Gość Wywiad #1126 Napisano 17 Czerwca 2009 Tomasz LisLis już był kiedyś analizowany. Ktoś wtedy orzekł, że Baume & Mercier. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość XAVIER7 #1127 Napisano 18 Czerwca 2009 Tu lepiej widać: ale do biegania chyba zakłada G-shock'a. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 623 #1128 Napisano 30 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #1129 Napisano 12 Lipca 2009 ło matko 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #1130 Napisano 12 Lipca 2009 ło matko A mówią, że tylko w Polsce są dresiarze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #1131 Napisano 12 Lipca 2009 A co to wogle jest ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1132 Napisano 12 Lipca 2009 Pasuje mu do torebeczki 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #1133 Napisano 12 Lipca 2009 A KTO to w ogóle jest?? Oprócz zegarka to jeszcze fajną torebkę ma, trochę mi teletubisiem wali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #1134 Napisano 12 Lipca 2009 A KTO to w ogóle jest?? Christiano Ronaldo 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1135 Napisano 12 Lipca 2009 Christiano Ronaldo kto? nie kojarzę, ale może dlatego że telewizji ostatnio nie oglądam.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #1136 Napisano 12 Lipca 2009 kto? nie kojarzę, ale może dlatego że telewizji ostatnio nie oglądam.. Piłkarzyna taki, ostatnio czytałem że to straszny maminsynek A tak serio to po co mu ta torebka?? A i jeszcze to ma fajny naszyjnik z pereł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1137 Napisano 12 Lipca 2009 widze Panowie, ze co po niektórzy pozazdrościli formy i poziomu komentowania uzytkownikowm portali typu pudelek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #1138 Napisano 12 Lipca 2009 Ja nikomu niczego nie zazdroszczę, ale spójrz na niego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #1139 Napisano 13 Lipca 2009 no dobra to na poważnie, jaki zegarek ma kolega z damską torebką ze zdjęcia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #1140 Napisano 13 Lipca 2009 Znalazłem tutaj: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=279006 de LaCour Bi-Chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syriusz_Black 2 #1141 Napisano 13 Lipca 2009 kto? nie kojarzę, ale może dlatego że telewizji ostatnio nie oglądam.. "-Fajna laska , podobna do Britney Spears. -Do kogo? -Nie wiesz kto to jest Britney Spears? -Pisałem komiks, nie jestem ostatnio na bieżąco. -Niezła załamka koleś ! " Poranek kojota. 0 Teraz zbieram na coś -)) nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #1142 Napisano 13 Lipca 2009 Jakby się Go ktoś zapytał która godzina?, to pewnie popatrzyłby na komórkę. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #1143 Napisano 13 Lipca 2009 POwitołHehe, ta sama scenka przyszła mi do głowy Tutaj też z podobnym olbrzymem, tylko jakby w drugą stronę Edyta: mój ulubiony polski aktor Chyba będzie trudno rozpoznać 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #1144 Napisano 13 Lipca 2009 Czy mi się wydaje, czy ma również gustowny pierścionek? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1145 Napisano 13 Lipca 2009 OT: de LaCour Bi-Chrono..troszkę wygląda jak deska rozdzielcza po uderzeniu bocznym.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dompa 0 #1146 Napisano 13 Lipca 2009 niewiem czy jużbylo ale zawsze jest ciekawe a tu jeszcze ciekawiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1147 Napisano 13 Lipca 2009 Rolex (to Che Guevara ???) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dompa 0 #1148 Napisano 13 Lipca 2009 Rolex (to Che Guevara ???)tak a dwa rolexy to Fidel złoty day date i stalowy sportowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #1149 Napisano 13 Lipca 2009 tutaj CHE i Marvin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #1150 Napisano 15 Lipca 2009 Mr. Burningcat i Breitling Navitimer (a może Poljot Blue Angels ) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach