Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

I tak trzymaj. Szkoda takiej graby na mniejsze zegary. 8-))

Z perspektywy mojego doświadczenia powiedziałbym że nawet teraz to ten zegarek jest na Niego za mały  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś miał ochotę na Frogmana 8250 w wersji camo, to na stronie elka.sklep.pl jest za 1440 pln.

pozdrawiam, Piowa

Edytowane przez piowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że tak się nie robi, ale ostatnio nie mam czasu nawet spokojnie iść do WC :D a zaraz lato minie i będzie po ptokach.
Jakby ktoś potrzebował to mam bezel limonkę do GWX-8900 w ładnym stanie. W weekend jak będę miał chwilę to wrzucę na targ.
Poza tym zrobiłem moda z innym G i też się pochwalę :P

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolorystyka fajna ale modele niekoniecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne jest to że oba mają czarne napisy G-shock, co akurat dla mnie jest na plus :) Jednak Ga 100 nadal nie widać.

Dobra panowie dalszy ciąg telenoweli "baba kupuje G-shocka" (nie obrażając przy tym płci pięknej :) ). Co myślicie o pomyśle kupna żółtego Ga 100 a później dokupieniu czarnych gaci?

IMG_0493.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że przeginasz. Serio. Kupujesz zegarek za 300-400 zł, a deliberujesz temat okrutnie.

Nikt za Ciebie nie podejmie decyzji. Nie szukaj potwierdzenia swojego wyboru u innych.

Kup model, który najbardziej przykuwa Twoją uwagę. Wybierz kolor najbardziej uniwersalny,

który będziesz użytkował na co dzień.

Dobierz do tego dodatkowe ubranko w wybranym kolorze na okres wiosna - lato.

Tu świetnie sprawdzają się 3-4 kolory. Żółty, czerwony, zielony, pomarańczowy.

Gdzie tu widzisz problem ? 

To nie jest rolek, za kilkadziesiąt tysi .. Jak umoczysz, sprzedasz z małą stratą.

Nie rób więc scen i podejmij męską decyzję. Miej cojones przyjacielu  :D

P.S.

Nie bierz mi za złe tych słów. Ja nie piszę tego złośliwie.

Męczysz się okrutnie, to pomagam. Tobie, sobie i innym  :lol:

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz czarnego i dokup żółte gacie.

Żółte wskazówki mogą się gryźć z czarnym kolorem a białe z żółtym nie będą.

Moim zdaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior ma rację, bierz podstawowego czarnego i ewentualnie dokup gacie w innym kolorze, będzie najbezpieczniej.

P.S.

Jeden taki w różnych wątkach wstawiał zdjęcia swojego Tisella ( homara który też mi się podobał, nawet go przymierzałem i miałem swego czasu kupić ) na całym forum, jeszcze tylko tu go nie było, hehe  ^_^

I tak wszystkich zmęczył gadaniem o tym a'la Rolku (nawet w dziale Rolexa :ph34r: ) że porządany zegar który jak się tylko pojawiał na bazarze od ręki znikał, tak teraz budzi lekkie obrzydzenie na forum i wala się po bazarze a klient ma dodatkowo bana i nie może już pisać  :P

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, bez kitu teraz nikt nie może patrzeć na Tisella :)

Wtedy pomyślałem, czy nie za duźo wrzucam zdjęć MT-G żeby Wam też nie zbrzydł :)

Szkoda by było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nie zbrzydnie bo Twoje zdjęcia są mega ale mimo wszystko wolę oglądać swojego w realu  :D

A niezła beka była z tym Tisellem  :P

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba żenada, typ trollował jak na onecie.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nie zbrzydnie bo Twoje zdjęcia są mega ale mimo wszystko wolę oglądać swojego w realu  :D

A niezła beka była z tym Tisellem  :P

Na żywo najlepiej :)

A tymczasem...

PSX_20160727_210214.jpg

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem :)

Nie miałem zamiaru trolować tematu. Może macie rację że nie w tym miejscu zadawałem pytania. Zmęczyło mnie wieczne kupowanie zegarków na próbę, a później odsprzedawanie po kilku tygodniach, stąd starałem się tylko upewnić co będzie bardziej uniwersalne. Wybaczcie już więcej nie będę męczył.

I nie należę do obrażalskich czy takich co sugestie biorą za atak. Choć przyznam że delikatne porównanie mnie do kolegi z tematu Tisella było dla mnie przykre... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mój post to z mojej strony absolutnie nie było zamiaru porównywanie Ciebie do kogokolwiek, bardziej chodziło mi o to jak porządany zegarek, zdjęcia i częsta mowa o nim może stać się w końcu obiektem odrzucenia u innych.

Tak między innymi było u Waldziora, wysyp podrób tego modelu sprawił że Kolega nie mógł już na niego patrzeć i sprzedał  ^_^

A tak to przecież fajny i solidny G  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście nie biorę tego do siebie :) Nie często udzielam się w tematach, nie często pytam jaki zegarek wybrać, ale widocznie jak już zacznę to stanowczo przesadzam. I coś w tym jest co mówisz. w tym momencie przez moje wymyślanie, sam sobie obrzydziłem jego zakup. Wybaczcie jeśli kogoś zirytowałem :)

BTW: Zamówiłem czarnego ga 100. Dziękuję wszystkim za sugestie. :)

Edytowane przez gienek_mkb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Miałem kiedyś GA-100SD z czarnym bezelem i paskiem, Podobał mi się, ale potem przyszły modele, które bardziej mi się spodobały  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gienek, graty.

Zamawiaj żółte gacie i będzie Pan zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Waldzior. I dziękuję za rady. 

Wziąłem sobie do serca wasze słowa i zaznałem ukojenia..już się nie męczę i Was także  :D

Choć teraz będę się bał pochwalić jak przyjdzie :(;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi