Andrzej78 14 #526 Napisano 4 Września 2007 A co ma na rączce Dodzia? Swego czasu szukał w Aparcie w Warszawie Versace z diamentami.Info na 100% pewne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #527 Napisano 6 Września 2007 Co ma na ręce Paweł Królikowski?http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18289/krolikowski_pawel.jpeg :?: Jakieś takie na pierwszy rzut oka certinowate, ale sam nie wiem. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qoobson 0 #528 Napisano 6 Września 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,4463847.html zdaje sie, ze zaginiony niedawno Steve Fosset tez jest (oby!!) posiadaczem breitlinga emergency podobnie jak Brad Pitt... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #529 Napisano 6 Września 2007 Co ma na ręce Paweł Królikowski?http://i.wp.pl/a/f/jpeg/18289/krolikowski_pawel.jpeg :?: Jakieś takie na pierwszy rzut oka certinowate, ale sam nie wiem. eee tam Casio Edifice a kto to w ogóle jest?jakowyś podstarzały rockman;)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość andree #530 Napisano 6 Września 2007 Krolikowski to całkiem całkiem dobry aktor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #531 Napisano 6 Września 2007 Przecież to starszy brat Rafała Królikowskiego. Dokładnie pięć lat. Poza tym nikt nie oglądał "Pantareja"?Stary film traktujący o problemie narkotyków. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #532 Napisano 9 Września 2007 Oglądając program "Alfabet kulinarny Kurta Schellera." zauważyłem ze jeden z wspol-prowadzących tj. Adam Chrząstowski nosi Omege Constellation 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #533 Napisano 9 Września 2007 A co ma na rączce Dodzia? Dodzia ma na ręku DV ONE Versace w automacie :arrow: Niedługo będzie miała Breitlinga Cockpit Lady :arrow: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość crategus #534 Napisano 10 Września 2007 Czy Lozano zmienił ostatnio sikora? Wydaję mi się, że miał na meczu z Rosją coś w kształcie tonneau... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #535 Napisano 10 Września 2007 Harrison Ford - Breitling Aerospace Orlando Bloom - IWC Big Pilot Ben Affleck - Harry Winston Mark Anthony - Roger Dubuis Anthony Keidis - Anonimo watch Larry King - Ulysse Nardin GMT Jennifer Aniston - vintage Cartier watch Jessica Simpson - vintage Rolex Simon Cowell - Chopard Mille Miglia Tom Cruise - Audemar Piguet chronograph Halle Berry - Franck Muller Casablanca 2852 Jerry Seinfeld - Every Breitling imaginable Brad Pitt - Breitling Arnold Swarzenegge - Audemars Piguet , IWC Big Pilot Seal - Roger Dubuis Rose Gold Divers Watch Pierce Brosnan - Panerai John Mayer - IWC Big Pilot Matt Lauer - Stainless Steel Rolex Daytona Leonardo DeCaprio - Jaeger LeCoultre Christian Bale - Jaeger Artie Lange - IWC Big Pilot Oliver Kahn - IWC Big Pilot Ronan Keating - IWC Big Pilot Nikkie Plessen - IWC Big Pilot źródło: http://www.orolus.com/celebritywatches.shtml :wink: :wink: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iceman #536 Napisano 10 Września 2007 Brad Pitt - Breitling źródło: http://www.orolus.com/celebritywatches.shtml :wink: :wink: :wink:coś mi tu nie pasuje,przecież on jest ambasadorem marki Tag Heuer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #537 Napisano 10 Września 2007 To chyba Breitling Emergency na pasku. Sprzedawane są specjalne usługi dla wysoko ubezpieczonych Vip-ów, gwarantujące spektakularny ratunek z opresji przez oddziały specjalne. Lets pretend you are ridiculously famous. Lets also pretend you were incredibly rich and made 20 million dollars a film. Now close your eyes and pretend you are the best looking man on the planet and every woman was eager to mate with you (sounds like an after-shave commercial, I know). Now, because you are the best looking guy on the planet, you get to mate with the best looking girl on the planet (but of course she is slightly nuts). Welcome to Brad Pitt’s Life Brad’s life isn’t all sunshine and roses. Imagine what its like walking through airports around the world. How do you do it when you are that rich and famous? Wouldn’t you feel threatened with all the crazy stalker fans out there. I know I would. What would you do to insure some nutter won’t try to kidnap you or your family for ransom. You make it impossible for people to find you. And thats exactly what Brad did. He went out and bought a shiny new Breitling Emergency watch . With a flick of switch (pin), this watch will send out an emergency beacon guaranteeing a seal-team type rescue. Don’t let your kids get a hold of it. If the pin gets accidently pulled and a Navy Seal team shows up on your front door, get ready to fork over $10,000 for that little accident. Ooops! To check out the big biceps on Brad buy a copy of Interview Magazine this month where he graces the cover with his Breitling Emergency watch . -Paul Morillo http://img214.imageshack.us/img214/2449/shilohsuckingthumb20qn8.th.jpg 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #538 Napisano 13 Września 2007 Co nosi Carlos Santana?Hublot? EDIT: trzeci :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 550 #539 Napisano 13 Września 2007 Hublot BIG BANG? 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #540 Napisano 13 Września 2007 ` 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marcinsteuer #541 Napisano 17 Września 2007 Miałem okazję fotografować prezydenta Kwaśniewskiego podczas jego przemówienia na moim wydziale, jestem ciekawe, co też kryło się pod mankietem jego koszuli? Ktoś wie, co to jest za zegarek, czy zdjęcie jest niewystarczająco szczegółowe do identyfikacji? W całości: i crop 100%: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciejc2005 #542 Napisano 17 Września 2007 To chyba jest IWC Da Vinci, - sądząc po "uszach". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość marcinsteuer #543 Napisano 19 Września 2007 Wygląda na to, że miałem wkleić tylko ten kawałek z ręką i nie pisać, kto to jest... :roll: Panowie, pax. Polityka na bok, to dyskusja o zegarkach. I tylko o to pytałem. Dziękuję za odpowiedź, szukam właśnie konkretnie tego modelu Da Vinci, między innymi na stronie salonu Pana Strojnego, nie potrafię jednak jakoś go znaleźć w przyzwoitej cenie w złotej kopercie. Czy ktoś wie, co to konkretnie za model? Sądzę, że jednak nie jest to ten z serii za xxx tyś. złotych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #544 Napisano 19 Września 2007 Jest na stronie od Czasu do Czasu 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #545 Napisano 19 Września 2007 Zamyślony ziomal z (chyba)IWuCem na łapie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 4 #546 Napisano 20 Września 2007 hehehe... pewnie, że zamyslony. sięgnął dna i bedzie startował z listy Samoobrony hehehe... ma chłop nad czym myśleć 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #547 Napisano 20 Września 2007 Mi ten zegarek to bardziej przypomina Chronoswiss 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #548 Napisano 20 Września 2007 Mi ten zegarek to bardziej przypomina Chronoswiss Eee, na bank Portuguese Chrono-Automatic. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #549 Napisano 27 Września 2007 A tutaj bardzo fajny post z lista 68 ludzi noszącymi Breitlingi ( jeśli klikniemy na osobę z podkreśleniem pod Imieniem i Nazwiskiem to wyskoczy nam zdjęcie !!!)http://forums.watchuseek.com/showpost.php?...mp;postcount=35 A tutaj cały temat:http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...7782#post407782 --------------------------------------------------------------------------------- Jan Kulczyk: Breguet Jolanta Kwaśniewska: Cartier Robert Smoktunowicz: Frank Muller Dorota Soszyńska: Cartier Leszek Miller: IWC Jan Paweł II: Ulysee Nardin Krystyna Janda: Cartier Ryszard Kalisz: Rolex Ryszard Krauze: IWC Aleksander Kwaśniewski: Patek Philippe, Frank Muller, Piaget, Maurice Lacroix Andrzej Olechowski: Cartier Józef Oleksy: IWC Michał Tober: Jaeger-LeCoultre Marek Wagner: Patek Philippe ?ąródło "Wprost" Mi to żadnego IWC nie przypomina: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #550 Napisano 27 Września 2007 Mi też nie, raczej Blancplain-a z Tourbillonem bo chyba nie chińczyka z ukazanym wrzecionem na tarczy...Gdy Wprost napisał, że Krauze posiada IWC to pewnie jest to sprawdzona wiadomosc i go posiada. Sam Brat Pitt posiada kilkanascie zegarkow, i co drugi magazyn pisze, ze ma inny zegarek... tak więc w tym przypadku pewnie jest podobnie... pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach