porcelanowy 938 #2826 Napisano 18 Kwietnia 2011 PowitołA widzisz spy, nie miałem pojęcia o tej marce i myślałem, że tam na końcu jeszcze jest "C" ucięte kadrowaniem Odpuszczam, choć nadal mi się widzi: dziwak taki. ratuje go ta chusteczka dobrana kolorystycznie ....bo inaczej...Lubię gościa, więc chciałbym wierzyć, że to zamierzone 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VanHagen 0 #2827 Napisano 18 Kwietnia 2011 A co nosi Luigi Lovaglio nowy prezes PEKAO SA z grupy UniCredit ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #2828 Napisano 18 Kwietnia 2011 a ta pani moze ma sikor ZODIAK? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pinus 5 #2829 Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) A co nosi Luigi Lovaglio nowy prezes PEKAO SA z grupy UniCredit ?Myślę, że IW391002 (Portofino Chronograph) Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Pinus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #2830 Napisano 18 Kwietnia 2011 Moim zdaniem ta pani Claire Forlani może mieć jakąś Eternę, ale nie mam pojęcia jaką... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2831 Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja myślę że to zdecydowanie Eterna, i to chyba na brązowym pasku, ale wtedy 'trochę' by jej nie pasowało 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #2832 Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Eterna, Zodiak, Vacheron, z tym mi się kojarzy, ale modelu takiego znaleźć nie mogę... A tutaj Fedor i G-shock: Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez DUBHEAD 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 619 #2833 Napisano 19 Kwietnia 2011 A tutaj Fedor A tutaj kolejny kolega szwagra .... Moda proszę o przypomnienie regulaminu wątku. PozdrawiamIko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Szymański 2 #2834 Napisano 19 Kwietnia 2011 Fedor http://www.youtube.com/watch?v=JhDzEVBTQgw 0 pozdrawiam, Dominik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 436 #2835 Napisano 19 Kwietnia 2011 A co nosi Luigi Lovaglio nowy prezes PEKAO SA z grupy UniCredit ? Myślę, że IW391002 (Portofino Chronograph) Wydaje mi się, że to nie to. Wyraźnie widać, że datownik jest biały, poza tym koronka to chyba "cebula" i indeksy godzinowe wglądają na większe. Może to Montblanc Star Chronograph? 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2836 Napisano 19 Kwietnia 2011 dokładnie Montblanc Star Chrono... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czachomaster 0 #2837 Napisano 19 Kwietnia 2011 A co nosi Piotr Fronczewski?niestety nie mam lepszych zdjęć niż te: i tu jeszcze jedno zdjęcie: http://pomponik.pl/news/fronczewski-zakonczy-kariere,1232210,4234 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #2838 Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) PowitołNie wiem, co nosi Fronczewski, ale podoba mi się niezmiernie, że traktuje tego dressa jak normalne narzędzie (vide zdjęcie na kładzie) Lubię gościa od pierwszego zderzenia z Panem Kleksem... nie wiem, czy dobrze do zabrzmiało... p.s. Gdzie jest "regulamin wątku"? ;> Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #2839 Napisano 20 Kwietnia 2011 Omega JFK Commemorative piece ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #2840 Napisano 22 Kwietnia 2011 Michael Schumacher - kierowca F1. Więcej na ten temat: http://www.luxurylaunches.com/watches/audemars_piguets_ambassador_michael_schumacher_shines_at_shanghai.php 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2841 Napisano 22 Kwietnia 2011 jeśli pytasz, co to..to AP Royal Oak Offshore Grand Prix w kopercie z włókna węglowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #2842 Napisano 22 Kwietnia 2011 No jasne - specjalnie dlatego wklejam link do artykułu na ten temat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crashsugar 1 #2843 Napisano 24 Kwietnia 2011 witam Jako że trwają mistrzostwa swiata w snooker'a mam pytanie, co ma na ręce Stephen Hendry ? sorry za słabe zdjęcie ale nie mogłem znaleźć lepszego pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matikk 1 #2844 Napisano 24 Kwietnia 2011 Wydaje mi się, że Rolexa ale nie wiem jaki model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2845 Napisano 26 Kwietnia 2011 wczoraj grał O'Sullivan (Ronnie O'Sullivan - czołowy snookerzysta świata)...i zdaje mi się, że miał na ręku JLC Reverso... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 63 #2846 Napisano 26 Kwietnia 2011 No właśnie. Bardzo malutki zegarek, jak nie dla Ronniego. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrn1 0 #2847 Napisano 29 Kwietnia 2011 Panowie, bardzo ciekawi mnie to, jaki czasomierz ubrał tutaj Kuba Wojewódzki - jeden z najbardziej znanych polskich celebrytów i dziennikarzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #2848 Napisano 29 Kwietnia 2011 (edytowane) Carrerę? Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez pawel1380 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #2849 Napisano 29 Kwietnia 2011 owszem...Carrera Day-Date 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinio 0 #2850 Napisano 30 Kwietnia 2011 A ja wam opowiem wam taką oto historyjkę.Wiele,wiele lat temu kupiłem G-schocka.Chyba to był pierwszy który wyszedł.Bywałem wtedy na Ukrainie i oddałem go w prezencie milicjantowi który mi bardzo pomógł i ugościł we własnym domu(ale to już temat na inną opowieść ) do rzeczy.Pamiętacie film pt.Speed z Sandrą Buldok i Kijanu Rifs? ON miał identyczy.Ale najfajniejsze jest to,że w tym filmie znalazłem osobiście babola.Mianowicie początek filmu wybucha pierwszy autobus i dzwoni telefon w budce Kijanu podnosi słuchawkę i słuchaterrorysty za pięć minut coś tam,coś tam i tym podobne bla,bla,bla po czym spogląda na G-shocka sprawdzając ile ma czasu a tam sikor pokazuje na którą godzinę nastawiony jest ALARM stop klatka to zobaczycie tam mój były zegarek i ściemę w filmie nadaje się to dle tego czubka z WP "to się wytnie" zresztą lubię wyszukiwać takie rzeczy.Także "mój" zegarek nosił bohater z Matrixa . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach