denver47 2529 #1 Napisano 11 Maja 2018 Hej, po raz kolejny BALL dla Was. Jak zwykle zapraszam do komentowania. Tym razem wrzuciłem na hosting zdjęciowy. Klikając tutaj: https://flic.kr/s/aHsmfApWh7 przeniesie was do serwisu i będziecie mogli bezpośrednio z niego przełączać sobie na kolejne zdjęcia, zoomować, powiększać (WARTO) itd. Wstawiam też z osobna miniaturki. Kliknięcie w miniaturkę przeniesie do serwisu FLICKR, tam można oglądać zdjęcia w większej rozdzielczości. . Tutaj też jest możliwość operowania strzałkami, ale będziecie wówczas śmigać po moim profilu i natraficie być może na niechciane w danym momencie zdjęcia innych zegarków. Ponieważ osłona antymagnetyczna jednoznacznie kojarzyła mi się z przysłoną fotograficzną to kilka ujęć z obiektywami również się znalazło . PS. niektóre ujęcia są bardzo podobne, ale używając hostingu zdjęciowego, nie ograniczało mnie miejsce na forum więc po prostu wrzuciłem wszystko. Zresztą nie mogłem się zdecydować, które ujęcie jest lepsze - oceńcie sami. Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 2845 #2 Napisano 11 Maja 2018 świetny zegar i piękne zdjęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3 Napisano 11 Maja 2018 świetny zegar i piękne zdjęcia wielkie dzięki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 399 #4 Napisano 11 Maja 2018 jak się otwiera i zamyka przysłonę? (w zegarku)Fotki miazga. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #5 Napisano 11 Maja 2018 kręcisz lunetą. na boku koperty masz dodatkowo wskaźnik otwarcia/zamknięcia osłony https://youtu.be/dyQLpN0d4I0?t=59 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6520 #6 Napisano 11 Maja 2018 Świetne zdjecia. Gdyby jeszcze tarcza daty byla ciemna, to naawet ryzyko rozwodu by mnie nie powstrzymalo do powaznego rozwazenia zakupu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #7 Napisano 11 Maja 2018 Świetne zdjecia. Gdyby jeszcze tarcza daty byla ciemna, to naawet ryzyko rozwodu by mnie nie powstrzymalo do powaznego rozwazenia zakupu...Hehe. Dzięki. No zegarek wart grzechu. Ps. Napiszcie proszę, czy korzystacie z pierwszego linku do albumu czy lecicie bez klikania po fotkach zamieszczanych pod linkiem? Przyszłościowo chciałbym podawać link do albumu i pod linkiem dosłownie kilka miniaturek tylko dla zachęty. Dużo czasu zajmuje mi generowanie linkow do miniaturek i wklejanie w wątek, a zdecydowanie wygodniejsze wydaje mi się przeglądanie kolejnych fotografii z poziomu hostingu (Flickr). Niewątpliwą zaletą jest możliwość powiększenia i rozejrzenia się po detalach zegarka. Będę wdzięczny za wasze podpowiedzi. Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rado s 33 #8 Napisano 11 Maja 2018 Lubię zbędne bajery w zegarku, w zasadzie wskazówki też do nich należą . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6520 #9 Napisano 12 Maja 2018 Ja ogladalem przez Flickr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #10 Napisano 12 Maja 2018 Ja ogladalem przez Flickr Dzięki. Jeżeli nikt nie zgłasza uwag to kolejne galerie będą we Flickr, a w wątku będzie tylko ze 3-5 fotek, żeby było wiadomo na pierwszy rzut oka o jaki zegarek chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11 Napisano 12 Maja 2018 Świetne zdjecia. Gdyby jeszcze tarcza daty byla ciemna, to naawet ryzyko rozwodu by mnie nie powstrzymalo do powaznego rozwazenia zakupu...Odważna deklaracja Zdjecia oglądane bez klikania . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PistolPete 1736 #12 Napisano 12 Maja 2018 Rewelacyjny zegarek. Gratuluję. A fotki... co kolejny Ball to jeszcze lepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #13 Napisano 12 Maja 2018 Podziękował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #14 Napisano 12 Maja 2018 Ofensywa Ball-a na forum 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #15 Napisano 12 Maja 2018 Wieczorem wpada bronze i moonphase 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 8857 #16 Napisano 12 Maja 2018 Świetne fotki fajnego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #17 Napisano 13 Maja 2018 Dorzuć jeszcze Endurance albo Marvelighta Zdjęcia klasa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6520 #18 Napisano 13 Maja 2018 Nie taka znów odważna - Żona nie czyta forum :-)Edit - emotikon sie zamoenil w znaki zapytania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #19 Napisano 13 Maja 2018 Dorzuć jeszcze Endurance albo Marvelighta Zdjęcia klasa!Dzieki. Marvelight Mariuszowy jest tutajhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/161697-ball-engineer-ii-marvelight/?do=findComment&comment=2259167 Jak się uda kiedyś zrobić jakieś fotki to oczywiście założę kolejna galerię 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #20 Napisano 13 Maja 2018 Dzieki. Marvelight Mariuszowy jest tutajhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/161697-ball-engineer-ii-marvelight/?do=findComment&comment=2259167 Jak się uda kiedyś zrobić jakieś fotki to oczywiście założę kolejna galerięDzięki za wskazanie - nie wpadły mi wcześniej te zdjęcia w ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach