piowa 265 #10601 Napisano 7 Sierpnia 2014 U mnie na BIelanach na parapecie zawsze łapały sygnał... Pozdrawiam z Bielan 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10602 Napisano 7 Sierpnia 2014 Pozdrawiam z Bielan 8-)Moze jeszcze na jednej ulicy mieszkamy Ja na Magiera. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10603 Napisano 7 Sierpnia 2014 Piowa to jade do Ciebie na browara i synchronizacje Rangmana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #10604 Napisano 7 Sierpnia 2014 Piowa to jade do Ciebie na browara i synchronizacje Rangmana Zapraszam 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #10605 Napisano 7 Sierpnia 2014 Moze jeszcze na jednej ulicy mieszkamy Ja na Magiera. Tapnięte z fona. Ja kilometr dalej, na Cegłowskiej. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pienia81 44 #10606 Napisano 7 Sierpnia 2014 Mi się na białołęce nie synchronizował , na pradze też nie , a w Bartoszycach (północ polski) się zsynchronizował a już myślałem że mam walnięty zegarek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #10607 Napisano 7 Sierpnia 2014 Dziś w Zambrowie teź mi się nie chciał zsynchronizowac, lapal sygnal na L3 po chwili spadał na L1 i nic. Teraz jestem w sztoliczy moźe tu się uda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaculekk1 0 #10608 Napisano 7 Sierpnia 2014 Dziś w Zambrowie teź mi się nie chciał zsynchronizowac, lapal sygnal na L3 po chwili spadał na L1 i nic. Teraz jestem w sztoliczy moźe tu się uda.Taki test: Ustaw na R/C ON i odłóż w "bezpieczne" miejsce na noc na parapecie. Ja swojego zegara nie ściągam z łapy i sam się synchronizuje ale co jakiś czas się zdarza, że nie złapie sygnału a zazwyczaj o 3:02 to robi.W dzień jak próbuję ręcznie wymusić synchronizację to prawie zawsze się nie udaje a już rano napis RCVD mnie pięknie wita 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot353 22 #10609 Napisano 8 Sierpnia 2014 Test tu nie pomorze. Śpię w cięzarowce więc auto wyklucza zlapanie sygnału. Dziś w wawce rownieź L1, stoję między halami magazynowymi. Ale dziś juź bedę spał w domku więc problemow nie bedzie, po drugie to jest G, codziennie nie trzeba czasu ustawiać tak jak w mechanikach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #10610 Napisano 8 Sierpnia 2014 Ja swojego zegara nie ściągam z łapy i sam się synchronizuje ale co jakiś czas się zdarza, że nie złapie sygnału a zazwyczaj o 3:02 to robi.W dzień jak próbuję ręcznie wymusić synchronizację to prawie zawsze się nie udaje a już rano napis RCVD mnie pięknie wita W moim Range też tak jest, że jak w nocy się zawsze synchronizuje a jak próbuje w dzień to się nie udaje pomimo, że jest w tym samym miejscu. W nocy większość różnych urządzeń mogących zakłócać sygnał jest wyłączone, prawdopodobnie dlatego lepiej łapie sygnał w nocy niż w dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #10611 Napisano 8 Sierpnia 2014 Panowie, jaki "dżi" pasowałby do naszego amarantowego wszędołaza z 1995 r.? Chciałbym zrobić "zimny łokieć" z zegarkiem w stylistyce pasującej do autka, najlepiej z epoki (połowa lat 90-ych) . Które modele polecacie i czy są jeszcze do zdobycia? 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10612 Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Proszę Jak ulał I rządzisz na dzielni Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #10613 Napisano 8 Sierpnia 2014 Coś nowocześniejszego ale wiocha też jestps. jak można tak obrzydzić taki fajny zegarek 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #10614 Napisano 8 Sierpnia 2014 Proszę Jak ulał I rządzisz na dzielni Nie na dzielni, autko trzymam na wiejskim ranczu i tylko tam jeździ. Nie chodzi tyle o "wiochę", ile o radosny styl kolorystyki z polowy lat 90-ych. Dzięki za propozycje, wezmę ten model pod uwagę. Z kolei ten powyżej za różowy, nie ten odcień. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #10615 Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Z kolei ten powyżej za różowy, nie ten odcień. Albo G stroszke przytyrasz, pobrudzi sie (mówię o tym zapodanym przeze mnie) i upodobni idealnie do Vitary albo przeleć Vitare pastą TEMPO i też bedzie git Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #10616 Napisano 8 Sierpnia 2014 Albo G stroszke przytyrasz, pobrudzi sie (mówię o tym zapodanym przeze mnie) i upodobni idealnie do Vitary albo przeleć Vitare pastą TEMPO i też bedzie git Będę próbował upolować coś "z epoki", np. z serii DW-6900, tylko w odpowiednim odcieniu;-) Dzięki za rady! 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #10617 Napisano 8 Sierpnia 2014 Najlepiej DW-5600C 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewap155 0 #10618 Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam.Kupiłem zegarek Casio G-Shock AWG-M100-1AER (mój pierwszy G-Shock) i wszystko jest tak jak być powinno ale zegarek nie wydaje z siebie żadnych dzwięków. Nie ma sygnału dzwiękowego alarmu, timera, pełnej godziny, ani dzwięku przycisków.Prosze o pomoc. PS.Zegarek kupiłem na stronie TimeTrend. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez lewap155 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #10619 Napisano 9 Sierpnia 2014 A przypadkiem do tego zakupu nie dołączyli instrukcji obsługi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewap155 0 #10620 Napisano 9 Sierpnia 2014 W instrukcji obsługi nic nie ma o braku dzwięku alarmu i dzwięku timera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #10621 Napisano 9 Sierpnia 2014 A, to dziwne, bo w mojej instrukcji AWG-100 ( moduł 4765 ) jest wszystko jasno i klarownie napisane, wystarczy przeczytać. Żeby było ciekawiej, też kupowałem w TT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10622 Napisano 9 Sierpnia 2014 Dziadyga jak możesz może kolega nowy jest nie piśmienny Nie bij wytłumacz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewap155 0 #10623 Napisano 9 Sierpnia 2014 No właśnie kolega miczel1 ma racje wytłumacz. Zapomniałem dodać AWG-M100-1AER (moduł 5230). A w instrukcji jest tylko o MUTE, a nawet jesli jest wyłączone dzwięku nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewap155 0 #10624 Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Prosze o jakies porady bo nie wiem co z tym zrobic Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez lewap155 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #10625 Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy jak ustawiasz to w środkowym okienku podkreśla sie SIG lub ALARM ? Musisz właczyć syg pełnej godziny alarm oraz pikanie przycisków....to pewnie wiesz Ja niestety nie mam inst oraz tego zegarka...Naturalnie zegarek jest nowy itp masz gwarancje czy to jakaś używka z OLX lub bazaru w Egipcie? Wklej zdjecie tego cuda. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez miczel1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach