eye_lip 23465 #1 Napisano 3 Sierpnia 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #2 Napisano 3 Sierpnia 2007 Odjazd :shock: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #3 Napisano 3 Sierpnia 2007 Ta bransoleta jakoś nie bardzo mi się podoba, ale sam zegarek SUPER. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #4 Napisano 3 Sierpnia 2007 :shock:zegarek, bransoleta, zdjęcia, całość... bajka! 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 211 #5 Napisano 4 Sierpnia 2007 Zawsze mi się podobał ! Gratuluję. ... a po tych zdjęciach to zastanowił bym się jak będzie wyglądać na "Artusie"... lub innym grubym mesh`u piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6 Napisano 4 Sierpnia 2007 Zawsze mi się podobał ! Gratuluję. ... a po tych zdjęciach to zastanowił bym się jak będzie wyglądać na "Artusie"... lub innym grubym mesh`u piotrekPiotrze zapodaj jakiś link - teraz jest na pasek w rozmiarze 20 więc problemów nie mam już z paskiem /bransoletą A gratulacje przyjmuję oczywiście - chyba nie sądzisz że zmienił właściciela :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7 Napisano 4 Sierpnia 2007 :shock: W końcu normalne uszy :!: Zaczęli takie robić, czy szły równocześnie dwie wersje :?: Wszystkie które do tej pory widziałem miały wąskie mocowanie. Taki jest boski P.S. Jeśli można, prosiłbym o PM z ceną. EDIT: W międzyczasie napisał Staruszek i wiem więcej - sam poszerzałeś rozstaw? 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23465 #8 Napisano 4 Sierpnia 2007 :shock: W końcu normalne uszy :!: Zaczęli takie robić, czy szły równocześnie dwie wersje :?: Wszystkie które do tej pory widziałem miały wąskie mocowanie. Taki jest boski Uszy by STARUSZEK P.S. Jeśli można, prosiłbym o PM z ceną. Z tego co wiem nie jest na sprzedaż Zapytam właściciela 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #9 Napisano 4 Sierpnia 2007 Nie jest 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 211 #10 Napisano 4 Sierpnia 2007 Piotrze zapodaj jakiś link do kupienia oczywiścieTU kupuj i pokazuj! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #11 Napisano 5 Sierpnia 2007 Ide poszukać iglaków :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12 Napisano 5 Sierpnia 2007 EDIT: W międzyczasie napisał Staruszek i wiem więcej - sam poszerzałeś rozstaw?Sam i kosztowało mnie to sporo pracy ale wyszło super - na ręku wygląda znacznie lepiej - bransoleta lub pasek musi byś gruby aby oddać klimat uszu , od wewnętrznej strony wypolerowane i minimalnie ścięte , można zrobić i 22 ale wtedy zostaje mało materiału . Każdy zegarek można tak przerobić - to nic nadzwyczajnego - nawet stal tegimentowaną :twisted: a cały problem jest jedynie w staranności aby nie zrobić nic złego zegarkowi - przeróbka ręczna bez użycia maszyn - no może poza polerowaniem i matowieniem 1,5 milimetrowych ścięć . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #13 Napisano 5 Sierpnia 2007 Wyszło faktycznie świetnie, przy pojedynku Mido z Tissotem Seastarem i Seiko jako wadę Mido podałem własnie mocowanie paska. A tu nagle eleganckie 20 mm :-) Swoją drogą zastanawiałem się kiedyś nad poszerzeniem rozstawu w Monsterze na 22, ale raz -boję się sam za to zabrać, a dwa - mam obawy czy po ścięciu 1 mm z każdego ucha za mało nie zostanie. Niemniej Twoja próba dodała mi nieco odwagi :-) 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #14 Napisano 6 Sierpnia 2007 musisz zmierzyć jak będzie wyglądał z cieńszymi uszami - wzrokowo nie sądzę aby różnica była drastyczna - warto jednak pamietać o wadach - taki zegarek już nie jest "fabryczny " i przy ewentualnej odsprzedaży może się to odbić - lecz osobiście raczej się nie rozstanę z moim Mido - wartość niewielka a radocha ogromna 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #15 Napisano 8 Sierpnia 2007 Przez chwilę zrobiłem sobie nadzieje ze i mojego MIDO da sie tak potraktować, lecz po przyjrzeniu sie dokładniej mojemu niestety :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach