tommly 11636 #16376 Napisano 15 Sierpnia 2015 Ja go tak ładnie ująć nie potrafiłem Z Rangem możesz sie opalać i zaraz do zimnej wody i nic mu nie będzie. ...przetestowany Miłego wypoczynku Wiem, testuję cały czas z braku ... Kinga Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2261 #16377 Napisano 16 Sierpnia 2015 Tak, już o tym było W Ga-100 takich jaj nie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fankaDaktarina #16378 Napisano 16 Sierpnia 2015 Jest pierwszy... Nie ostatni zapewne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #16379 Napisano 16 Sierpnia 2015 Jest pierwszy... Nie ostatni zapewne Ładny Fajne LCD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #16380 Napisano 16 Sierpnia 2015 Fajny ten rudy mudi a i kwadrat też całkiem:)Mudi ma w zestawie jeszcze czarna obudowę z czerwonymi przyciskami Ale kwadrat mnie rozbroił tym ze jest na bransolecie Na codzień chodzę w innych zegarkach ale te dwa mnie zauroczyły Czy ktos moze mi powiedzieć z jakiego materiału jest zrobiona w kwadracie bransa bo jest lekka i super wygodna wręcz rewelacyjna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #16381 Napisano 16 Sierpnia 2015 Materiał, z jakiego jest zrobiona bransoleta to "tworzywo sztuczne" czyli zwykły plastik przekładany metalowymi łączeniami (te mniejsze). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #16382 Napisano 16 Sierpnia 2015 Mudi ma w zestawie jeszcze czarna obudowę z czerwonymi przyciskamiAle kwadrat mnie rozbroił tym ze jest na bransolecie Na codzień chodzę w innych zegarkach ale te dwa mnie zauroczyły Czy ktos moze mi powiedzieć z jakiego materiału jest zrobiona w kwadracie bransa bo jest lekka i super wygodna wręcz rewelacyjnaTworzywo sztuczne(elementy chropowate) a reszta metal Mam go i również super się nosi Teraz szukam jakiegoś kwadrata Japan import....jeden problem....nigdy nie zamawiałem z ebay, nie mam konta i nic na ten temat nie wiem więc za dużo nie zdziałam :/....Interesuje mnie M5610R. Spodobał mi się i jest nawet za 130$ Może ktoś posiada jakiegoś kwadraciaka dostępnego tylko w JP i chce się go pozbyć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16383 Napisano 16 Sierpnia 2015 No to pewnie ten metal to "nierdzewka" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #16384 Napisano 17 Sierpnia 2015 Analogowy, czytelny g-shock ?? Tylko nie lanserskie wersje znane z nadgarstków nastolatków Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #16385 Napisano 17 Sierpnia 2015 GPW-1000 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #16386 Napisano 17 Sierpnia 2015 GPW-1000Zapomnialem dopisać najważniejszego kryterium : do 450zl Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #16387 Napisano 17 Sierpnia 2015 BRAK :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #16388 Napisano 17 Sierpnia 2015 Właśnie tam szukam i szukam, od kilku godzin już, i nie ma w czym wybrać Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16389 Napisano 17 Sierpnia 2015 I tak kupisz Ryśka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #16390 Napisano 17 Sierpnia 2015 Myślałem nad nim ale do 450zl znajdę coś w dobrym stanie ? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #16391 Napisano 17 Sierpnia 2015 To się w cierpliwość uzbrój i poluj na jakiś rzadki model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16392 Napisano 17 Sierpnia 2015 Myślałem nad nim ale do 450zl znajdę coś w dobrym stanie ? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu TapatalkaTrochę cierpliwości i znajdzie się fajny egzemplarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiajka 0 #16393 Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Oby oby:) Czy ktoś może wie, jak zabrać się za wymianę paska i korpusu, w gls-8900? Chciałem zamówić żółty zestaw na lato Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Misiajka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16394 Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie miał ktoś kiedyś problem z zanikaniem na wyswietlaczu części literek czy cyfr,jeśli tak to co jest przyczyną i czy da radę to jakoś naprawić? Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwatch 50 #16395 Napisano 17 Sierpnia 2015 Przy remoncie dw 6600 tak miałem, u mnie jakoś słabo dociskały się gumki przewodzące z płyty do wyświetlacza, wystarczyło dobrze docisnąć, ale uważać trzeba żeby wyświetlacza nie połamać. Broń boże nic tam nie podkładać twardego. Ja użyłem ciętych skalpelem "płatków" silikonu i zadziałało. Przyczyną może być też zaśniedzienie kontaktów, słaba bateria i pewnie inne jakieś ..... chyba że wyświetlacz umiera sam z siebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #16396 Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Oby oby:) Czy ktoś może wie, jak zabrać się za wymianę paska i korpusu, w gls-8900? Chciałem zamówić żółty zestaw na lato Wymiana paska to kwestia podważenia odpowiednim chwytakiem sprężynowych teleskopów, taki chwytak można nabyć na allegro za grosze lub samemu zrobić z płaskiego śrubokręta. żeby wymienić bezel wystarczy odkrecić 6 tych małych śrubek i ściągnąć bezel. Panowie miał ktoś kiedyś problem z zanikaniem na wyswietlaczu części literek czy cyfr,jeśli tak to co jest przyczyną i czy da radę to jakoś naprawić? Moją żona miała kiedyś problem z przygasaniem wszystkich cyfr ale w Baby G, działo się tak podczas przełączania pomiędzy funkcjami. 3 krotna wymiana baterii nic nie pomagała. Jeśli zanikają poszczególne cyfry to prawdopodobnie wina leży po stronie źle lub słabo przylegającej gumy pomiędzy modułem a wyświetlaczem.Napisz co to za model i czy jest nowy czy kupiłeś używany? Jeśli kupiłeś używany to bardzo możliwe że ktoś wcześniej przy nim majstrował i nie umiejętnie złożył go w całość. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16397 Napisano 17 Sierpnia 2015 Casio 9200,oczywiście używany i zanikają części cyferek daty w tym małym wyświetlaczu co są kreski od synchro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35473 #16398 Napisano 17 Sierpnia 2015 Casio 9200,oczywiście używany i zanikają części cyferek daty w tym małym wyświetlaczu co są kreski od synchro.To już 3 Rysiek o którym słyszałem, że cyferki zanikają...jednego kiedyś kupiłem (już naprawionego) i musieli LCD wymienić w serwisie bo to wada fabryczna napisali...coś jest na rzeczy i to nie przypadek chyba...na szczęście w moim obecnym 9200 czegoś takiego nie ma i mam nadzieję , że nie będzie bo uznam, że Casio schodzi na psy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #16399 Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Casio 9200,oczywiście używany i zanikają części cyferek daty w tym małym wyświetlaczu co są kreski od synchro. Widziałem go chyba kilka dni temu na allegro był w dobrej cenie i też się zastanawiałem czy go nie chapnąć. Jedyna opcja to rozkręcić go i zobaczyć co w środku się dzieje z modułem. Możliwe że ktoś przy nim grzebał i źle coś poskładał. Najprawdopodobniej nie styka guma miedzy modułem a wyświetlaczem. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16400 Napisano 17 Sierpnia 2015 No właśnie też tak myśl,że to może być styk jakiś przyjdzie to się okaże,najwyżej będzie za dawce robił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach