Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Alalala

Zegarek Michael kors model 3191

Rekomendowane odpowiedzi

Dokonałam zakupu w sklepie internetowym BRASTY, mianowicie jest to zegarek marki Michael Kors model darci 3191. Skusiła mnie cena, ok 400 zł na promocji. Jest to stronka polecana przez ceneo, również na innych stronach ten model kosztował 450-600 zł. Jedynie na stronkach typu fossil itp te zegarki wynoszą 1000-1200 zł. Wczoraj doszedł mi zamówiony zegarek, wykonanie jest bez zarzutów, w oryginalnym pudełku lecz martwi mnie kilka kwestii. Wydaje mi się ze tył tarczy powinien być logowany w inny sposób, oraz że książeczka ma zbyt wyblakły kolor. Sama metka tez wyglada dosyć dziwnie, nie ma certyfikatu który potwierdzałby oryginalność. Jest możliwość zwrotu nieużywanego zegarka, dlatego przed rozpoczęciem użytkowania chciałabym się upewnić czy jest to 100% oryginał. Stronka ma pozytywne opinie, ale trafiło się kilka negatywnych komentarzy osób, które pisało o wadliwej jakości lub zarzucało podrabianie. Liczę na pomoc w rozpoznaniu, ewentualnie doradzanie gdzie mogę zanieść zegarek w celu potwierdzenia autentyczności.post-106215-0-86223600-1535625720_thumb.jpgpost-106215-0-76407100-1535625771_thumb.jpgpost-106215-0-90921700-1535625824_thumb.jpgpost-106215-0-60157300-1535625869_thumb.jpgpost-106215-0-44864600-1535625908_thumb.jpgpost-106215-0-87613800-1535625967_thumb.jpgpost-106215-0-46178500-1535626007_thumb.jpgpost-106215-0-77742300-1535626063_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Jak Ci się podoba to zakładaj i tyle.

Zegarki błyskotki modowe firm podobnych do prezentowanej w wersjach ORY niewiele różnią się od wersji FAKE.

Ten tu nie wygląda najgorzej.

Podobno liczy się waga :)

Tak jest i w tym przypadku.

Mechanizm 1,50 pln reszta 5 pln....

Zadowolenie bezcenne.

Zaraz się zacznie....  że to nie zegarek... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozsądnie jest pytać przed zakupem a nie po fakcie.

Co do ilości zegarka w zegarku, cóż to już tyle razy było wałkowane, ale o gustach się nie dyskutuje i każdy ma prawo z własnymi pieniążkami zrobić co zna za słuszne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj zdjęcie tyłu tarczy, na większości logowanie powinno znajdować się na środku. post-106215-0-83199600-1535631519_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj zdjęcie tyłu tarczy, na większości logowanie powinno znajdować się na środku. attachicon.gifIMG_0731.JPG

na większości ale nie na wszystkich...

Sprawdziłem i w ofercie zaufanego sprzedawcy MK3191 jest na zdjęciach bez "logowania" ale znawcą nie jestem ;)

Edit:

http://www.stylewile.com/spot-fake-michael-kors-watch.html

.

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Gdybyś pytał przed zakupem to bym napisał, żebyś nie kupował. Ale skoro kupiłeś, to znaczy, że miałeś powód, więc noś go i ciesz się nim ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

To dziewczyna raczej pyta. Nie poznałeś po pazurach?! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

To dziewczyna raczej pyta. Nie poznałeś po pazurach?! ;)

Faktycznie, ale podtrzymuję wszystko co napisałem wyżej, poza ...końcówką gramatyczną :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na oryginał, moja małżonka ma dwa MK i w sumie nie widzę by się znacząco różniły jakością wykonania.

Pudełki instrukcja i zawieszka moim zdaniem także nie wskazują na podróbkę.

Bądź szczęśliwa, noś go jak ci się podoba, a z czasem kup prawdziwy zegarek. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokonałam zakupu w sklepie 

Czy kupiłałbyś majtki wyprodukowane przez Seiko? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym kupił bez wahania.   B)

Nic nie stoi na przeszkodzie.  Faktycznie, Seiko od lat specjalizuje się w szyciu odzieży, majtek, kalesonów etc.  Zegarki  jak wiadomo to działalność uboczna tej firmy. 

Jedni wolą pić u żródła inni z kałuży.  :)

Quodlibet.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Faktycznie, Seiko od lat specjalizuje się w szyciu odzieży, majtek, kalesonów etc.... 

Kalesonów nie znalazłem. Dasz linka? Mogą być z kałuży, wypiorę sobie.

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Dla sprostowania, zakup był przemyślaną decyzją, sklep miał większość pozytywnych opini. W każdym, nawet zaufanym źródle może trafić się odstępstwo, stąd mój wpis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.