Jajacek 312 #2401 Napisano 30 Grudnia 2010 kozak , moje klimaty , gdzie to znalazłeś ? już pragnę onego ! daj , proszę , cynka gdzie nabyć . thx . 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #2402 Napisano 30 Grudnia 2010 (edytowane) kozak , moje klimaty , gdzie to znalazłeś ? już pragnę onego ! daj , proszę , cynka gdzie nabyć . thx . Daniel Strom Memento Mori Carpe Diem Watch Zobacz tutaj i tutaj Pozwolę sobie jeszcze pokazać klamerkę, bo jest IMHO świetna... W środku siedzi ETA 2824, a cena zaczyna się od 6 666 EURO za wersję ze srebrną kopertą... Za platynę 46 666 EURO... Edytowane 30 Grudnia 2010 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2403 Napisano 30 Grudnia 2010 drogawy..ale fajny kurde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2404 Napisano 30 Grudnia 2010 ...ale fajny kurde Nie żartuj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #2405 Napisano 30 Grudnia 2010 Krystek, fajny jest, nie podoba Ci się? Wiem, wiem. Stary dekiel ładniejszy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #2406 Napisano 31 Grudnia 2010 Co nosi słynny MacGyver? Swoją drogą kultowy serial, pamiętam jak oglądałem jego wyczyny z wypiekami na twarzy Obecnie nosi już inny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #2407 Napisano 31 Grudnia 2010 Wiem, pytam co nosi na zdjęciu które wkleiłem Ach, co nosił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #2408 Napisano 31 Grudnia 2010 Widzę, że muszę się wyrażać bardzo dosadnie, bo niektórzy mają problem z percepcją - skoro wklejam fotkę faceta z zegarkiem na łapie i pytam co nosi to chyba nie trudno skojarzyć, że chodzi o to jaki zegarek ma na zdjęciu? Uśmiechnij się. Nie psuj nastroju. Chyba że chcesz mnie obrazić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #2409 Napisano 31 Grudnia 2010 whb - pie..olisz. Kolega spytał co nosi MacGyver, a nie stary Richard Dean Anderson 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2410 Napisano 31 Grudnia 2010 Co nosi słynny MacGyver?Jeśli to kadr z filmu, to nosił zegarki na pasku nylonowym z kalsyczną tarczą "military field", albo Timex albo Trooper 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #2411 Napisano 31 Grudnia 2010 Pamiętając wyczyny MacGyvera jestem pewny, że zagarek też sam sobie zrobił z gwoździ, denka od słoika i pozytywki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #2412 Napisano 4 Stycznia 2011 A co nosi Barack? (może już było) :Galeria zdjęć Jest przynajmniej jeden garniturowy i jeden sportowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #2413 Napisano 4 Stycznia 2011 ten po lewej to chyba u-boat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #2414 Napisano 4 Stycznia 2011 Joanna Racewicz ma też całkiem ładnego i dużego sikorka...ciekawe co to jest Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #2415 Napisano 4 Stycznia 2011 A co nosi Barack? (może już było) :Galeria zdjęć Jest przynajmniej jeden garniturowy i jeden sportowy. Poszukaj w temacie - zegarek Secret Service 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #2416 Napisano 4 Stycznia 2011 podejrzewam, że bardziej chodzi o "sławni.. " niż o orientację.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2417 Napisano 4 Stycznia 2011 A co nosi Barack? (może już było) :Galeria zdjęć Jest przynajmniej jeden garniturowy i jeden sportowy. Garniturowy nie jest to czasem Jorg Gray 6500? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #2418 Napisano 4 Stycznia 2011 Ewan McGregor i PAM 112 (chyba). 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekr89 168 #2419 Napisano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Co do Obamy - to nieco powinno rozjaśnić: PS: Nie wiem czy ta strona się pojawiła: http://coolspotters.com/products/watches?grid=spots Wybierasz model zegarka i sprawdzasz kogo znanego z nim złapano. Edytowane 4 Stycznia 2011 przez tomekr89 0 Lubię divery, nie lubię chronografów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #2420 Napisano 5 Stycznia 2011 Adam Savage z "Pogromców mitów" i jego PO Chrono: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #2421 Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) Jeden z najlepszych gitarzystów naszego globu: Yngwie J. Malmsteen i jego złoty Rolex! Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Kangie 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-odrodzenie 0 #2422 Napisano 7 Stycznia 2011 jeśli chodzi o Yngwie J. Malmsteen'a to nie tylko jeden z najlepszych, ale także chyba najszybszy gitarzysta na tej planecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #2423 Napisano 7 Stycznia 2011 jeśli chodzi o Yngwie J. Malmsteen'a to nie tylko jeden z najlepszych, ale także chyba najszybszy gitarzysta na tej planecie Szybszy od np.: Vai ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kangie 7 #2424 Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) jeśli chodzi o Yngwie J. Malmsteen'a to nie tylko jeden z najlepszych, ale także chyba najszybszy gitarzysta na tej planecie Nie chciałem tego pisać, ale też tak uważam Nie bez powodu ma przyklejone na gitarach naklejki z konikiem a'la Ferrari Lawnowerman, tak, Yngwie jest szybszy od Vaia. Wyzwaniem dla niego jest chyba jedynie Michael Angelo Batio! Na szczęście muzyka to nie wyścigi Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Kangie 0 Dobry zegarek nie jest zły! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #2425 Napisano 8 Stycznia 2011 Szybszy od np.: Vai ?W 1-lidze czyli np. Malmsteen, Vai czy Satriani jeśli chodzi o szybkość jest bardzo podobnie i chyba nie urodził się jeszcze taki co to zmierzył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach