Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

delbana

GIEŁDA STAROCI W BYTOMIU

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiam po dłuższej przerwie :mrgreen:

Witamy :grin:

Wybierasz się może w piątek/sobotę na giełdę :?: Ja na 99% przyjadę :mrgreen:

CДEЛAHO B CCCP - najlepsze zegarki na świecie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Karol !

W sobotę na pewno będę :D

W piatek, gdybyś przyjeżdżał , to zadzwoń do mnie.

Pozdrawiam- Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość borczan

Uwaga - jezeli zobaczycie nowego rolexa za 300zł to miejcie pewnosc ze to podroba . Nie tylko rolex breitling omega ecco timex edox itp niedajcie sie oszukac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Uwaga - jezeli zobaczycie nowego rolexa za 300zł to miejcie pewnosc ze to podroba . Nie tylko rolex breitling omega ecco timex edox itp niedajcie sie oszukac

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bo My to dopiero się urodziliśmy? po 300 nowe rolki? Używane są droższe kulkadziesiąt razy ;)

Nowe Timexy za 300? MEGA Drożyzna...... :evil:

:)

....a po czym wnosisz, że one nie są oryginalne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy w ta sobotę będzie giełda, czy jest przesunięta o tydzień??

mattii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej nie wiecie czy giełda odbyła się 1-2 11? Czy jest teraz tj 8. 11? Mam nareszcie wolne wybrałbym się... Aha i gdzie na szombierkach czy na placu Sobieskiego?

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość marian9012

W pierwsza sobote stycznia 2009 roku giełdy staroci nie było czy jest w innym terminie czy ja zlikwidowali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była na Szombierkach, ale ponoć jakies pięć samochodów. Chyba giełdy jako takiej nie było, a ci, którzy przyjechali, nie wiedzieli o tym.

Informacje z drugiej, ale całkowicie pewnej ręki.

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może mróz wszystkich odstraszył albo jeszcze noworoczny kac trzymał <_<

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
może mróz wszystkich odstraszył albo jeszcze noworoczny kac trzymał :o

Giełda zgodnie z terminarzem odbędzie się 9,10 Styczeń. Informacja o terminie była dostępna od dłuższego czasu na stronie Bytomskiego Jarmarku Staroci.

Terminarz na rok 2009

# 9,10 styczeń

# 6,7 luty

# 6,7 marzec

# 3,4 kwiecień

# 8,9 maj

# 5,6 czerwiec

# 3,4 lipiec

# 7,8 sierpień

# 4,5 wrzesień

# 2,3 październik

# 6,7 listopad

# 4,5 grudzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Sosnowca / okolic wybiera się na giełdę w najblizszy weekend? Nigdy dotąd tam nie byłem - zabrałbym się (partycypując w kosztach oczywiście) a przy okazji nawiazał blizsze kontakty z forumowiczami z okolic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niestety teraz na bytomiu ni ebylem:/ ale znajmoy cos uslyszal, ze jakies ulotki odnosnie czeskiej gieldy dawali - czy to prawda?? ktos moze przyblizyc temat??

mattii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość marian9012

Według oceny mojej i wielu bywalcy giełda w Bytomiu to jedna z najdroższych w Polsce.To samo słyszy sie wśród odwiedzajacych gieldę.Ceny jakie mają sprzedający przekraczają zdrowy rozsądek dla przykładu dam jeden idiota za 2 szt.torów do kolejki Piko powykszywiane rządał 10 zł gdzie nowe na allegro 1 szt. kosztuje 1,50 zł a za mechanizm zegarka niekompletnego do kieszonkowców rządał 80 zł gdzie taki sam na allegro kupisz za 40 zł ,za rewolwer czarnoprochowy replikę navy .36 chcą 1200 zł w słabym stanie gdzie na allegro kupisz za 720 zł ,zegar roczniak uszkodzony mały z zerwanym włosem żądają 280 zł i tak mozna by wymieniać prawie ze wszystkim.Poprostu idiotów nie brakuje oni myslą, że tam przychodzą matoły nie znający się na niczym.Inaczej jest w Częstochowie lub Wrocławiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak trochę nie temat. Ale blisko. W Gliwicach giełda jest w 2i 4 niedzielę miesiąca. NA jakiś stronach czytałem że w 2 i ostatnią niedzielę. W większości miesięcy 4 i ostatnia niedziela się pokrywają ale teraz w marcu nie. Jechać czy nie jechać?

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
za 2 szt.torów do kolejki Piko powykszywiane rządał 10 zł gdzie nowe na allegro 1 szt. kosztuje 1,50 zł a za mechanizm zegarka niekompletnego do kieszonkowców rządał 80 zł gdzie.......Poprostu

A słowników nie zarządałeś?

:wacko:

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.