Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Lombardy, lombardy...

A ile razy pojawiaja się tutaj kwiatki z lombardów na allegro?

Ten G raczej jest wyjątkiem, a nie potwierdzeniem żyły złota

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio na allegro z lombardu trafiłem pięknego DW 6600 wiec czasami można trafić coś co ma już jakąś wartość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie raz zakupiłem G na allegro z jakiegoś lombardu ale nie wszystkie lombardy wystawiają się w sieci więc warto wykonać spacer po mieście:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mam lombard na osiedlu. Przyznam, że jakieś trzy miesiące temu zaszedłem tam z ciekawości, głównie licząc na jakieś mechaniczne vintage. Wchodzę, a tam same rowery i narzędzia ogrodnicze, grabie, kosiarki i takie tam. Za pancerną szybą (na szyldzie "skup złota") siedział jakiś dobrze odżywiony typ. Jak zapytałem, czy są jakieś zegarki, to popatrzył na mnie, jakbym zapytał o gwiezdny pył. Jak wychodziłem, to patrzyła na mnie cała ulica i mialem wrażenie, że wszyscy zastanawiali się, co zastawiłem na tzw. potrzeby dnia codziennego. ;) Więcej tam nie byłem. Taka moja przygoda z lombardu, hehe. ;):D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też raz czy dwa kupiłem G z lombardu na alle i na pewno z jednym 6900 było dużo lepiej niż się spodziewałem.

Ale tak jak piszecie to wyjątki potwierdzające regułę, patrząc na to co te one lombardy potrafią wystawić i jeszcze do tego napisać (super stan igła, wszystko śmiga tylko bateria do wymiany, zegarek mało używany przez kobietę itp. ;) )

Nie zmienia to natomiast faktu że przy okazji można luknąć na wystawkę, zawsze można coś fajnego haknąć jak Murcins.

Edytowane przez jagr

"I own the watch, the watch does not own me"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wychodziłem, to patrzyła na mnie cała ulica i mialem wrażenie, że wszyscy zastanawiali się, co zastawiłem na potrzeby dnia codziennego. ;)

Haha miałem tak samo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Cena aż nadto atrakcyjna. Ale jak jest ktoś ze Strzegomia, to nic, tylko brać - z odbiorem osobistym, jak się zgodzi. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś ma cenę w wysokości 1/4 zwykłej to pierwszy znak, że raczej nie ma się co napalać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez wczoraj zwróciłem uwagę na ten zegarek ale jak zobaczyłem cenę to przewinąłem dalej bo odrazu stwierdziłem ze ściema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem mu zapytanie co jest z zegarkiem,że cena taka ''atrakcyjna'' na razie cisza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I za godzinę wystawi za 750 pln jak się uświadomi

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było bardziej subtelnie zapytać :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tych czasach raczej nie ma problemu zobaczyć ile taki zegar stoi. Zresztą jak go kupował to chyba wie za ile :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem mu zapytanie co jest z zegarkiem,że cena taka ''atrakcyjna'' na razie cisza ;)

No co Ty icon_facepalm.gif

Teraz pomyśli że nie wiadomo co ma  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem co mam myśleć o tej ofercie, na szczęście mam na półce gw-3000 i nie potrzebny mi drugi

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też.Dalej cisza.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pytałem czy aktualne to szybka odpowiedz ze tak. Na kolejne pytanie o wiecej zdjeć i brak odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi