Sol 7154 #33651 Napisano 15 Listopada 2016 Teraz doczytałem, że do przodu wskazówka chodzi normalnie. Tak?Inne funkcje działają poprawnie? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadius 3 #33652 Napisano 15 Listopada 2016 Wszystko dziala jak nalezy. Tylko ta nieszczesna wskazowka godzinowa nie chce sie cofac. Nastepuje lekkie dygniecie do tylu i stoi w miejscu. Tak jakby chciala i nagle cos ja blokowalo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #33653 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Dla mnie wysyłka do eglobal to była by ostateczna ostateczność , tym bardziej że dają swoją gwarancję nie Casio i nie wiadomo kto w tym będzie dłubał( na zagranicznych forum jest dużo opinii na temat ich napraw/odsyłania itp. ) dlatego podtrzymuję opinię gwarancja eglobal czyli praktycznie jak by jej nie było ( do 1000 można tam kupić coś więcej bym się bał chyba że różnica była by cenowo liczona w tysiącach wtedy ryzykować można )Najpierw podszedł bym do kogoś kumatego w TT lub jak masz serwis Casio u siebie ( chociaż nie ufam żadnemu zegarmistrzowi nawet temu najlepszemu - złe doświadczenie ) Edytowane 15 Listopada 2016 przez Arthoor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsunamisurfer 12 #33654 Napisano 15 Listopada 2016 Witam mam pytanie znalazłem GG 1000 mudmaster niby nowy ale tylko z roczna gwarancja z GB cena przystępna 900zl czy jest to możliwe? I drugie pytanie chciałbym odpowiednik Romka tylko analogowy czy mudmaster to dobry wybór? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #33655 Napisano 15 Listopada 2016 Możliwe bo to pewnie GG z eGlobala a odpowiednik romka cyfrowo/analogowy to GWG raczej ale za tą cene masz GG i GW razem i jeszcze zostanie ( mowa o zakupie z zibi ), chyba że chodzi o stricte analog. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #33656 Napisano 15 Listopada 2016 Wszystko dziala jak nalezy. Tylko ta nieszczesna wskazowka godzinowa nie chce sie cofac. Nastepuje lekkie dygniecie do tylu i stoi w miejscu. Tak jakby chciala i nagle cos ja blokowalo. Ciekawe, że zadziałało dwa razy i znowu przestało Poczekaj z wysyłką, najpierw warto sprawdzić o co z tym chodzi. Zobaczymy jutro rano. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #33657 Napisano 15 Listopada 2016 Pany taki olbrzym dotarł i do mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #33658 Napisano 15 Listopada 2016 Gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #33659 Napisano 15 Listopada 2016 Pany taki olbrzym dotarł i do mnieTo oliwka z przełożonym modułem, jeśli dobrze widzę w telefonie, czy tak? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33660 Napisano 15 Listopada 2016 Wzrok masz jeszcze dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #33661 Napisano 15 Listopada 2016 Pany taki olbrzym dotarł i do mnieDSC_0011.JPGJaki on tam olbrzym... Gratulacje bo to fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33662 Napisano 15 Listopada 2016 A dziś taki do tyrania wpadł Już dawno się na niego czaiłem. Oglądałem go tylko w necie ale jak dziś paczkę otworzyłem to oooooooooopanie pozamiatał. Zegar jest genialny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #33663 Napisano 15 Listopada 2016 Musiałem,bo szyja bolała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #33664 Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Winszuję MT-G Edytowane 15 Listopada 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33665 Napisano 15 Listopada 2016 Dziękuje........... no nie mogę się na niego napatrzeć... :wub: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #33666 Napisano 15 Listopada 2016 Winszuję MT-G Również - muszę koniecznie jak najszybciej obejrzeć gdzieś ten zegar... albo mi przejdzie zupełnie, albo... nie przejdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suqub 94 #33667 Napisano 15 Listopada 2016 Również - muszę koniecznie jak najszybciej obejrzeć gdzieś ten zegar... albo mi przejdzie zupełnie, albo... nie przejdzie Potwierdzam. Piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki.tychy 3 #33668 Napisano 15 Listopada 2016 To oliwka z przełożonym modułem, jeśli dobrze widzę w telefonie, czy tak?Pany faktycznie. A czułem że coś mi nie pasuje Wysłane z mojego D5803 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #33669 Napisano 15 Listopada 2016 Również - muszę koniecznie jak najszybciej obejrzeć gdzieś ten zegar... albo mi przejdzie zupełnie, albo... nie przejdzie Jak go zobaczysz na żywo to Ci nie przejdzie gwarantuje. I dziękuje wszystkim.... to jest najładniejszy G jakiego miałem a kilka się przewinęło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D1V1510N G 40 #33670 Napisano 15 Listopada 2016 Pany faktycznie. A czułem że coś mi nie pasuje Wysłane z mojego D5803 Hah ktoś Ci psikusa zrobił A u mnie Solarki upload an image 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #33671 Napisano 15 Listopada 2016 Szuwarek, to tu też graty Również - muszę koniecznie jak najszybciej obejrzeć gdzieś ten zegar... albo mi przejdzie zupełnie, albo... nie przejdzie No nie żartuj, stalowy G z wskazówkami dla Ciebie Świat się kończy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #33672 Napisano 15 Listopada 2016 Jak go zobaczysz na żywo to Ci nie przejdzie gwarantuje. I dziękuje wszystkim.... to jest najładniejszy G jakiego miałem a kilka się przewinęło.Gratulacje.Potwierdzam najladniejszy G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobak 7 #33673 Napisano 15 Listopada 2016 Po pierwsze primo wielkie graty nowego mtg. Wladzior edyszon bardzo fajna w realu. Polecam jak ktoś nie widział. Ostrzegam później chęć posiadania sięga zenitu. Po drugie primo w końcu widzę jak wygląda przełożony jasny roman do oliwki wygląda lepiej niż myślałem. Bo widząc niebieski bezel na żywo miałem wrażenie, że to ciemny granat... i lepiej wyglądał na foto niż w realu. Pozdrawiam forumowiczów Dziobak Wysłane z mojego Samsung Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #33674 Napisano 15 Listopada 2016 Szuwarek, to tu też graty No nie żartuj, stalowy G z wskazówkami dla Ciebie Świat się kończy Ludzie się zmieniają... GPW polubiłem i całkiem fajnie się nosi, a na żadnym zegarku tyle psów nie powiesiłem co na tym "G". Niemniej King jest tylko jeden... tyle ze w rożnych wersjach i to się raczej nie zmieni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #33675 Napisano 15 Listopada 2016 Zaraz poszukam Twoich cytatów na temat MTG i wkleję sobie do stopki abyś pamiętał na długo co wypisywałeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach