Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Przeważnie czarne mi się podobają bardziej ...ale MTG akurat czarny jakiś średni. ...oczywiście jakbym dostal za darmo albo wylicytowal za 1000zl (hehe)to też bym nosił czarnego wiadomo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

225 zetafonów + 17 kurierro  ;) . Diego i barteq zamówili wcześniej ale po 220 i teraz będą dłużej czekać  :D  :P  ;)

Pomyślimy  :P  

Droga, ta bransoleta, Można już DW-5600E praktycznie za to kupić...za bransoletę stalową Casio zwijankę do MDV-106 dałem 50 złotych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma pójść za 3000 to się nie oplaca w max mozna go miec za 3100 od reki i teraz pytanie czemu ta dziewczyna go sprzedaje?

Edytowane przez bujman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Droga, ta bransoleta, Można już DW-5600E praktycznie za to kupić...za bransoletę stalową Casio zwijankę do MDV-106 dałem 50 złotych...

No niestety tania nie jest ale tak to już jest z częściami do markowych rzeczy ;)

I nie można w żaden sposób porównywać jej do zwijanki ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj na WUS-ie poszedł identyczny czarny MTG za 350 prezydentów. Stan bdb, miał tylko dziwnie spolerowany (podobno profesjonalnie) dekiel, ale chyba to można akurat zamówić w pacparts i sobie wymienić. Zegar wisiał na giełdzie dwie godziny. 

7jpg_spanphp.jpg

A dziś na giełdzie piękny Silencer NIB

http://forums.watchuseek.com/f29/nib-g-shock-sliencer-gw-400j-1jf-2382194.html

Wrzucony 19 minut temu. Prawdziwa gratka, ale pamiętajcie, że Waveceptor tylko na US i JPN. 

Edytowane przez piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma pójść za 3000 to się nie oplaca w max mozna go miec za 3100 od reki i teraz pytanie czemu ta dziewczyna go sprzedaje?

W PL za tyle co piszesz go nie dostaniesz...chyba że srebrna wersję

Jakiś czas temu koleś sprzedawał czarnego mtg kupionego za granicą. ..był nowy i dał na kup teraz za 3000 :)

Kolejny s1000 trafia na allegro :P teraz z czerwonymi akcentami ; p Waldzior Edition :D hehe

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś jadę po drugiego MR-G :)

Już czeka w salonie.

post-71916-0-73789000-1442481345.png

Ktoś jest nim zainteresowany, jeśli go nie wezmę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie omieszkam i sesję mu dziś zrobię ;)

Jeśli go wezmę... ale no jak go nie kupić za takie pieniądze..

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie omieszkam i sesję mu dziś zrobię ;)

Jeśli go wezmę... ale no hak go nie kupić za takie pieniądze..

Jak nie weźmiesz to daj znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale oczywiście zdążyli mnie wkurzyć..

Byłem umówiony z salonem w Szczecinie, że jak tylko dostaną zegarek to do mnie zadzwonią. Wczoraj czekam cały dzień i nic. Dzwonię przed chwilą z zapytaniem i się dowiaduje, że zegarek czeka na mnie od wczoraj od 13:00!.

Kręciłem się wczoraj po centrum i mogłem go od razu odebrać a dziś muszę jechać specjalnie.

Zrozumiałbym, gdyby mieli kolejki pod drzwi i nie mieli czasu ale przecież oni tam nic nie robią cały dzień i nie potrafią prostej rzeczy dopilnować.

Zaraz ich o rabat dodatkowy docisne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem, na jakiej podstawie kolejny rabat ma się należeć - zwykłe przeoczenie, może niechlujstwo osób pracujących w danym salonie, ale...- sam pracuję w handlu od prawie 10 lat i jak wiecie rabat jest tylko i wyłącznie możliwością a nie obowiązkiem sprzedającego ;)

Edyta: Oczywiście, życzę Ci Waldzior, żebyś utargował jeszcze cokolwiek, tak po ludzku :) 

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, tak tylko mówię :) 

Życzę jak najbardziej udanego zakupu, mam nadzieję, że po cenie która będzie Ci odpowiadała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinniście mi tym bardziej kibicować, bo za ile wynegocjuje, to za tyle komuś odsprzedam.

:D

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinniście mi tym bardziej kibicować, bo za ile wynegocjuje, to za tyle komuś odsprzedam.

:D

Pewnie, że kibicujemy, chociaż nie wiem nawet za ile wyjściowo kupujesz ;P

Po prostu kiedyś byłem na miejscu takich ludzi ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak odbiegając od tematu zegarków, wkurza mnie takie tłumaczenie "to tylko ludzie".  Jak ja się pomylę albo o czymś zapomnę i zrobię komuś krzywdę albo nie daj Boże ktoś umrze to nikogo nie będzie obchodziło tłumaczenie że jestem tylko człowiek i się pomyliłem. Wsadzą mnie po prostu do ciupy.

nie ważne jaki się zawód wykonuje, trzeba to robić dobrze.

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak odbiegając od tematu zegarków, wkurza mnie takie tłumaczenie "to tylko ludzie".  Jak ja się pomylę albo o czymś zapomnę i zrobię komuś krzywdę albo nie daj Boże ktoś umrze to nikogo nie będzie obchodziło tłumaczenie że jestem tylko człowiek i się pomyliłem. Wsadzą mnie po prostu do ciupy.

nie ważne jaki się zawód wykonuje, trzeba to robić dobrze.

Oczywiście masz rację. Nie mniej jednak, z powodu opieszałości osób pracujących w TT (z tego co wiem) nikt nie umarł.

Jeżeli żylibyśmy w utopijnym świecie to oczywiście - nikt nigdy nie popełniałby błędów, ale tak nie jest.

Sądzę, że jeżeli spojrzałbyś obiektywnym okiem na Własną drogę zawodową, to pewnie też znalazłbyś mniejsze/większe potknięcia.. :)

W mojej na pewno znalazłyby się ;)

Z mojej strony koniec OT

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem wiadomość, że aukcja tego mtg została usunięta przez administratora :) ciekawe czemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako że od 98r pracuje w handlu, takie sytuacje rozumiem, choć nie uważam je za właściwe

tak jak mówi barteq, nikt nie umarł od braku G-shocka od wczoraj ;)

możemy oczywiście wymagać więcej w dziedzinach ważnych dla zdrowia i życia

nie wiemy też dokładnie czy o 13stej przyjechała dostawa czy zegarek już był przyjęty na stan (nie wiem jak się do odbywa u nich)

nie wiemy też czy ktoś przekazał "drugiej zmianie"  o tym powiadomieniu

wiadomo, że każdy się może pomylić, ale chodzi głównie o eliminowanie takich sytuacji, dla dobra klienta i jego opini o sklepie/firmie

mi osobiście szła paczka o dzien dłuzej, bo kurierowi się nie chciało podjechać w poniedziałek mimo zgłoszenia i co zrobisz ? nic, nie było to nic pilnego a tylko lub aż G :) odebrał we wtorek, wczoraj u mnie :)

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi