Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz doczytałem, że do przodu wskazówka chodzi normalnie. Tak?

Inne funkcje działają poprawnie?

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko dziala jak nalezy. Tylko ta nieszczesna wskazowka godzinowa nie chce sie cofac. Nastepuje lekkie dygniecie do tylu i stoi w miejscu. Tak jakby chciala i nagle cos ja blokowalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wysyłka do eglobal to była by ostateczna ostateczność , tym bardziej że dają swoją gwarancję nie Casio i nie wiadomo kto w tym będzie dłubał( na zagranicznych forum jest dużo opinii na temat ich napraw/odsyłania itp. ) dlatego podtrzymuję opinię gwarancja eglobal czyli praktycznie jak by jej nie było ( do 1000 można tam kupić coś więcej bym się bał chyba że różnica była by cenowo liczona w tysiącach wtedy ryzykować można )
Najpierw podszedł bym do kogoś kumatego w TT lub jak masz serwis Casio u siebie ( chociaż nie ufam żadnemu zegarmistrzowi nawet temu najlepszemu - złe doświadczenie )

Edytowane przez Arthoor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie znalazłem GG 1000 mudmaster niby nowy ale tylko z roczna gwarancja z GB cena przystępna 900zl czy jest to możliwe? I drugie pytanie chciałbym odpowiednik Romka tylko analogowy czy mudmaster to dobry wybór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe bo to pewnie GG z eGlobala a odpowiednik romka cyfrowo/analogowy to GWG raczej ale za tą cene masz GG i GW razem i jeszcze zostanie ( mowa o zakupie z zibi ), chyba że chodzi o stricte analog.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko dziala jak nalezy. Tylko ta nieszczesna wskazowka godzinowa nie chce sie cofac. Nastepuje lekkie dygniecie do tylu i stoi w miejscu. Tak jakby chciala i nagle cos ja blokowalo.

Ciekawe, że zadziałało dwa razy i znowu przestało :wacko:

Poczekaj z wysyłką, najpierw warto sprawdzić o co z tym chodzi. Zobaczymy jutro rano.

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Pany taki olbrzym dotarł i do mnie

To oliwka z przełożonym modułem, jeśli dobrze widzę w telefonie, czy tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany taki olbrzym dotarł i do mnie

attachicon.gifDSC_0011.JPG

Jaki on tam olbrzym... :)  Gratulacje bo to fajny zegarek ;)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dziś taki do tyrania wpadł :P:D

drwrO6L.jpg

Już dawno się na niego czaiłem. Oglądałem go tylko w necie ale jak dziś paczkę otworzyłem to oooooooooopanie pozamiatał. Zegar jest genialny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winszuję MT-G :)

Również - muszę koniecznie jak najszybciej obejrzeć gdzieś ten zegar... albo mi przejdzie zupełnie, albo... nie przejdzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również - muszę koniecznie jak najszybciej obejrzeć gdzieś ten zegar... albo mi przejdzie zupełnie, albo... nie przejdzie :)

Potwierdzam. Piękny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oliwka z przełożonym modułem, jeśli dobrze widzę w telefonie, czy tak?

Pany faktycznie. A czułem że coś mi nie pasuje

Wysłane z mojego D5803

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak go zobaczysz na żywo to Ci nie przejdzie gwarantuje.

I dziękuje wszystkim.... to jest najładniejszy G jakiego miałem a kilka się przewinęło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szuwarek, to tu też graty  :)

No nie żartuj, stalowy G z wskazówkami dla Ciebie  :blink:

Świat się kończy  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak go zobaczysz na żywo to Ci nie przejdzie gwarantuje.

I dziękuje wszystkim.... to jest najładniejszy G jakiego miałem a kilka się przewinęło.

Gratulacje.

Potwierdzam najladniejszy G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze primo wielkie graty nowego mtg. Wladzior edyszon bardzo fajna w realu. Polecam jak ktoś nie widział. Ostrzegam później chęć posiadania sięga zenitu.

Po drugie primo w końcu widzę jak wygląda przełożony jasny roman do oliwki wygląda lepiej niż myślałem. Bo widząc niebieski bezel na żywo miałem wrażenie, że to ciemny granat... i lepiej wyglądał na foto niż w realu.

Pozdrawiam forumowiczów Dziobak

Wysłane z mojego Samsung Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szuwarek, to tu też graty  :)

No nie żartuj, stalowy G z wskazówkami dla Ciebie  :blink:

Świat się kończy  :P

Ludzie się zmieniają... ;) GPW polubiłem i całkiem fajnie się nosi, a na żadnym zegarku tyle psów nie powiesiłem co na tym "G". Niemniej King jest tylko jeden... tyle ze w rożnych wersjach i to się raczej nie zmieni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz poszukam Twoich cytatów na temat MTG i wkleję sobie do stopki abyś pamiętał na długo co wypisywałeś  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi