Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

tylko że nie mam karty kredytowej .mam tylko zwykłą do bankomatu...

Może ta informacja przyda Ci się na przyszłość... Kartą bankomatową (zazwyczaj) bez problemu zapłacisz za zakupy na ebay. Poza tym, możesz założyć konto na PayPal, potem zarejestrować swoją kartę bankomatową i bez problemu dokonać zapłaty. Płacąc poprzez PayPal zyskujesz gwarancję zwrotu należności gdyby sprzedawca okazał się nieuczciwy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ark ma rację, PayPal daje świetną ochronę kupującym, więc warto założyć konto i skorzystać przy tym, a może również kolejnych zakupach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki. przydadzą się te rady na przyszłość .teraz jestem o wiele mądrzejszy.co ja bym bez tego forum zrobił.jak zegarek dojdzie dam znać choć chwilę to może potrwać.

Edytowane przez mirek 1969

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzieliście GW9300CM-1ER  ja powiem tylko wow vivalabam_wqwpqw.gif

G-Shock-Mudman-GW9300CM-1D-1.jpg

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nareszcie 9300 w wersji z Radiem w Europie ale niestety limitka + pasek z Carbonem więc obstawiam ponad tysiaka lekko :(

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uufff ...moj Rysiek tez jest dobry:) ale fajny ten mudi jest, to trza przyznac!

Piekne oba dwa...jaki bank najłatwiej obrobic?:)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki bank najłatwiej obrobić?

Pewnie każdy trudno, ale najlepiej szwajcarski, po tej cenie franka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki bank najłatwiej obrobić?

Pewnie każdy trudno, ale najlepiej szwajcarski, po tej cenie franka...

Spróbuj z bankomatem

U mnie pod blokiem niedawno w nocy wysadzili bankomat...300 m od jednej i 900 m od drugiej komendy...sprawców ujęto

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta moda chyba z Olsztyna przyszla.

Dobry patent jak komus do zegarka brakuje xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie ryzyko że poźniej zegarek może być mu juz niepotrzebny

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj z bankomatem

U mnie pod blokiem niedawno w nocy wysadzili bankomat...300 m od jednej i 900 m od drugiej komendy...sprawców ujęto

Tapnięte z fona.

W mojej okolicy ze spożywczaka kasę fiskalną z szufladką z pieniędzmi zwinęli. Podobno potem kasę fiskalną zostawili po drodze. Trzeba mieć fantazje, jak pieniążków brak, choć z drugiej strony jak kasa jest to i fantazje można realizować :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam,oj tam przeciez sie mowi,ze pierwszy milion trzeba ukrasc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze to kraść kasę z miejsc gdzie nie trzeba terroryzować ludzi, wtedy jak się wpadnie to najwyżej beka się za kradzież. Najgorzej to wpaść do banku z bronią wtedy pajda jest konkretna :)

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O zdobywaniu pieniędzy na zegarki :)

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wracając do tematu.

Nie ma nikt z Was w szufladzie modelu DW-004?

Potrzebuje na części.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś kolejny G zawitał w moich skromnych progach..  :)

Chyba nie muszę nikomu przedstawiać, klasyk GW-6900..

yBXQP3x.jpg

Zawsze jakoś sceptycznie do niego podchodziłem i bardziej podobał mi się GW-M5610 który ma praktycznie te same funkcje, ale że nadarzyła się w miarę przyzwoita okazja to się przełamałem i nie żałuje. 

W porównaniu do GW-M5610 na plus na pewno dodatkowy 5ty przycisk od podświetlenia, dzięki któremu łatwiej restartuje się timer, stoper czy wl/wyl alarmy. Podświetlenie można ustawić na 1 lub 3 sekundy czego niestety niema w GW-M5610. Kolejna fajną opcją jest dźwięk alarmu timera, pojedyncze dłuższe pikniecie co sekundę tak jak w Rangemenie czy GR-8900. 

Jest ciut większy i bardziej stonowany od GW-M5610 no i to kółko z kreskami sekundnika, zawsze podobały mi się G-Shocki z tym motywem.

Ogólnie wygodny, na moim 17,5 centymetrowym nadgarstku układa się lepiej niż GW-M5610. Pasek bardzo miękki co mnie zaskoczyło, jednak w starciu z bransoletą nie miał najmniejszych szans..  ;)

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klasyka gatunku ten GW-6900:) Niech się nosi!

Edytowane przez dziadyga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie widziałem na żywo tego modelu na bransolecie.

Bransoleta ta do tej pory idealnie jak dla mnie była spasowana z kopertą modelu 56xx i jak na tą chwilę nadal takim ideałem dla mnie pozostaje.

Ale jestem za tym, że trzeba kombinować i szukać więc jak najbardziej wspieram odważne inicjatywy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior, bransoleta pasuje idealnie, zanim ją kupiłem zbadałem temat do jakich modeli będzie pasować co by właśnie móc pokombinować w przyszłości.  ;)

Na WUSie byli i tacy magicy co podpinali ją do DW-5600C tego ze screw back'iem czy GW-5000 a to już nie taka prosta operacja.

Generalnie zegarek prezentuje się moim zdaniem ciekawiej no i bardziej komfortowo się go nosi, choć to już zapewne indywidualna kwestia, ja jednak wole zegarki na bransoletach.

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomix, że komfort noszenia jakiejkolwiek koperty na tej bransolecie jest wyższy niż na gumowym pasku.

Wiem też doskonale, że owa bransoleta pasuje do 56xx i do 6900.

Niestety jednak bransa ta (oczywiście moim zdaniem) pasuje idealnie do bryły koperty 56xx ale już niekoniecznie do 6900 (mimo, że pasuje w uszach)

Ale tak jak wspomniałem, trzeba szukać, trzeba kombinować.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi