Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Taka gwiazdka to ja rozumiem :D

GW 4000 na kajdanie wygląda zacnie :) wiem bo mam....a raczej chyba miałem :P

3776502_20150908_155112.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszce takie na szybko z dziś :P

3800104_20151126_113117-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gw-4000 na bransie wygląda ekstra i nabiera powagi może jutro uda mi się wrzucić fotki.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z tym Frogiem z bazarku i z allegro? Już drugi lub trzeci raz go widzę w licytacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior, jak przy codziennym noszeniu sprawuje się gw-a1000d?

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior, jak przy codziennym noszeniu sprawuje się gw-a1000d?

To jeden z moich ulobionych i najbardziej wygodnych zegarków. Bardzo często go noszę. Bransoleta się nie rysuje. Mega czytelny. Ani jednej wady nie jestem w stanie wymienić nt tego modelu.

Ktoś może powiedzieć, że luma słaba ale ja akurat w nocy śpię i jak dla mnie to może jej nie być wcale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luma mi też nie przeszkadza ale jakby miał szafir jak jego przyrodni brat to byłby już wypas  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, bo akurat rysę na szkle załapałem ale nie przeszkadza mi to jakoś specjalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj to dzień dziecka albo gwiazdka, bo przyszedł do mnie czarny bezel do mudmana, bransa do gw-4000 i ubranko od dw-5600pr dla mojej lubej. Po za tym przyszedł gw-a1000fc ;)

1000FC czyli czarnuch na bransie?

Super wygląda, bede musial zamierzyć

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre jest to, że wersja na plastiku jest znów droższa od wersji na metalu ;)

W niektórych sklepach.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Waldzior, zastanawiam się co już w nim zmienić i przychodzi mi na myśl właśnie metalowa bransa.

Diego04 mój FC to akurat ta granatowa wersja, wygląda w tym kolorze lepiej niż się spodziewałem. W ogóle zegarek robi na mnie mega wrażenie, trochę zrozumiałem dlaczego te modele są takie drogie.

Plastikowa bransa też miło mnie zaskoczyła. Jest porządnie wykonana, dobrze wygląda i jest wygodna. Jest tak dobra, że chodzi mi po głowie czy brać w przyszłości metalową czy plastikową do niego.

Zaskoczył mnie też rozmiar, bo jest porównywalny z gw-4000, a zawsze wydawało mi się, że to spory zegarek.

Edytowane przez DamianDe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Waldzior, zastanawiam się co już w nim zmienić i przychodzi mi na myśl właśnie metalowa bransa.

GitBit mój FC to akurat ta granatowa wersja, wygląda w tym kolorze lepiej niż się spodziewałem. W ogóle zegarek robi na mnie mega wrażenie, trochę zrozumiałem dlaczego te modele są takie drogie.

Plastikowa bransa też miło mnie zaskoczyła. Jest porządnie wykonana, dobrze wygląda i jest wygodna. Jest tak dobra, że chodzi mi po głowie czy brać w przyszłości metalową czy plastikową do niego.

Zaskoczył mnie też rozmiar, bo jest porównywalny z gw-4000, a zawsze wydawało mi się, że to spory zegarek.

Hmm chyba coś znowu pomyliłeś Damian My name is 04...Diego04

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj przepraszam bardzo, już poprawione. Co to zmęczenie robi z umysłem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już długo wisi to złotko :) ale tak wymeczonego gieza nie widziałem jeszcze, niech da 250 zł to może ktoś kupi :)

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było już o nim.. on ma coś nie tak z jednym przyciskiem chyba..

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja o tym pisałem.

Przycisk w nim nie odbija, pewnie zabrudzony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej cenie to za bardzo zmęczony i jeszcze ten przycisk

Z mojego miasta ale nawet jakbym nie miał Gieza to tego nie warto oglądać

No chyba że za 200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto jednak obserwować albo złożyć ofertę, bo często się zdarza, że sprzedający myśli, że posiada żyłę złota po czym czas weryfikuje sytuację i ta żyła sprzedawana jest za 25% ceny wymarzonej przez sprzedającego :)

Tak było chociażby z tym wskazówkowym MRG (fakt, murcins :)) z olx, gdzie gość wołał 1000, bo unikat a teraz wisi za 400 do negocjacji i nikt nie bierze ;)

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi