Gość bazant #10601 Napisano 25 Lipca 2018 Może mało znany wiceprezydent Gwinei Równikowej.PP 6002.https://www.instagram.com/p/BljHmd6nRnV/?utm_source=ig_web_shareNależało by dodać że Twój idol który jest synem afrykańskiego dyktatora ma proces we Francji, gdzie jest oskarżony o zagarnięcie minimum 200 milionów euro, promowanie tego typu osób nie powinno mieć miejsca. Co jakiś czas pokazywani są tu osobnicy którzy uczciwą pracą się nie skalali ale noszą drogie zegarki i znajdują uznanie u niektórych osób. Moderatorzy powinni rzucić czasami okiem kogo to forum promuje, może niebawem trafi się jakiś morderca czy pedofil z zegarkiem za dwa miliony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Feliks #10602 Napisano 25 Lipca 2018 Forum zegarkowe raczej nie jest miejscem które może zastąpić sąd. To jedna sprawa. A druga to gdybym znalazł zdjęcie hitlera z fajnym zegarkiem i bym je tu wstawił to oskarzyłbyś mnie wtedy o promowanie mojego idola i nazizmu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry_1 168 #10603 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Forum zegarkowe raczej nie jest miejscem które może zastąpić sąd. To jedna sprawa. A druga to gdybym znalazł zdjęcie hitlera z fajnym zegarkiem i bym je tu wstawił to oskarzyłbyś mnie wtedy o promowanie mojego idola i nazizmu ?nie no... z Adolfem to jednak byłoby już spore przegięcie... Edytowane 25 Lipca 2018 przez Barry_1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex605 2 #10604 Napisano 25 Lipca 2018 Sir Elton z Chopardem na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #10605 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Ok, ale temat brzmi: "co noszą znani ludzie", a nie "co noszą znani ludzie o nieposzlakowanej opinii, którzy są naszymi idolami i autorytetami dla naszych dzieci"... Sir Elton z Chopardem na nadgarstku Uważaj, bo zaraz ktoś Ci zarzuci propagowanie homoseksualizmu Edytowane 25 Lipca 2018 przez Szyszkops 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4587 #10606 Napisano 25 Lipca 2018 Należało by dodać że Twój idol który jest synem afrykańskiego dyktatora ma proces we Francji, gdzie jest oskarżony o zagarnięcie minimum 200 milionów euro, promowanie tego typu osób nie powinno mieć miejsca. Co jakiś czas pokazywani są tu osobnicy którzy uczciwą pracą się nie skalali ale noszą drogie zegarki i znajdują uznanie u niektórych osób. Moderatorzy powinni rzucić czasami okiem kogo to forum promuje, może niebawem trafi się jakiś morderca czy pedofil z zegarkiem za dwa miliony. Komisja ds moralnej oceny celebrytów noszących zegarki to raczej nie jest dobry pomysł, zresztą głupota, pustota, snobizm i narcyzm też na promocję nie zasługują.Ja ten wątek traktuję jako ciekawostkę a nie wzory do naśladowania. Większość "znanych" nie ma pojęcia o zegarkach, noszą to co drogie albo to za co im płacą. Jedyna korzyść to że można jakiś ciekawy zegarek odkryć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8337 #10607 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Kapuściński pisał (bodajże w „Hebanie”) że im biedniejszy kraj, tym lepszą limuzyną podjeżdża jego przedstawiciel. Nie nam oceniać czy owego wiceprezydenta Gwinei Równikowej stać czy nie na taki zegarek. Sami sobie jednak wystawiają świadectwo. Zresztą, kiedyś w tym dziale pojawił się min. rzecznik Putina, niejaki Pieskow, także z b. drogim zegarkiem na nadgarstku. Cóż, bywa i tak. Edytowane 25 Lipca 2018 przez beniowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Feliks #10608 Napisano 25 Lipca 2018 nie no... z Adolfem to jednak byłoby już spore przegięcie...Nawet gdyby nosił gaciowca Hugo Boss z limitacja do 1 sztuki ozdobionego diamentami i liśćmi dębu ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #10609 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) A teraz coś kontrowersyjnego... Amerykański raperek 6ix9ine, niestety aktualnie króluje wśród młodzieży. Nagrał hit z Nicki Minaj (tej to już chyba przedstawiać nie muszę) A to co udało mi się znaleźć:6ix9ine Rolex Day-Date z czerwoną tarcza w wersji bling Nicki Patek Philippe Aquanaut w wersji bling Edit: widzę, że na górze jest jakaś kłótnia, pewnie zaraz i mi się oberwie. Czy tego chcecie, czy nie, to Ci ludzie są znani. Wszyscy tutaj pewnie wolimy, żeby było inaczej, ale trzeba się z tym pogodzić Edytowane 25 Lipca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #10610 Napisano 25 Lipca 2018 To powinno być zabronione, a nie jakiś tam hitler Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #10611 Napisano 25 Lipca 2018 Należało by dodać że Twój idol który jest synem afrykańskiego dyktatora ma proces we Francji, gdzie jest oskarżony o zagarnięcie minimum 200 milionów euro, promowanie tego typu osób nie powinno mieć miejsca. Co jakiś czas pokazywani są tu osobnicy którzy uczciwą pracą się nie skalali ale noszą drogie zegarki i znajdują uznanie u niektórych osób. Moderatorzy powinni rzucić czasami okiem kogo to forum promuje, może niebawem trafi się jakiś morderca czy pedofil z zegarkiem za dwa miliony. A od kiedy tutaj dokonujemy oceny moralnej??? Bezsensowna uwaga - proponuje się zająć zegarkami. nie no... z Adolfem to jednak byłoby już spore przegięcie... Rozumiem, że na marki zegarków które nosił należy spuścić kurtynę milczenia i udawać, że nie istniały? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4587 #10612 Napisano 25 Lipca 2018 A to co udało mi się znaleźć: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #10613 Napisano 25 Lipca 2018 To powinno być zabronione, a nie jakiś tam hitler Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZgadzam się, aczkolwiek stwierdziłem, że zegarki dość ciekawe i warto pokazać Chociaż na codzień bym w takich nie chodzil Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8337 #10614 Napisano 25 Lipca 2018 Rolex Rolexem, ale co ten raper ma zrobione z twarzą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #10615 Napisano 25 Lipca 2018 Rolex Rolexem, ale co ten raper ma zrobione z twarzą?To jakaś plaga, masz tu parę przykładów Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8337 #10616 Napisano 25 Lipca 2018 Zawsze mi się zdawało, że jak ktoś na tatuaż, to powinien być porządnie wykonany. Takie dziary to chyba ręcznie w więzieniu się robiło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #10617 Napisano 25 Lipca 2018 Zawsze mi się zdawało, że jak ktoś na tatuaż, to powinien być porządnie wykonany. Takie dziary to chyba ręcznie w więzieniu się robiło.Większość tych raperów miała niezbyt ciekawą przeszłość, więc bardzo możliwe Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #10618 Napisano 25 Lipca 2018 Takie dziary to chyba ręcznie w więzieniu się robiło.Ale to chyba idzie właśnie o stylizacje taką... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Feliks #10619 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) no nie wiem. patrząc na nr 3 to chyba dopiero go z podstawówki wypuścilii to jeszcze naćpanego Edytowane 25 Lipca 2018 przez Feliks 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trez 62 #10620 Napisano 25 Lipca 2018 Och jak bym chciał pokazać to zdjęcie z panną mintajową niektórym forumowiczom, jako przyczynek do rozmowy o patuśkach i wielkim zegarmistrzostwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #10621 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Co zabawne, ten człowiek ma 21 lat. Co gorsza, jest udokumentowane jak daje autograf na biuście czternastolatki... no nie wiem. patrząc na nr 3 to chyba dopiero go z podstawówki wypuścilii to jeszcze naćpanegoWysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaI żeby nie było, nie słucham takiej muzyki Ale zawsze coś się usłyszy Edytowane 25 Lipca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Feliks #10622 Napisano 25 Lipca 2018 I żeby nie było, nie słucham takiej muzyki Ale zawsze coś się usłyszy każdy tak mówi :-) a potem raper ma zegarek za 2 bańki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #10623 Napisano 25 Lipca 2018 każdy tak mówi :-) a potem raper ma zegarek za 2 bańki :-)Na ich koncerty nie chodzę, piosenki to tylko jak coś jest w karcie na czasie ma yt (ale to bardzo rzadko). Słucham Alice in Chains, Nirvana, Joy Division, Soundgarden, New Order, The doors Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6271 #10624 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) A teraz coś kontrowersyjnego... Amerykański raperek 6ix9ine, niestety aktualnie króluje wśród młodzieży. Nagrał hit z Nicki Minaj (tej to już chyba przedstawiać nie muszę) A to co udało mi się znaleźć:6ix9ine Rolex Day-Date z czerwoną tarcza w wersji bling Nicki Patek Philippe Aquanaut w wersji bling Edit: widzę, że na górze jest jakaś kłótnia, pewnie zaraz i mi się oberwie. Czy tego chcecie, czy nie, to Ci ludzie są znani. Wszyscy tutaj pewnie wolimy, żeby było inaczej, ale trzeba się z tym pogodzić Rrrany, nie znam tych ludków na szczęście. Jedyne co można zaobserwować to to, że pani jest posiadaczką pokaźnego zadka, a pan ma nierówno pod sufitem... Głupich nie sieją...Straszne... Edytowane 25 Lipca 2018 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bugs 4587 #10625 Napisano 25 Lipca 2018 (edytowane) Widząc takie buźki zawsze jakoś przypomina mi się dialog z Pulp Fiction: Lance: Co sądzisz o Trudi? Nie ma faceta, może razem pofruwacie?Vincent Vega: Która to? Ta z gównem na twarzy?Lance: Nie, to Jody. Moja żona. Żeby nie było offtopic - John Travolta z czasów przedbreitlingowych Edytowane 25 Lipca 2018 przez Bugs 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach