Jan M. Krawczyk 291 #11026 Napisano 15 Lutego 2019 Kolega widać nie zrozumiał 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fylback30 20 #11027 Napisano 15 Lutego 2019 Poprosimy o dowód że nie nosi Nautilus jest o wiele cieńszy od bagelsporta(niecałe 9mm vs 13mm). W dodatku bransoleta tego drugiego jest źle skonstruowana nie zgina się pod kątem 90 stopni tak jak widać na zdjęciu Prokopa poniżej. No chyba, że ten popularny prezenter przypiłował bransoletę pilnikiem-na watchuseek był wątek, gdzie ludzie tak poprawili ten mankament w tym chińskim wypuście. Widać problem z bransoletą. Fota z Nautiliusem Prokopa. Kolega widać nie zrozumiał Doskonale zrozumiałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11028 Napisano 16 Lutego 2019 Kolega widać nie zrozumiał No nie zrozumiał że Twój post był żartobliwy i dotyczył zdjęcia znanego piłkarza z żoną, nie ( dobrego moim zdaniem) dziennikarza. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fylback30 20 #11029 Napisano 16 Lutego 2019 No nie zrozumiał że Twój post był żartobliwy i dotyczył zdjęcia znanego piłkarza z żoną, nie ( dobrego moim zdaniem) dziennikarza. Doskonale zrozumiałem czytam forum od kilku lat, pamiętam sprawę Prokopa i dlatego do niej celowo przy okazji powróciłem.Wiem, że Lewy to entuzjasta zegarków i wiele ciekawych, drogich modeli nosi.Zaraz wkleję kolejny dowód na to, że Prokop na prawdziwego Nautilusa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #11030 Napisano 16 Lutego 2019 Uwielbiam dyskusje. Kolega zrozumiał, ale mimo wszystko postanowił polemizować z tym czego nie miałem na myśli. Oj, chyba moja żona powinna się obawiać konkurencji 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fylback30 20 #11031 Napisano 16 Lutego 2019 (edytowane) Macie kolejny dowód, bo łykacie fejki jak pelikany. Kiedyś bohater udzielił słynnego wywiadu, a później nosił Carrerę za 20koła... Zdjęcia bagelsport- zwróćcie uwagę na kolor tarczy i odległość datownika od brzegu koperty Bagel Fotka z nadgarstka Prokopa w przybliżeniu Uwaga fotka trochę creepy Uwielbiam dyskusje. Kolega zrozumiał, ale mimo wszystko postanowił polemizować z tym czego nie miałem na myśli. Oj, chyba moja żona powinna się obawiać konkurencji Nie wiem o Co Tobie chodzi.Doskonale rozumiem, że tylko żartobliwie przywołałeś bagelsporta bo kiedyś dużo osób łyknęło, że osoba znana i zamożna jaką jest Prokop nosi zegarek udający inny luksusowy model.Ja tylko sprostowałem bajkę puszczoną na forum dawno temu."Chyba nie sądzisz, że sądzę, że sądzisz, że lewy nosi bagelsorta" Edytowane 16 Lutego 2019 przez fylback30 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #11032 Napisano 16 Lutego 2019 Wciąż nie tylko o to chodzi i Marek to wie. Nie sądzę ani, że Lewandowski, ani że Prokop nosi Bagelsporta 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fylback30 20 #11033 Napisano 16 Lutego 2019 Wciąż nie tylko o to chodzi i Marek to wie. Nie sądzę ani, że Lewandowski, ani że Prokop nosi Bagelsporta Ty nie sądzisz, ale np. Pan Master Yoda sądził, że Prokop nosił bagelsporta http://zegarkiclub.pl/forum/topic/160566-co-noszą-znani-ludzie/page-435#entry1819433 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11034 Napisano 16 Lutego 2019 Ty nie sądzisz, ale np. Pan Master Yoda sądził, że Prokop nosił bagelsporta http://zegarkiclub.pl/forum/topic/160566-co-noszą-znani-ludzie/page-435#entry1819433Co sądzi pan Yoda pozostaw jemu samemu , bo coraz bardziej odnoszę wrażenie że się "znamy" i nie tylko czytasz forum od kilku lat, a aktywnie brałeś udział w jego życiu.... Nieważne, zakończmy temat. W kwestii Nautiliusa i Bagelsporta, ostatnio na forum była ankieta, zobaczcie proszę :http://zegarkiclub.pl/forum/topic/172255-ankieta-do-tematu-homage%C5%9Bliski-temat/Mnie to "przeraża".Przeszło 51% biorących udział w ankiecie uważa że taki Bagelsport jest ok! 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #11035 Napisano 16 Lutego 2019 Nie tylko Ciebie Marku to przeraża. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lastom 3 #11036 Napisano 16 Lutego 2019 Kto bogatemu zabroni. By the way: Ile było pseudoafer na zachodzie ludzi udających ze noszą oryginały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11037 Napisano 16 Lutego 2019 Nie tylko Ciebie Marku to przeraża.Czy to konsupcjonizm i chęć posiadania za wszelką cenę, w tym wypadku niską tak wpływa na ludzi...?Kto bogatemu zabroni. By the way: Ile było pseudoafer na zachodzie ludzi udających ze noszą oryginały.Ktoś kiedyś prezentował link zdaje się do instagrama w którym autor wstawiał zdjecia 'znanych i lubianych" ze świata z podróbkami.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #11038 Napisano 16 Lutego 2019 https://www.instagram.com/fakewatchbusta/?hl=en Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Passero #11039 Napisano 16 Lutego 2019 To może ta zagadka będzie łatwiejsza. Zegarek Sławomira Peszko- piłkarz reprezentacji. Rolex? GMT TT, ale który? Ostatni z ceramicznym bezelem czy może poprzedni? Aż tak się nie znamy ;-) ale obstawiam współczesną ceramikę GMT TT, pięciocyfrowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #11040 Napisano 16 Lutego 2019 Czy to konsupcjonizm i chęć posiadania za wszelką cenę, w tym wypadku niską tak wpływa na ludzi...? W tych czasach zdecydowanie Tak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sierżant Julian 1921 #11041 Napisano 16 Lutego 2019 Zdjęcia bagelsport- zwróćcie uwagę na kolor tarczy i odległość datownika od brzegu koperty Całość wygląda jak odlana w jednym kawałku z szajsmetalu jako uboczny produkt w fabryce AK47. Ale powierzchownie owszem, podobny do Nautilusa. Jednak nieprzesadnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 550 #11042 Napisano 16 Lutego 2019 Większe wrażenie robi gwiazda z Seiko SKX007 lub Casio DW-5600 na nadgarstku, niż wysadzanym kamieniami AP. Gdyby to wiedzieli, nie musieliby kompromitować się z fejkami. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 291 #11043 Napisano 17 Lutego 2019 Większe, ale raczej wśród grup fascynatów. Teraz dla osób popularnych medialnie, w większości, niestety, styl ma mniejsze znaczenie niż efekt „bling”. A klasa to często pusty frazes. Są oczywiście chlubne wyjątki, ale one znów na „ścianki” się tak nie pchają. I koło się zamyka. Bo skąd dzieciaki mają czerpać wiedzę? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #11044 Napisano 17 Lutego 2019 Większe, ale raczej wśród grup fascynatów. Teraz dla osób popularnych medialnie, w większości, niestety, styl ma mniejsze znaczenie niż efekt „bling”. A klasa to często pusty frazes. Są oczywiście chlubne wyjątki, ale one znów na „ścianki” się tak nie pchają. I koło się zamyka. Bo skąd dzieciaki mają czerpać wiedzę?Dzieciaki nie wiedzą też ( i nie tylko one) ze Artyści i artyści ( w większości) noszą i robią co im się każe, taki mają fach...Kazik to dobrze podsumował..https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dl7VykCTXX7M&ved=2ahUKEwiUu9iP1MLgAhVvk4sKHbsjDcMQwqsBMAB6BAgLEAU&usg=AOvVaw3bqcpro5lOX5oF1yF2kUOm 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #11045 Napisano 17 Lutego 2019 o sobie śpiewał, nasłuchał się Rage Against The Machine i poleciał z trendem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #11046 Napisano 19 Lutego 2019 Robert Lewandowski chyba polubił firmę Patek Philippe. Zdjęcie z wczorajszego pomeczowego wywiadu. No brawo Robert, świetny gust. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #11047 Napisano 20 Lutego 2019 Pewnie już było, ale jak to piłkarz z dobrą pensją widać, że lubi zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maariusz 408 #11048 Napisano 20 Lutego 2019 Co to dla niego kupic zegarek za 200k zl. To jest kilka - kilkanascie minut gry na boisku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1703 #11049 Napisano 20 Lutego 2019 Robert ma też Nautilusa chrono w bikolor ...ale Saleta też wie co dobre upload photos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #11050 Napisano 20 Lutego 2019 Rolex? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach