Maradona i dwa Hublot'y 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #8470 Napisano 21 Czerwca 2016 W końcu jest twarzą marki, a zegarki też lubi. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliasz 2 #8471 Napisano 21 Czerwca 2016 Nie nałożyłbym chyba tego na rękę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #8472 Napisano 21 Czerwca 2016 Napisałeś chyba.Czyli należy rozumieć, że Hublotom mówisz: zdecydowane "raczej nie!". 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #8473 Napisano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Nie nałożyłbym chyba tego na rękę. Bo do tego sikora, trza mieć dyszel a nie wiecheć! Edytowane 21 Czerwca 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #8474 Napisano 21 Czerwca 2016 Leszku, proponujesz noszenie zegarka na "dyszlu"? Sprawdzanie godziny w miejscu publicznym, mogłoby być cokolwiek niezręczne. 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #8475 Napisano 21 Czerwca 2016 Było by tododatkową wizytówką! Dobra niech będzie, że od wozu drabiniastego. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach