satanic 15878 #701 Napisano 6 Października 2019 Widzę, widzę trochę wypełnienia zostało. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #702 Napisano 6 Października 2019 (edytowane) Tak z ciekawości. W piątek miałem 5 wizytę w studio tatuażu, tym razem innym.Sesja 8 godzinna, cholery można było dostać. Ale nie o tym. Pierwszy raz spotkałem się z tym że po skończeniu dziarania pryskaja dziarę jakimś środkiem na bazie spirytusu i gliceryny, aby jak to tłumaczą zamknęły się pory. No myślałem że zwariuje z bólu i nie przechodziło z pół godziny. Spotkał się ktoś z taką praktyką? Edytowane 6 Października 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #703 Napisano 6 Października 2019 Nigdy tak nie miałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #704 Napisano 6 Października 2019 Juz doczytałem to środek Tattoo Finish, ma zamykać pory, ograniczać wydzielanie osocza oraz opuchlizne.Ale odczucie naprawdę nie fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #705 Napisano 7 Października 2019 Osobiście trzymam opatrunek tylko pierwszą noc.Potem mycie delikatne 3-4 razy dziennie mydłem dla dzieci(po zwykłym wyskakują mi krosty) i bepanthen.Nie ma co panikować,to tylko tatuażSuper Japan ! Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piter80 98 #706 Napisano 17 Października 2019 Super Japan ! Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaDzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25179 #707 Napisano 28 Października 2019 Na taki tatuaż zdecydowała się moja kobietka Jestem z szoku, ze przerwała cały zabieg bez utraty przytomności 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 1994 #708 Napisano 28 Października 2019 Tak z ciekawości. W piątek miałem 5 wizytę w studio tatuażu, tym razem innym.Sesja 8 godzinna, cholery można było dostać. Ale nie o tym. Pierwszy raz spotkałem się z tym że po skończeniu dziarania pryskaja dziarę jakimś środkiem na bazie spirytusu i gliceryny, aby jak to tłumaczą zamknęły się pory. No myślałem że zwariuje z bólu i nie przechodziło z pół godziny. Spotkał się ktoś z taką praktyką?Spirytus?Nie jestem na czasie, bo dawno nie dziarałem ale pierwsze słyszę... 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #709 Napisano 28 Października 2019 (edytowane) Tattoo Finish to był ten środek.Nie wiem na ile to jest efekt tego specyfiku a na ile zbieg okoliczności, ale jak na wszystkich innych dziarach skóra schodziła mi niesamowicie, tak tutaj prawie wcale się nie łuszczyła- dziwne. Jest już praktycznie prawie 4 tygodnie po, więc chyba już nie będzie Chyba, że to kwestia maści. Dotychczasowe smarowałem Easy Tattoo a teraz ten Bepanthenem - maść. Edytowane 28 Października 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #710 Napisano 28 Października 2019 Na taki tatuaż zdecydowała się moja kobietkaŚwietny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #711 Napisano 29 Października 2019 No to jedziemy... Na taki tatuaż zdecydowała się moja kobietka Jestem z szoku, ze przerwała cały zabieg bez utraty przytomności Bardzo fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25179 #712 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) No to jedziemy... Powodzenia! Zapowiada się niezła dziara...Od kilku tygodni chodzi za mną zapach tuszu chyba pora na kolejny tatuaż ...Podobno bez zdjęcia się nie liczy, wiec pochwale się co u mnie na ramieniu Teraz muszę wypełnić wewnętrzne przedramię, jest już kilka projektów, ale brakuje czasu Edytowane 29 Października 2019 przez Teufel26 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #713 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) No to jedziemy... Powodzenia! Zapowiada się niezła dziara...Od kilku tygodni chodzi za mną zapach tuszu chyba pora na kolejny tatuaż ... Dzięki, mam nadzieję, że wyjdzie ok No mi już tylko na nogach miejsce zostało, a też tak mam, że jak kilka miesięcy nic nowego nie zrobię to chory chodzę. Odpowiadałem zanim dodałeś zdjęcie. Dobrze to wygląda, góra świetna Edytowane 29 Października 2019 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johndeacon 89 #714 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Teufel26- kapitalny, gratuluje!!! Szczególnie górna część na ramieniu (jakby kalkę przykleił a nie dziarał). U mnie w obrębie 2 miesięcy siadły takie. Ostatni będą oczy do lekkiej poprawki, jeszcze się goi (wybarwia). Edytowane 29 Października 2019 przez johndeacon 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25179 #715 Napisano 29 Października 2019 (edytowane) Dzięki za pozytywny odbiór Oba projekty wykonała moja żona, to znaczy szkice, niestety tatuować nie chce...Teufel26- kapitalny, gratuluje!!! Szczególnie górna część na ramieniu (jakby kalkę przykleił a nie dziarał).U mnie w obrębie 2 miesięcy siadły takie. Ostatni będą oczy do lekkiej poprawki, jeszcze się goi (wybarwia). Na zdjęciach nie widać konieczności poprawki, naprawdę świetne praceame="Teufel26" post="2645575" timestamp="1572341514"]Dzięki, mam nadzieję, że wyjdzie ok No mi już tylko na nogach miejsce zostało, a też tak mam, że jak kilka miesięcy nic nowego nie zrobię to chory chodzę.Odpowiadałem zanim dodałeś zdjęcie. Dobrze to wygląda, góra świetna Ufam ze pochwalisz się po wszystkim Edytowane 29 Października 2019 przez _Kwiatek_ 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15878 #716 Napisano 29 Października 2019 Ja 4 grudnia mam termin coś tam będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25179 #717 Napisano 29 Października 2019 Ja 4 grudnia mam termin coś tam będzie.Masz już jakiś projekt, co będzie robione? 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15878 #718 Napisano 29 Października 2019 Kilka pomysłów jest albo kończę jedną rękę motywy japońskie, albo coś na drugiej mam jeszcze czas to wymyślę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25179 #719 Napisano 29 Października 2019 Ja rękę chce dokończyć jakimś motywem kwiatowym, w czerwieni i zieleni, myśle ze się fajnie skomponuje z reszta.Ogólnie spodobał mi się styl „starej szkoły”, myśle ze z następna ręka pójdę w tym kierunku. 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25179 #720 Napisano 30 Października 2019 (edytowane) No to jedziemy... [/url] Bardzo fajny Jak udała się wczorajsza sesja? Edytowane 30 Października 2019 przez _Kwiatek_ 0 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #721 Napisano 30 Października 2019 Jak udała się wczorajsza sesja?Kontury tylko. Ta noga trochę czasu zajmie :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianna12 0 #722 Napisano 5 Listopada 2019 Wszystko jest dla ludzi, a tatuaży są spoko wiadomo trzeba trafić na profesjonalistę, a efekt na pewno zaskoczy Tatuaż w okolicach biustu to teraz trend dla odważnych kobiet - sama się nad tym zastanawiam, ale tez wiadomo że nie każdej kobiecie będzie on pasował Myślę, że tatuaż między piersiami może wyglądać seksownie i zmysłowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4534 #723 Napisano 5 Listopada 2019 Po latach od zrobienia tatużu na piersiach/ pomiędzy bedą lilie wodne a nie róże .Podobno skóra najmniej podatna na wiek jest pomiędzy plecami a pośladkami (na poważnie) i tam większość kobiet robi sobie obrazki. Skóra najmniej wiotczeje i poddaje się próbie czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmborek 154 #724 Napisano 15 Listopada 2019 Wczoraj pierwsza sesja pierwszego tatuażu i od razu po bandzie. Nie ma miękkiej gry! Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Piotr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #725 Napisano 15 Listopada 2019 Rzeczywiście z grubej rury zaczynasz, ale osoba mi się! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach