Krystian 2290 #2326 Napisano 7 Grudnia 2010 Albo dobrych doradców ds. wizerunku To raczej dobrych nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #2327 Napisano 8 Grudnia 2010 Zapomniałem o UK CHampionship 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4362 #2328 Napisano 8 Grudnia 2010 Jak dla mnie w reklamie Hublota nic niesmacznego nie ma...jest za to "ciekawy" pomysł pokazujący kreatywność agencji reklamowej.Normalnie byście nie rozmawiali o reklamie Hublota (jaka by ona nie była)...w dwóch topikach już o niej czytałem = zadziałała jak zakładano = sukces. 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mathu #2329 Napisano 8 Grudnia 2010 To bajeczki dla marketingowców z wyższej szkoły turystyki i informatyki. Reklama ma się przekładać na wzrost sprzedaży, wszystko inne to bajki. O tych reklamach też się dużo mówi, nawet bardzo dużo: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101130/INNEMIASTA04/660315481 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p790901 0 #2330 Napisano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Czy ktoś wie jaki to model Certiny? Z całą pewnością jeden z droższych. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez p790901 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2331 Napisano 8 Grudnia 2010 Czy ktoś wie jaki to model Certiny? Z całą pewnością jeden z droższych. Jeżeli to Certina to ma przyciski jak First albo Furioius 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24443 #2332 Napisano 8 Grudnia 2010 A kto sławny nosi ten zegarek? To nie Certina tylko Sturmanskie Striela 44mm IMHO. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2333 Napisano 8 Grudnia 2010 To zdecydowanie nie Certina. Filip moim zdaniem dobrze prawi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p790901 0 #2334 Napisano 8 Grudnia 2010 Na 100% to certina bo widziałem na własne oczy ale niestety nie udało mi się zrobić lepszego zbliżenia. Zastanawiam się tylko jaki model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thekenias 0 #2335 Napisano 11 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2336 Napisano 13 Grudnia 2010 (edytowane) Na 100% to certina bo widziałem na własne oczy ale niestety nie udało mi się zrobić lepszego zbliżenia. Zastanawiam się tylko jaki model. Nie ma mowy. Na 100% Strieła 44 mm. Żadna Certina. Coś źle zobaczyłeś. Chyba, że Certina robi zegarki na mechanizmie Poljota 3133 Edytowane 13 Grudnia 2010 przez Maro66 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2337 Napisano 13 Grudnia 2010 Marek, jest to jedyny na dzien dzisiejszy rusek ktory wciaz psuje mi glowe 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2338 Napisano 13 Grudnia 2010 Świetna jest... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #2339 Napisano 14 Grudnia 2010 Shaun Toub - aktor iranskiego pochodzenia pomalu robiacy kariere w Hollywood. Gral np. w Iron Man czy Ostatni Wladca Wiatru (nie widzialem zadnego . Co zdobi jego reke? 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 1 #2340 Napisano 14 Grudnia 2010 Irańskiego pochodzenia? Śmierdzi mi jakąś podróbą 0 Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma 2 głosy, a profesor uniwersytetu ma 1 głos... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #2341 Napisano 14 Grudnia 2010 Stereotypujesz - gosc mieszka w LA. 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2342 Napisano 14 Grudnia 2010 TW Steel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #2343 Napisano 14 Grudnia 2010 ...Co zdobi jego reke?Chodzi Ci o prawą czy lewą? 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #2344 Napisano 14 Grudnia 2010 Na lewej jakiś U-Boat Chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 0 #2345 Napisano 15 Grudnia 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Erich_von_Daniken.jpgSorki za sam link, ale fotka jest bardzo duża i nie wiem jak ją przyciąć do sensownych rozmiarów. Może ktoś pomoże? Erich von Daniken, szwajcarski pisarz, jeden z głównych propagatorów teorii paleoastronautyki (mówiącej, że w przeszłości cywilizacje pozaziemskie miały wpływ na rozwój ludzkości). Speedmaster? 0 "The only thing in the world worse than a fake Rolex is a real one" J. Clarkson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2346 Napisano 15 Grudnia 2010 Moim zdaniem tak - Speedmaster. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #2347 Napisano 15 Grudnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #2348 Napisano 16 Grudnia 2010 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #2349 Napisano 16 Grudnia 2010 W tym wątku przewijał się już Jean Todt. Może niektórych z Was zainteresuje fakt, że Jean zamówił dość ciekawy zegarek w VC. Vacheron zrobił dla niego Mercatora z emaliowaną tarczą, która przedstawia fragment Ferrari Enzo. Czasomierz dostarczono szczęśliwemu klientowi w kwietniu 2003 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #2350 Napisano 16 Grudnia 2010 A co nosi Prezydent Chille - Sebastián Pi?era A nie przypadkiem TAG Heuer Grand Carrera Automatic??? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach