mabok 2 #401 Napisano 29 Grudnia 2006 Myślę, że najpierw należałoby ustalić, kto to jest. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #402 Napisano 29 Grudnia 2006 Ponoc ma złotą Omege na wazniejsze okazje, ale moze kolekcja sie powieksza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #403 Napisano 29 Grudnia 2006 kilka gwiazdek i gwiazd (zegarkowo monotematycznie) zobaczcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_mada 5 #404 Napisano 29 Grudnia 2006 Myślę, że najpierw należałoby ustalić, kto to jest. :wink: Chyba prezydent, ma obrączke. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 8 #405 Napisano 29 Grudnia 2006 CześćW tym przeglądzie Gwiazd z Gevrilem zapomnieli dodac Twoje zdjęcie Irku :!: Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #406 Napisano 29 Grudnia 2006 CześćW tym przeglądzie Gwiazd z Gevrilem zapomnieli dodac Twoje zdjęcie Irku :!: Tomek celny przytyk nawet na ripostę nie mogłem się zdobyć :oops: btwjam prosty antyligent powiatowy, mogę być gwiazdą, ale w PGR-e (i to nie każdym). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #407 Napisano 29 Grudnia 2006 Nie lubiłem Leosia, a tu proszę kolekcjonuje zegarki i ma całkiem dobry gust, od razu inaczej na niego patrzę, jakoś tak jak na człowieka 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #408 Napisano 2 Stycznia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacekk 1 #409 Napisano 9 Stycznia 2007 Witam - Wczoraj na 2 leciał film dokumentalny dot. Procesu Norymberskiego: POZDRAWIAM ps - Herman Goering nosił Universal Geneve Chronograph (z wygrawerowanym podpisem na deklu) Miałem kiedyś coś takiego,piękna rzecz,(poszlo na allegro),gdybym wiedział......... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość john milton #410 Napisano 11 Stycznia 2007 Czy widzieliście może da Vinci na ręku jakiegoś Polaka? pozdrawiam, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 5 #411 Napisano 13 Stycznia 2007 Maciej Adamkiewicz właściciel Adamedu( firma farmaceutyczna) nosi Omege Constellation 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #412 Napisano 13 Stycznia 2007 Slawny raper i aktor USA -DMX nosi Officine Panerai chyba Luminor na czarnym pasku, chodz widzialem go w jednym filmie gdy mial na branzolecie... mniejsza oto...wiem jedno na pewno nosi Panka... mala fotka ale Panerai zawsze do rozpoznania.. pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość katon #413 Napisano 13 Stycznia 2007 Jeżeli chcecie wiedzieć, jakie zegarki "zagrały" w filmach w parze z aktorami zajrzyjcie tutaj: http://home.san.rr.com/dyamasaki/celebrity...ebritywatch.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #414 Napisano 13 Stycznia 2007 Slawny raper i aktor USA -DMX nosi Officine Panerai chyba Luminor na czarnym pasku, chodz widzialem go w jednym filmie gdy mial na branzolecie... mniejsza oto...wiem jedno na pewno nosi Panka... mala fotka ale Panerai zawsze do rozpoznania.. pozdrawiam A czym się tak wsławił, że umieszczamy go w tym dziale? :oops: :twisted: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #415 Napisano 13 Stycznia 2007 Temat nawiazuje do slawnych i znanych ludzi a DMX jest raczej bardzo znana postacia showbiznesu... takze zapodalem jego wizerunkiem mysle ze nie ma w tym nic zlego.. pozdro 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #416 Napisano 13 Stycznia 2007 Temat nawiazuje do slawnych i znanych ludzi a DMX jest raczej bardzo znana postacia showbiznesu... takze zapodalem jego wizerunkiem mysle ze nie ma w tym nic zlego.. pozdro Może i skoczne utwory, ale nie na moje uszy... http://www.mp3.pl/plyta.php?id=38181 Ojjjjj... :oops: :oops: :oops: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #417 Napisano 13 Stycznia 2007 Igor tu nie chodzi o muzyke jaka DMX prezentuje... tylko o zegarek jaki nosi... o tym tez jest ten temat...! Slawny jest wiec go zapodalem na forum... w tym dziale:) dobrze zrobilem i jest ok:) pozdro! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #418 Napisano 15 Stycznia 2007 Marek Jerzy takie coś ma: KLIK Co to? 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrT 0 #419 Napisano 15 Stycznia 2007 Jeżeli chcecie wiedzieć, jakie zegarki "zagrały" w filmach w parze z aktorami zajrzyjcie tutaj: http://home.san.rr.com/dyamasaki/celebrity...ebritywatch.htm Popatrzcie na powyzszej stronie na opis Minority Report:"Tom Cruise (Detective John Anderton) wears an Omega Speedmaster Professional X-33 disguised as a Bvlgari."Po co ktos by robil cos takiego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28617 #420 Napisano 15 Stycznia 2007 Osin de luxe 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #421 Napisano 17 Stycznia 2007 Jaki zegarek ma Murphy w pojedynku z Davisem?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #422 Napisano 17 Stycznia 2007 No właśnie też miałem pytać na forum Duży, kwadratowy, czarny, jakiś mi przypomina. Nie DeWitt czasem? A Hendry? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 6 #423 Napisano 18 Stycznia 2007 Hendrego dawniej widziałem z AP RO, ale ostatnio miał coś innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darq 1 #424 Napisano 18 Stycznia 2007 a cóż to może być za maleństwo? [/img] 0 www.pajacyk.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #425 Napisano 18 Stycznia 2007 Slawny raper i aktor USA -DMX nosi Officine Panerai I wlasnie tym sposobem ostatecznie wyleczylem sie z Paneraia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach