Lincoln Six Echo 88973 #8801 Napisano 11 Stycznia 2017 Paolo Sorrentino, wybitny reżyser: 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość markali #8802 Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) http://www.omegamania.pl/ciekawostki_clarkson.htmlNie wiem czy było. Podoba mi się to że Clarkson nie jest ambasadorem marki a je nosi. W sumie stać go. Co program Top Gear inny... W sumie tak jak jego kumple. Ciekawi mnie na jakich zasadach to się odbywa. Sponsoring, reklama czy nic z tych rzeczy? Może wiedzą to tylko oni? Edytowane 11 Stycznia 2017 przez markali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość markali #8803 Napisano 12 Stycznia 2017 Gość jest multimilionerem i jednocześnie lubi zegarki, serio tego typu sportowe modele to nie jest dla niego wydatek... Gdyby to był sponsoring to raczej nosiłby 1 markę.Myślałem raczej o wszystkich prowadzących i o zapłacie dla BBC za reklamę chociaż też nie są biedni. Lokowania produktu czy jak to się nazywa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #8804 Napisano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Paolo Sorrentino, wybitny reżyser: Pieewsze nie wiem drugie chyba Hamilton Edytowane 12 Stycznia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88973 #8805 Napisano 12 Stycznia 2017 Może rzeczywiście Hamilton, chociaż ręki bym sobie uciąć za to nie dał... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 91447 #8806 Napisano 12 Stycznia 2017 Podoba mi się to że Clarkson nie jest ambasadorem marki a je nosi. W sumie stać go. Co program Top Gear inny... W sumie tak jak jego kumpleClarkson w TG wcale nie miał dużo zegarków, chyba trzy przez wszystkie serie. Bardzo długo PO miał. I 300M na początku.Co innego jego koledzy, co odcinek inny, ale powtarzały się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #8807 Napisano 12 Stycznia 2017 A oto ostatni z trójki prowadzących, May. Choć słabo widać cóż na nadgarstku siedzi. Jeśli zaś chodzi o sam program, to oni już Top Gear nie prowadzą. To program Amazon, więc BBC raczej teraz nic z tego nie ma. I, szczerze mówiąc, z racji różnorodności tego co mieli na nadgarstkach, raczej wątpię, żeby byli sponsorowani przez konkretną markę. James często miał Rado, ale też JLC lub jakieś zegarki vintage. Hammond od Tissota T-Touch, przez różne Breitlingi do Rolexa. A Jeremy w sumie najspokojniej, głównie Omega i czasem IWC. Do wyboru, do koloru 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 91447 #8808 Napisano 12 Stycznia 2017 James miał też Omegę Dynamic oraz Omegę Chrono-Quartz, ale też sporo vintage'ów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8809 Napisano 12 Stycznia 2017 Pamiętam, że James nosił też IWC Ref. 371445. Arnold - klasa, fajnie, że co jakiś czas sięga po AP.A co do Audemars Piguet, to od jakiegoś czasu niezwykle starannie dobierają przedsięwzięcia, w które się angażują. Z dyscyplin sportowych obecnie jest to tylko golf, wyścigi konne i tenis ziemny. Reszta to zaangażowanie w sztukę - między innymi trwała współpraca z teatrem Bolszoj. Podoba mi się ten kierunek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #8810 Napisano 13 Stycznia 2017 Pytanie tylko, jak szybko, i czy w ogóle, ich zegarki zaczną być kojarzone z tymi sportami, a nie czymś bardziej wybuchowym? Dla mnie RO Offshore to bardziej styl Lamborghini, niż Rolls Royca Nie zrozum mnie źle. Dzięki Tobie, klasyczny Royal Oak nie chce wyjść z głowy. Ale jakoś nie bardzo widzę taki czasomierz, jak Arnolda, na wyścigach Royal Ascot 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #8811 Napisano 13 Stycznia 2017 Pytanie tylko, jak szybko, i czy w ogóle, ich zegarki zaczną być kojarzone z tymi sportami, a nie czymś bardziej wybuchowym? Dla mnie RO Offshore to bardziej styl Lamborghini, niż Rolls Royca Nie zrozum mnie źle. Dzięki Tobie, klasyczny Royal Oak nie chce wyjść z głowy. Ale jakoś nie bardzo widzę taki czasomierz, jak Arnolda, na wyścigach Royal Ascot To zależy który Offshore. Grand Prix faktycznie bliższy jest Lambo, ale już szkieletowane Grande Complication to zegarmistrzowska arystokracja . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #8812 Napisano 13 Stycznia 2017 George Soros, finansista i filantrop Patek Aquanant Blancpain Bell&ross Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #8813 Napisano 13 Stycznia 2017 Filantrop , powiadasz , hmm ... 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 88973 #8814 Napisano 13 Stycznia 2017 Wiem, że tu nie za wiele widać, ale nie znalazłem lepszych fotek, a może coś się komuś skojarzy... Aaron Diehl, jeden z najbardziej cenionych amerykańskich muzyków jazzowych młodego pokolenia. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8815 Napisano 13 Stycznia 2017 Filantrop , powiadasz , hmm ...Też się uśmiechnąłem jak przeczytałem.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #8816 Napisano 13 Stycznia 2017 Też się uśmiechnąłem jak przeczytałem....Tak na wikipedii jest napisane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8817 Napisano 13 Stycznia 2017 Tak na wikipedii jest napisane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk"... amerykański finansista pochodzenia węgiersko-żydowskiego, jeden z najbardziej znanych spekulantów walutowych, ale TAKŻE filantrop...." 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cowall 7 #8818 Napisano 13 Stycznia 2017 Pozwole sie wtracic bo znam biografie Sorosa z innych zrodel niz wikipedia, i faktem jest ze prowadzi dzialalnosci filantropijna np. w Polsce poprzez fundacje Batorego. Kwestia dyskusyjna jest czy te fundacje nie sa czescia biznesowa. Jednego nie mozna Sorosowi odmowic- jako spekulant jest najlepszy, i ma fajne zegarki :-) "... amerykański finansista pochodzenia węgiersko-żydowskiego, jeden z najbardziej znanych spekulantów walutowych, ale TAKŻE filantrop...." 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #8819 Napisano 13 Stycznia 2017 Jeszcze napisz ze jesteś starszy niz On Żart. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8682 #8820 Napisano 16 Stycznia 2017 Aksel Lund Svindal - wybitny norweski narciarz alpejski i jego Longinesy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #8821 Napisano 16 Stycznia 2017 Świetnie się prezentuje na nadgarstku ten chronograph z linii Saint Imier. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaming 105 #8822 Napisano 16 Stycznia 2017 (edytowane) A ja nieco inaczej: jaki to może być model zegarka, który od jakiegoś czasu nosi Kuba Klawiter:https://www.youtube.com/watch?v=xJYebM5jYDQ Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Flaming 0 "So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist." Stephen Hawking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27856 #8823 Napisano 16 Stycznia 2017 Aksel jest ambasadorem Longinesa więc nie dowiemy się co nosi prywatnie, jeśli coś nosi 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #8824 Napisano 17 Stycznia 2017 A ja nieco inaczej: jaki to może być model zegarka, który od jakiegoś czasu nosi Kuba Klawiter:https://www.youtube.com/watch?v=xJYebM5jYDQLuminox? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fw86 12 #8825 Napisano 17 Stycznia 2017 HALYNKA wybrała 40 milimetrowego Longinusa Conquesta Heritage. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach