ASTRAL 5271 #4126 Napisano 29 Marca 2013 U Beckama trochę nie teges ten brązowy pasek do szarego garniaka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4127 Napisano 29 Marca 2013 a to brązowy pasek do szarego garnituru nie pasuje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 14615 #4128 Napisano 29 Marca 2013 A od kiedy brązowy pasek nie pasuje do szarego garnituru? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5271 #4129 Napisano 29 Marca 2013 Biorąc pod uwagę, że garniak był ciemnoszary/grafitowy i miał do niego dobrane czarne buty, to w tym zestawieniu brązowy pasek średnio mu pasował.Do tego nie miał paska do spodni (chyba, że to jakiś nowy trend??), więc ogólnie tak sobie jak dla mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #4130 Napisano 29 Marca 2013 Akurat brak paska do spodni od garnituru to klasyka tradycji - dobrze skrojone, dobrane i dopasowane spodnie powinno się nosić bez paska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25753 #4131 Napisano 29 Marca 2013 Akurat brak paska do spodni od garnituru to klasyka tradycji - dobrze skrojone, dobrane i dopasowane spodnie powinno się nosić bez paska.Klasycznie na szelkach. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5271 #4132 Napisano 29 Marca 2013 Akurat brak paska do spodni od garnituru to klasyka tradycji - dobrze skrojone, dobrane i dopasowane spodnie powinno się nosić bez paska. Nie wiedziałem o tym, aczkolwiek przyznam, że czułbym się trochę dziwnie bez paska w takich spodniach.Becks nie miał szelek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25753 #4133 Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Jesteś pewien? edit: już widzę - miał spodnie z gurtami Edytowane 29 Marca 2013 przez eye_lip 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4134 Napisano 29 Marca 2013 Biorąc pod uwagę, że garniak był ciemnoszary/grafitowy i miał do niego dobrane czarne buty, to w tym zestawieniu brązowy pasek średnio mu pasował. Mnie tam bardziej to z krawatem nie gra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #4135 Napisano 1 Kwietnia 2013 To żarty,ale procentowo zdecydowana większośc kobiet postąpiłaby wg.mojego scenariusza:) Przepraszam, ze wracam do OT ale normalnie wyrobić nie mogę;-) Twoje założenia i "scenariusze" są tak samo sprawiedliwe jak to, że każdy facet zdradza swoją dziewczynę/żonę i że jak pijany to poleci na każdą;-)w komórceHehehehe to było dobre!;-D Nie wiem czy już ktoś pytał, prześledziłam ostatnie 10 str i nie znalazłam a mianowicie interesuje mnie jaki zegarek nosi Kupa Wojewódzki? Zaraz zamieszczę jakąś fotkę. Wiem tylko, że to coś pokażnych rozmiarów. Obstawiam Omesię albo Rolka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1186 #4136 Napisano 1 Kwietnia 2013 Nosi gł. Carrerę.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #4137 Napisano 1 Kwietnia 2013 To żarty,ale procentowo zdecydowana większośc kobiet postąpiłaby wg.mojego scenariusza:) Przepraszam, ze wracam do OT ale normalnie wyrobić nie mogę;-) Twoje założenia i "scenariusze" są tak samo sprawiedliwe jak to, że każdy facet zdradza swoją dziewczynę/żonę i że jak pijany to poleci na każdą;-)w komórceHehehehe to było dobre!;-D Nie wiem czy już ktoś pytał, prześledziłam ostatnie 10 str i nie znalazłam a mianowicie interesuje mnie jaki zegarek nosi Kupa Wojewódzki? Zaraz zamieszczę jakąś fotkę. Wiem tylko, że to coś pokaźnych rozmiarów. http://www.pudelek.pl/artykul/34268/woj/26/Tematem przewodnim co prawda jest auto ale kilka fotek przedstawia zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #4138 Napisano 1 Kwietnia 2013 Nosi Tag Heuer Carrera dokładnie taki: Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #4139 Napisano 1 Kwietnia 2013 Dziękóweczka:-) jak widać nie zmienia zegarków z taka częstotliwością co auta;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #4140 Napisano 3 Kwietnia 2013 Guns and Roses, Axl - Breitling Emergency? 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mwist 3 #4141 Napisano 3 Kwietnia 2013 Aerospace, spójrz na godzinę 12, 3, 6 i 9 na bezelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #4142 Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) A co nosi Kim ? Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reXio 5 #4143 Napisano 4 Kwietnia 2013 Kompletny bałagan w głowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_mazurro 56 #4144 Napisano 4 Kwietnia 2013 Kompletny bałagan w głowie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karagirl 3 #4145 Napisano 4 Kwietnia 2013 Pewnie Rolex "Korean made" ;-P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #4146 Napisano 4 Kwietnia 2013 Jan Kulczyk i jego Breguet heritage tourbillon. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4147 Napisano 5 Kwietnia 2013 Jan Kulczyk i jego Breguet heritage tourbillon.Piękny... Ciekawe jakie jeszcze tykające skarby posiada Kulczyk. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
generał 0 #4148 Napisano 5 Kwietnia 2013 Bardzo mnie ciekawi co nosi Mateusz Grzesiak, w ogole niesamowity czlowiek, polecam jego wyklady i ksiazki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 31838 #4149 Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Jan Kulczyk i jego Breguet heritage tourbillon. Piękny zegarek, ale niedopasowanie długości paska do nadgarstka flejowate . Nie przystoi. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4150 Napisano 5 Kwietnia 2013 Piękny zegarek, ale niedopasowanie długości paska do nadgarstka flejowate . Nie przystoi.I to bardzo. Nie podoba mi się coś takiego, szczególnie przy takim zegarku. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach