Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

W poniedziałek zacząłem praktyki w kopalni i dzis mój mudek zaliczył zjazd pod ziemie;) pył, brud, błoto wiec jego warunki ;p szkoda tylko ze gdf100 w serwisie bo chętnie sprawdziłbym pomiary wysokościomierza bo w bardzo krótkim czasie jest zjazd na dół na kilkaset metrów i jestem ciekaw jakby sie sprawił, ale cóż jeszcze w przyszłości zapewne bedzie okazja

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kacprzak1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mocno czuć lata 90te ;-)

Tego właśnie oczekiwałem kupując ten zegarek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadł mi do kolekcji GT-000J-1 :)

Muszę powiedzieć, że dawno się tak miło nie zaskoczyłem otwierając paczkę z zegarkiem wyprodukowanym w 1996 roku :)

No stan taki 8/10 (trochę wytarte literki na bezelu) ale jakość wykonania czuć pod palcami. Pasek jest wykonany z jakiejś innej gumy, nie z tej co teraz produkują paski. Piękna złota zapinka, która zgrywa się z przyciskiem podświetlania. Data Bank, notatki, spis telefonów, grupa krwi itp rzeczy można wprowadzać w zegarek. Zero pęknięć a śróbki wszystkie są koloru złotego jak zapinka i przycisk. Po śróbkach wnioskuję, że był raz rozbierany pewnie do wymiany baterii ale szczelność jest, bo już zaliczył szorowanie :)

Kolejny 19 letni G-Shock w mojej kolekcji :)

attachicon.gif14387109582521.jpg

PS: Gimby nie znają.

Gdybyś potrzebował paska to mają je w inter-watch.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Synek biega ze spluwą z kumplami a staruszek.... też się bawi

http://i.imgur.com/K8jmufc.jpg

O teraz się udało ☺

Fajny żółtek - ale ja to się raczej nie przekonam do "G" ze wskazówkami... podobnie jak do metalowej koperty... g-shock plastikowy powinien być i z cyfrowym wyświetlaczem... :D

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś potrzebował paska to mają je w inter-watch.pl

Dzięki za informację ale ten przy zegarku jest w świetnej kondycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny żółtek - ale ja to się raczej nie przekonam do "G" ze wskazówkami... podobnie jak do metalowej koperty... g-shock plastikowy powinien być i z cyfrowym wyświetlaczem... :D

Dzięki ☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze się wnerwiałam, bo wszyscy mieli jakieś kaszio (!), a to na komunię dostali, a to od cioci, a to tata kupił na urodziny. Wszyscy mają jakieś wspomnienia z kaszio. Ale w końcu się doczekałam, i, że tak powiem, dowaliłam z grubej rury.

Mam Gieszoka GMA-S110F-1A. W kąt poszedł Atlantic, Poljot i Rakieta, w kąt poszedł mój alternatywny no-name. Teraz tylko on jest ważny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze się wnerwiałam, bo wszyscy mieli jakieś kaszio (!), a to na komunię dostali, a to od cioci, a to tata kupił na urodziny. Wszyscy mają jakieś wspomnienia z kaszio. Ale w końcu się doczekałam, i, że tak powiem, dowaliłam z grubej rury.

Mam Gieszoka GMA-S110F-1A. W kąt poszedł Atlantic, Poljot i Rakieta, w kąt poszedł mój alternatywny no-name. Teraz tylko on jest ważny.

Dobra robota ;)

Witamy w klubie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupowałem swojego obecnego G w TT Pani mi powiedziała że jak ktoś założy raz g-shocka już nic innego nie będzie chciał :) i miała racje...:)

Do mnie jadą dwa... Romciu dla mnie i biała perełka baby-g dla mojej żony. Ciekaw jestem jej opini. Do tej pory użytkuje dwie Festiny na bransolecie i zobaczymy jak jej baby-g podejdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie brzydkie to jak noc :) Ale G to G tak trzymaj.

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roki pilnuje Rangea :)

post-76027-0-22397700-1438842257_thumb.jpg

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, koledzy.

Przyczepiła się do mnie chęć posiadania jednego z brzydali poniżej ;)

Są to modele MR-G z lat '90 oznaczone jako 110, 200, 210, 220 i 1000.

Jakiś czas temu pojawił się jeden z nich na allegro i żałuje, że go nie kupiłem ale może ktoś z Was ma jednego z nich lub zauważył gdzieś w sieci. Na ebay też czasem wypływają ale ceny kosmiczne, niestety. Dajcie znać jak coś.

post-71916-0-35309600-1438879772.jpg

post-71916-0-42633900-1438879791.jpg

post-71916-0-26206900-1438879812.jpg

post-71916-0-50379400-1438879825.jpg

post-71916-0-36691800-1438879846.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiłem brać jak był i to w niezłej cenie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior 4 godziny temu ktoś wystawił na angielskim eBay mrg-200t .Aukcja zaczęła się od 1£ także jak chcesz to sobie sprawdz.

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest też jeden za 450 z darmową wysyłką ale ma grawera na zapince dla związku pracowników ;) szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co oznacza ikonka oka i napis race w ostatnim modelu? :)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tam widzisz ikonę oka? Jeśli chodzi Ci o to coś obok ikonki alarmu i sygnału godzinowego to jest chyba ikona auto podświetlenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi