krisp1 2815 #3751 Napisano 14 Lipca 2012 Ronaldo - brazylijski piłkarz. Rolex ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1216 #3752 Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Ale się chłopina spasł..Jednak piła trzyma linię uprawiających ją ludzi.Po ukończeniu kariery wielu z nich tyje,wystarczy spojrzec na oblecha Latę.. Edytowane 14 Lipca 2012 przez akism 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #3753 Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) U P.Kulczyka na reku to jednak Breuget. Edytowane 14 Lipca 2012 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #3754 Napisano 14 Lipca 2012 A polska "Larissa"? Hublocik? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 26684 #3755 Napisano 14 Lipca 2012 Pewnie, że tak, czyli modny zegarek "maślanki" towarzyskiej 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3756 Napisano 14 Lipca 2012 A co to za maszyna powyżej? Imie jej i nazwisko poproszę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson01 3 #3757 Napisano 14 Lipca 2012 No nie żartuj Michał - Natalia Siwiec 0 Nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #3758 Napisano 14 Lipca 2012 tak...Big Bang... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1216 #3759 Napisano 14 Lipca 2012 Ładna jest..To ,ze niezbyt inteligentna na urode nie rzutuje:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3760 Napisano 14 Lipca 2012 No nie żartuj Michał - Natalia Siwiec Nie poznałem Swego czasu widywałem ją często na stadionie Wisły Kraków (partnerka byłego piłkarza Wisły Damiana Gorawskiego). 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #3761 Napisano 14 Lipca 2012 No nie żartuj Michał - Natalia Siwiec Sorry ale kto to jest Natalia Siwiec? Kolejna zna z tego ze jest znana?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3762 Napisano 14 Lipca 2012 Natalia Siwiec w ...zegarkach ludzi SŁAWNYCH ...zdewaluowało się pojęcie sławy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #3763 Napisano 14 Lipca 2012 Ten zegarek jest tak samo oryginalny jak jej usta i piersi.Ale pomijając to i kwestię intelektu,to z wyglądu mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #3764 Napisano 14 Lipca 2012 Nie znam jej więc o intelekcie nie chcę się wypowiadać, urodę też dyplomatycznie przemilczę, ale to w jaki sposób w tak krótkim czasie potrafiła się wypromować to mistrzostwo świata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #3765 Napisano 14 Lipca 2012 Ona jak ona,to agencja ją wypromowała inwestując odpowiednie kwoty u dziennikarzy kilku portali (10 do 20 tysięcy za artykuł i foto na głównych stronach) a później to już poszło samo bo tak to się kręci.Podpisała kilka kontraktów,sesja w sierpniu w Playboy'u i jeszcze przez 2,3 miesiące będzie szum a później odejdzie w zapomnienie.Ona ma 30 lat więc to była ostatnia szansa i strzał na parę złotych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #3766 Napisano 15 Lipca 2012 cytat "Natalia Siwiec w ...zegarkach ludzi SŁAWNYCH ...zdewaluowało się pojęcie sławy " W pełni się zgadzam , nawet pisałem już kiedyś ,że nasza piłka jak i nasza kibicka czyli..nadmuchana Jednak chyba to rozgłos nie sława. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #3767 Napisano 15 Lipca 2012 Natalia Siwiec tutaj - to jakaś zorganizowana akcja ? Trzeba przyznać że dziewczynama marketing opanowany perfekcyjnie nawet na tak niszowe forum udało jej sie trafic 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #3768 Napisano 15 Lipca 2012 Derek Chisora ( Bokser ) i Breitling ...pasuje mu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4304 #3769 Napisano 15 Lipca 2012 Pewnie, że tak, czyli modny zegarek "maślanki" towarzyskiej W dodatku ewidentnie za duży ...ale Hubloty i tak nadają się tylko jako Kajdany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1216 #3770 Napisano 15 Lipca 2012 Uczy się obsługiwać iphona..Co do breitka faktycznie fajnie prezentuje się na czarnym tle.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #3771 Napisano 15 Lipca 2012 Wiecie co? Byłem przekonany, że tytuł tego wątku to "Co noszą znani ludzie", a nie "sławni". Zatem sorki za umieszczenie zdjęć tej pani Wierzcie mi, że nie mam nic wspólnego z tymi dziennikarzami, którzy ją promują 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1216 #3772 Napisano 15 Lipca 2012 Ci znani nie zawsze sa ładni Uznajmy to za miły przerywnik w kontynuowanym wątku jakby nie bylo ładna kobieta porusza nasze zmysły estetyki(i nie tylko:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #3773 Napisano 15 Lipca 2012 Hubloty może i kajdany,ale co ja mam zrobić jak mi się podobają... Może kiedyś mi przejdzie. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #3774 Napisano 16 Lipca 2012 ...nawet pisałem już kiedyś ,że nasza piłka jak i nasza kibicka czyli..nadmuchana Pod takim porównaniem chętnie się podpiszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeQuila 0 #3775 Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Jon Lord (RIP) - Deep Purple, co na ręku nie mam pojęcia: Edytowane 17 Lipca 2012 przez TeQuila 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach